• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Aramızda ilişkiye girebilen pek yok sanırım da 😅 bence normal. Açıklık / çatı muayenesinden sonra da lekelenme olabiliyor. Yoğun kanama düzenli sancı olmadıkça dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım.
ben niyetlenmistim da yok yani patlamaya hazir tup gibiyim Allah korusun esime patlamak istemem 🤣 uslu uslu yola devam ahuduhu yapragi cayiyla 🙂🙂

Aramızda ilişkiye girebilen pek yok sanırım da 😅 bence normal. Açıklık / çatı muayenesinden sonra da lekelenme olabiliyor. Yoğun kanama düzenli sancı olmadıkça dert edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım.
Doğurunca da yapamıyorsun lohusa olduğun için sonra zaten vakit yok 😂😂😂

Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 @Lila2455 O ozlemem @ante diem @soundoffreedom @SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1 otuzaazkala otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Bebişim 4 günlük, daha pazartesi karnimdaydi. Bunu düşündükce ağlıyorum sürekli 🥲 annelik de hemen yükleniyor gerçekten, ben vajinal doğum yaptım ama basurum patlamış ikinirken. Acısını unutuyorum kucağıma alınca🥲

Kızlar iyi akşamlar bugün çatı muayenem vardı 38+1 deyiz doktorum da çatın dar değil normal doğum yaparsın ama ön tarafta bir darlık var onu da kesiyle açarım da sen zorlanırsın kanama falan sezeryan yapalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Bebeğimin kilosu da 2963 zayıf mı acaba çok taktım aklıma pazartesi de sezeryan olacağım inşallah
kesiyle acarim dedigi dogum sirasinda vajinal kesi mi atacak bebek rahat ciksin diye? onu genelde yapiyorlar ama bazen gerek de kalmiyor. Catin uygunsa acilman iyi olacaksa bebek dogum pozisyonuna gelmisse neden denemiyor anlamadim

Aslında benim aklıma birisi geliyor ama çok minnoş bir kişilik olduğu için etiketlemek, utandırmak istemiyorum 😂😂😂

Kızlar iyi akşamlar bugün çatı muayenem vardı 38+1 deyiz doktorum da çatın dar değil normal doğum yaparsın ama ön tarafta bir darlık var onu da kesiyle açarım da sen zorlanırsın kanama falan sezeryan yapalım dedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Bebeğimin kilosu da 2963 zayıf mı acaba çok taktım aklıma pazartesi de sezeryan olacağım inşallah
Merhaba benim durumum da böyleydi vajinal yaptım. Evet kesi atıldı ama iyileşiyor hemen kesi yeri. 4. Günün bugün kesi ile ilgili sıkıntım yok. Bebişim de 2940 doğdu. Yenidoğan kıyafetleri büyük geliyor 😊

bizde de aynı durum var ya, sanki doğum çoook kolaymış gibi hemen tepemize dikilmek istiyor herkes anlayamıyorum 🙄 annemin halası bile gelmek istiyorum diyor senin ne işin var ayol 🙄🙄
Evettt maşallah çıkınca herkes gelmek istedi, yardıma değil ama ziyarete 😃 benim hastanede ve evde de 3 gün eşimin bi yengesi kaldı yanımda Allah razı olsun 🙏 yoksa kimse olmayacaktı hastaneden çıktık eve gelince kendi ailem, diğer eltimler falan ziyarete diye gelip yiyip içip gittiler çok uyuz oldum yanımda hastanede de kalan yengeye hizmet ettirdiler. Hele eltim kendi geldi çocuklarla yemek falan yedi, iş çıkışı eşini de çağırdı ona da yemek hazırlattı 😠 insanlar ne kadar düşüncesiz 😔
Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? @derya32 @Lila2455 O ozlemem @ante diem @soundoffreedom @SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1 otuzaazkala otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin🙏 oldu mu olacak mı derken 6 gündür yanımda olan bu miniğin her haline ayrı hayran oluyoruz şaşıyoruz eşimle beraber. Acıkınca sinirleniyor, elleri kolları durmuyor ☺️☺️ görmüyor diyorlar ama bence çok anlamlı bakıyor, anlattığını dinliyor, ben sakin sakin konuşarak sakinleştiriyorum 😃 yoksa Acıkınca çok fena oluyor. Sütümde gelmemişti yeni yeni geliyor biraz atarını giderini dinledik 😃
Allah grubumuzda gün sayan tüm arkadaşlarıma sağlıkla, hayırla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin 🙏🥰 sizinle yeni güncellemeleri konuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰🙏

Kızlar boşverin hiç takılmayın gelen gelsin giden gitsin. Misafir agırlamak gibi olmuyor oyle zaten yatıyorsunuz sohbet muhabbet etmek de zorunda diilsiniz refakatcınız ilgilensin gelenle gidenle de. Zaten dogum sonrası insanın oyle gözü birsey görmüyor o kadar rahatsız olmazsınız inanın kendinize önden bir de bunu dert etmeyin derim ben ☺️
Gelen insan düşüncesizse misafir gibi yiyip içmek istiyor. Çayına atacağı şekeri kocaman kadına söylüyor sen utanıyorsun yattığın yerden 😔😔 ben çok sinir oldum yalan değil neyse kalabalık gitti yoruluyorum ama sorun değil gerçekten bir de hiçbir faydası olmayan ama sürekli birileriyle görüntülü görüşen çocuğu göstermek isteyen kaynanam gitseydi hayırlısıyla ben kimseyi kırmadan 🙏😒

kesiyle acarim dedigi dogum sirasinda vajinal kesi mi atacak bebek rahat ciksin diye? onu genelde yapiyorlar ama bazen gerek de kalmiyor. Catin uygunsa acilman iyi olacaksa bebek dogum pozisyonuna gelmisse neden denemiyor anlamadim
Bebeğim doğum pozisyonu almamış daha yan duruyor bilmiyorum vajinanın ön kısmıyla ilgili bir darlık var sanırım pek yanaşmadı aslındaki çok istiyordu normal doğum yapmamı bilemedim içime de kurt düştü bu sefer zorlayıp sonrasında kötü olmaktan korkuyorum

Merhaba benim durumum da böyleydi vajinal yaptım. Evet kesi atıldı ama iyileşiyor hemen kesi yeri. 4. Günün bugün kesi ile ilgili sıkıntım yok. Bebişim de 2940 doğdu. Yenidoğan kıyafetleri büyük geliyor 😊
Yaa çok geçmiş olsun bende bilemedim açıkçası normal doğum taraftarı da bir kadın doktorum çok da istiyordu vajinanın ön taraftıyla alakalı sanırım darlık yapısal falan da dedi

Hastanede eşi ile kalmak isteyip yapabilir mi şüphesi olan varsa birkaç bir şey söylemek istiyorum. Eşim ilk zamanlar annesinin ve çevrenin yorumlarıyla ne doğuma girmek istiyordu ne de refakatçi olarak kalmayı. Korktu yapamam diye. Son gün bile iş arkadaşları saçmalamayın anneleriniz gelsin vs dedi. Eşim benim destegimle doğuma da girdi gece yanımda da kaldı. Eve çıkınca da yatiya kimseyi istemedik. Başından beri kendimiz bakıyoruz yani, gündüz anneler kardeşler yardımci oluyor sadece. Yapabilir miyiz vs diye düşünen varsa yapılabiliyor, çok da güzel oluyor.

Bebeğim doğum pozisyonu almamış daha yan duruyor bilmiyorum vajinanın ön kısmıyla ilgili bir darlık var sanırım pek yanaşmadı aslındaki çok istiyordu normal doğum yapmamı bilemedim içime de kurt düştü bu sefer zorlayıp sonrasında kötü olmaktan korkuyorum
haklisin yan duruyorsa sezaryen yapiyorlar belki bir ihtimal 38. haftana kadar doner ama genelde yerleri daraliyor ihtimal dusuyor hafta ilerledikce. hayırlısı olsun en doğrusu doktora guvenmek🙏

Bu da benim gobuscan 😋

Eklentiler

• IMG_9438.jpeg
    IMG_9438.jpeg
    85,2 KB · Görüntüleme: 92
Yaa çok geçmiş olsun bende bilemedim açıkçası normal doğum taraftarı da bir kadın doktorum çok da istiyordu vajinanın ön taraftıyla alakalı sanırım darlık yapısal falan da dedi
Yani bilemiyorum tabi ama bana da çok hırpalanacaksin emin misin dedi. Hirpalandim evet ama doğumla alakali değil, basurum vardi o patladı. Beni hirpalayan o oldu.

Hastanede eşi ile kalmak isteyip yapabilir mi şüphesi olan varsa birkaç bir şey söylemek istiyorum. Eşim ilk zamanlar annesinin ve çevrenin yorumlarıyla ne doğuma girmek istiyordu ne de refakatçi olarak kalmayı. Korktu yapamam diye. Son gün bile iş arkadaşları saçmalamayın anneleriniz gelsin vs dedi. Eşim benim destegimle doğuma da girdi gece yanımda da kaldı. Eve çıkınca da yatiya kimseyi istemedik. Başından beri kendimiz bakıyoruz yani, gündüz anneler kardeşler yardımci oluyor sadece. Yapabilir miyiz vs diye düşünen varsa yapılabiliyor, çok da güzel oluyor.
Bi yandan umut oluyor bunlar bi yandan kayınvalideme ve onla 30 sene geçirmiş eşime bakıyorum, ı ıh sjfk

Bi yandan umut oluyor bunlar bi yandan kayınvalideme ve onla 30 sene geçirmiş eşime bakıyorum, ı ıh sjfk
Velev ki güven verseler ne olur akşam olunca kv’ye hadi git başka yerde kal deme şansımız yok ki 😂 Biz gurbettekiler için bu imkansız anacım ya 7/24 bakmayı, evin işini, yemeğini hepsini göze alacağız ya da usul usul ses etmeden kimden ne destek geliyorsa kabul edeceğiz 😂

Back