- 15 Nisan 2024
- 1.759
- 2.049
- 35
Ay kolaylıkla doğur inşallah iyi haberlerini bekliyoruzKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kolaylıkla doğur inşallah iyi haberlerini bekliyoruzKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Benim de gözümün onunde tarkan gibi bir sey belirdi atıl kurt diye. Eylülün bebenin büyümüş haliBattal gazinin oglu seyid battal ama cok tatli olmus yaaa bebek ve yavrUkurt ozellikle
7 yasındaki squid game mi izliyor. Oh mein Got yani. Allah yardım etsin bacım. Haklı mücadelende arkandayızdoğru valla kahrolası vicdanım durmuyor. Netflix açtılar squid game izliyorlar bebelerje de izletiyor hepsi bakıyor gri fonumuz gar çektiler sinema gibi falan oldu dediler 7 yaşında olan mısır olsa keşke dedi dayanamadım patlattım 2 dk nolcak diyeneyse akşam yemeğine çorba makarna yapcam başka da bir şey yapmıycam bu kez kararlıyım oturacağım artık
Bende bi ara düşündüm yapacam diye. Ama öyle bi şaka yapmıştım eşime çocuk doğruyorum ona yani bi hediye hakkımYa benim surecim farkli aslinda biraz da oyuzden . Kac senedir benim doktorum tup bebek doktorum yani bi de cok seviyorum oyuzden bir şıklık yapmak istedim . Herkesin kendi istegine bagli tabi ki yapmak zorunda degilsin
Ya teşekkür ederiz teysesi amin inşallahBu aradaa otuzaazkala senin bebiş benim doğum günümde doğmuş yaasağlıkla büyüsün inşallahh
Neyse 2. De belki sana kiyamaz da senin koymana izin veririBenim eşim de öyle ya, bana kalsa ben de farsça koyabilirdim aklımda çok güzel isimler vardı ama bazen kaderi yenemezsin
Ya ne kadar tatlı görünüyorsunuz ben hamileliğime doyamadan doğurdum ya maşallah sizeTop yutanlarda bugün ahfksjdk ❤
Ay nerde yaa asgari müşterekte bunlarda anlaştık düşün, ikinci olursa erkekse kutalmıştan başladık yine bakalım neyde anlaşırız. Kız isimleri yine daha yumuşak, ama erkek isimleri gerçekten seyyid battalNeyse 2. De belki sana kiyamaz da senin koymana izin veriri
Peki o çoraplar, o parmağı tutmak ne öyle…Benim kızım emmeyi öğreniyoorrr
Ya yumukBenim kızım emmeyi öğreniyoorrr
Şuan 2700ydu perşembe randevum var son kez bakacak artık kaça doğarsa bakalımSeninki kaç gram şu an
Doğum tarıhı aldın mı benım kı 7 AralıkBen yapicam canikom .
Aldim canim 12 si . Seninki hangi acibadem ?Doğum tarıhı aldın mı benım kı 7 Aralık
Bir yandan senden cesaret alıyorum valla kafam karışıyor. İki güne net karar vereceğimYa var ya genel anestezi istemememin en büyük nedeni ayılırkenki kafası ne sacmalarım acaba diye bir korku spinalde seninle sohbet edecek biri varsa cok rahat geciyor ama bak bnm esim girdi zorla da olsa. Bi 10-1 5 dk ona bktım kendi derdimi unuttum iyi misin kötü oldun mu fln diye sıruyorum sanki o doguruyor. O cıktı doktorumun ebesi olan kız geldi elimi hiç bırakmadı doktorla eve kızla sohbet ettik baya. Oyle oyle kendimi teskin ede ede cok rahat gecti birkaç kere sordular nasılsın diye anestezi için tamam iyisin sedasyona ihtiyac yok fln dediler. Sen panik ataktan tedirgin oldugun ini anlatıyorum canım bunları benim korktugum gibi olmadı. Ki benim sezaryanım 1.5 saat sürdü arada diyorum ki hatta valla kendimi tebrik ederim cok iyi gidiyorum doktor gülüyor
Ankara Acıbadem ayy bana doktorum 12.güne yazmıştı ama öne çekti ne kadar ödeme yapacaksın benım doktorum dış doktor olduğu için biraz maliyetlı olacak bize nakit 100 bin hastaneye veriyor kalanını kendı alıyormuşAldim canim 12 si . Seninki hangi acibadem ?
Siz bunları yazarken benim hamileliği unutmam hiç yasamamis gibi nasıl bir beynimiz var bizimbenim bebis yine asagiya baskiya basladi kafasini mi kanala sokmaya calisiyor suyu mu patlatmaya calisiyor bir olayi var :)
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah biz de aynı durumdayız ama hiç merak etmeyin o süt geliyor, gelecek mama takviyesi başlayabilirsiniz. Aç kalmasındansa biz hastanede başlamıştık enjektörleHerkese merhaba 38+3 17.16 da kızımı 2700 gr olarak spiral anestezi altında sezeryan doğum şekli ile acil sezeryan olarak gerçekleştirdiler. Kızımla anlaşmaya çalışıyoruz süt problemimden kaynaklı aç kalıyor zor ama güzel bi süreç darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallah
Allah yardımcınız olsun inşallah. Bi avazda hayırlı haberleri bekliyoruzKızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz
Şuan tamda bunu düşündüm biliyor musun mide yanmaları yaşamıştım son haftalarda nasıldı unuttum bile şimdi tek derdim çocuğumun gaz sancısı oldu ya dünde afedersiniz yeşil mercimek çorbası içtim ama içine kimyon kattım bebem gece boyunca inledi gazdan uyumadı doğru düzgün masajlar yapıyorum yok o kadar sancılıydı ki dedim tövbe bir daha yer miyim rezene de içmiştim faydasız bir ay daha uzaklaşmak lazım demekkiSiz bunları yazarken benim hamileliği unutmam hiç yasamamis gibi nasıl bir beynimiz var bizim