• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Kızlar aklıma ne geldi 😃 şimdi bebeği ve beş hastaneye ziyarete gelen 10 kişi olacak… bunlara gelmeyinde diyemiyoruz. Hepside birbirine söylüyor. Düşündüm. Hastanedeki hemşireyi ayarlayacağım. Odaya gelecek ziyaretçilere hasta ziyaret süresi 20 dakikayı geçmesin diyecek 😂 hastane kuralı deyip yollayacagım.
bizde de aynı durum var ya, sanki doğum çoook kolaymış gibi hemen tepemize dikilmek istiyor herkes anlayamıyorum 🙄 annemin halası bile gelmek istiyorum diyor senin ne işin var ayol 🙄🙄

Emaaan eskide mi kaldı acaba? Kaş yapayım derken göz çıkarmayayım 😂 Ben bir bakayım duruma göre, doktorumun 2 tane ebesi var galiba olmadı hediye alırım direkt.
Yok yok hiç öyle düşünmeyin. Kimse eskide kaldı falan demez. Zaten mutlu bi olay hastanede herkes pozitif, herkes mutluluğunu paylaşıyor insanın 💞 ebeler, hemşireler çok iyiydi bana denk gelenler en azından🙏 hediye de alabilirsiniz, tatlı da alabilirsiniz. İçinizden ne gelirse onu yapın🥰

Şuan tamda bunu düşündüm biliyor musun mide yanmaları yaşamıştım son haftalarda nasıldı unuttum bile şimdi tek derdim çocuğumun gaz sancısı oldu ya dünde afedersiniz yeşil mercimek çorbası içtim ama içine kimyon kattım bebem gece boyunca inledi gazdan uyumadı doğru düzgün masajlar yapıyorum yok o kadar sancılıydı ki dedim tövbe bir daha yer miyim rezene de içmiştim faydasız bir ay daha uzaklaşmak lazım demekki
Bır haftadır öyle rahat temizlik yapıyorum ki nefesim kesilmiyor belim agrimiyo carpintim olmuyo😅dün aksamda eşimle dışarı çıktık bır saat dışarı işlerini halletmeye bebekte kızım baktı kaynanam evdeydi hiç sorun yaşamadım yürümek çok güzelmiş 😅😅

Bır haftadır öyle rahat temizlik yapıyorum ki nefesim kesilmiyor belim agrimiyo carpintim olmuyo😅dün aksamda eşimle dışarı çıktık bır saat dışarı işlerini halletmeye bebekte kızım baktı kaynanam evdeydi hiç sorun yaşamadım yürümek çok güzelmiş 😅😅
Aynısı bana da oluyor valla halbuki gecen hafta bgn evde karnım burnumda kasılmalarla ugrasıyordum simdi silindi gtti hepsi aklımdan☺️
ay bu güncellemeler beni çok mutlu ettiii darısı başımıza be 🫶🏻

Eklentiler

• IMG_2489.jpeg
    IMG_2489.jpeg
    158,9 KB · Görüntüleme: 84
bizde de aynı durum var ya, sanki doğum çoook kolaymış gibi hemen tepemize dikilmek istiyor herkes anlayamıyorum 🙄 annemin halası bile gelmek istiyorum diyor senin ne işin var ayol 🙄🙄
Kızlar boşverin hiç takılmayın gelen gelsin giden gitsin. Misafir agırlamak gibi olmuyor oyle zaten yatıyorsunuz sohbet muhabbet etmek de zorunda diilsiniz refakatcınız ilgilensin gelenle gidenle de. Zaten dogum sonrası insanın oyle gözü birsey görmüyor o kadar rahatsız olmazsınız inanın kendinize önden bir de bunu dert etmeyin derim ben ☺️

Aynısı bana da oluyor valla halbuki gecen hafta bgn evde karnım burnumda kasılmalarla ugrasıyordum simdi silindi gtti hepsi aklımdan☺️
Bide erken dogurdum ya hemen günümden önce hem erken buradaki arkadaşları yarı yolda bırakmışım hissi var ihanet etmişim gibi hiç tahmin etmezdim erken gelmesini diğer 2 Sezeryanim günümde olmuştu buda öyle olur demiştim 😅
ay bu güncellemeler beni çok mutlu ettiii darısı başımıza be 🫶🏻
1 hafta canım 1 hafta dişini sık sonrası ağada paşa da sensin😅

Ankara Acıbadem ayy bana doktorum 12.güne yazmıştı ama öne çekti 😅 ne kadar ödeme yapacaksın benım doktorum dış doktor olduğu için biraz maliyetlı olacak bize nakit 100 bin 😅hastaneye veriyor kalanını kendı alıyormuş
Benim doktorum hastane doktoru aslinda docent oyuzden 117 dedi de sonra uzman doktor fiyati cekti 100 oldu. Sehre gore hatta semte gore bile fiyatin degismesi cok tuhaf ama o kesin 🤣

Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? D derya32 L Lila2455 O ozlemem A ante diem soundoffreedom soundoffreedom S SarilmaSaldirisi Y yenidenanne3 Basakbasak1 Basakbasak1 otuzaazkala otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Valla cok güzel yaa . Emzir uyut emzir uyut o döngüdeyiz su an daha gaz sancıları baslamadı tabi işin rengi bir 10-15 güne belli olucak☺️ kokusuna falan mest olmakla geciyor günün yarısı bana böyle kafası pamuk seker kokuyor gibi geliyor agzı süt kokuyor. Kuş gibi acıkınca agzını acıyor yuvarlıyor tüm elini agzının içine tıkmaya calışıyor her seferinde gülüyorum valla. Hareketleri mimikleri tipi falan aynı küçük kızım bazen dejavu yaşıyormuşum gibi oluyor ekstra bir de bende.
Yeterince özendirdiysem cekilebilirim bence 😂😂

Benim doktorum hastane doktoru aslinda docent oyuzden 117 dedi de sonra uzman doktor fiyati cekti 100 oldu. Sehre gore hatta semte gore bile fiyatin degismesi cok tuhaf ama o kesin 🤣
Benım doktorum prof normal o zaman bu fıyatı demesi iyi bari içim rahatladı😂😂yılbaşından sonraya kalsak neler olurdu kımbılır😁

Benım doktorum prof normal o zaman bu fıyatı demesi iyi bari içim rahatladı😂😂yılbaşından sonraya kalsak neler olurdu kımbılır😁
Aynen bunlar oncesi fiyatlari soyle soyliyim sana ben merak edip ilk haziranda fiyat aldim 90 falan demisti sonra temmuzda zam geldi 117 oldu ocakta valla bilemedim ne olur🤣

Gecen sene bu bu ay cok mutsuzdum cunku bebegimin kalbi armadigi icin kurtaj olmustum ve dogsaydi 2023 kasimda dogacakti . Simdi de 2024 aralik😍 her serde bir hayir vardir elbet kizcem saglikla dogsun 🌸🙏🏻
Bunu ben de düşünüyorum ara ara ve çok duygulanıyorum 🥹 Hayat ne kadar hızlı, ne kadar güzel değişebiliyor gerçekten 🤍 Şu an kalbi kırık, kucağı boş kim varsa inşallah en yakın zamanda sağlıkla, kolaylıkla Allah en güzel ferahlıklari, müjdeleri nasip kısmet etsin 🙏🏻🤍

Sende hiç hamilelik beyni olmadı mı kuzum, maşallah bu ne hafıza? 🧿😂
İlk sayfada doğuranlar var ya kız, ordan ilk sıradakileri etiketledim sjfkkff ben "bugün naptın" diyen eşime cevap veremeyeli 3 sene oluyor benim beynim çürüyeli çok oldu kdkf

İlk sayfada doğuranlar var ya kız, ordan ilk sıradakileri etiketledim sjfkkff ben "bugün naptın" diyen eşime cevap veremeyeli 3 sene oluyor benim beynim çürüyeli çok oldu kdkf
Bana doktorun söylediklerinin yarısını zaman içinde evdekilerden duyuyorum 😂 doktor şöyle dedi ya diyorlar, a aa! Ne ara dedi? 😂

İlk sayfadan baktığın hiç aklıma gelmedi, şu an kendimi sarı kola seven nine gibi hissediyorum 😂😂

Bana doktorun söylediklerinin yarısını zaman içinde evdekilerden duyuyorum 😂 doktor şöyle dedi ya diyorlar, a aa! Ne ara dedi? 😂

İlk sayfadan baktığın hiç aklıma gelmedi, şu an kendimi sarı kola seven nine gibi hissediyorum 😂😂
Geçen doktor 38'i görelim en azından dedi yazdım buraya. Yazdığımda da kapıdan yeni çıkmıştık asansöre binmiştik. Neyse eşimle konuşuyoruz dedi ki 38 demedi ki 39 dedi nskfkf kapıdan çıktığım an kafamdan doktorun söylediğini silmiş kendime yeni bi gerçeklik yaratmışım 🥹

Sarı kula iç sarı seron ye, biz seni böyle sevdik be 💔

Kızlar aklıma ne geldi 😃 şimdi bebeği ve beş hastaneye ziyarete gelen 10 kişi olacak… bunlara gelmeyinde diyemiyoruz. Hepside birbirine söylüyor. Düşündüm. Hastanedeki hemşireyi ayarlayacağım. Odaya gelecek ziyaretçilere hasta ziyaret süresi 20 dakikayı geçmesin diyecek 😂 hastane kuralı deyip yollayacagım.
Bence 20 de çok 🤣

Back