Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 80 41,2%
  • erkek

OY: 102 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    194
😄😄doğru valla kahrolası vicdanım durmuyor. Netflix açtılar squid game izliyorlar bebelerje de izletiyor hepsi bakıyor 😄gri fonumuz gar çektiler sinema gibi falan oldu dediler 7 yaşında olan mısır olsa keşke dedi dayanamadım patlattım 2 dk nolcak diye😄🥲neyse akşam yemeğine çorba makarna yapcam başka da bir şey yapmıycam bu kez kararlıyım oturacağım artık
7 yasındaki squid game mi izliyor. 🙄 Oh mein Got yani. Allah yardım etsin bacım. Haklı mücadelende arkandayız 🤛

Ya benim surecim farkli aslinda biraz da oyuzden . Kac senedir benim doktorum tup bebek doktorum yani bi de cok seviyorum oyuzden bir şıklık yapmak istedim . Herkesin kendi istegine bagli tabi ki yapmak zorunda degilsin 😀
Bende bi ara düşündüm yapacam diye. Ama öyle bi şaka yapmıştım eşime çocuk doğruyorum ona yani bi hediye hakkım 😂

Benim kızım emmeyi öğreniyoorrr 🥰🥰😋

Eklentiler

• IMG_1511.jpeg
    IMG_1511.jpeg
    128,5 KB · Görüntüleme: 59
Ya var ya genel anestezi istemememin en büyük nedeni ayılırkenki kafası😂 ne sacmalarım acaba diye bir korku😂 spinalde seninle sohbet edecek biri varsa cok rahat geciyor ama bak bnm esim girdi zorla da olsa. Bi 10-1 5 dk ona bktım kendi derdimi unuttum iyi misin kötü oldun mu fln diye sıruyorum sanki o doguruyor. 😂 O cıktı doktorumun ebesi olan kız geldi elimi hiç bırakmadı doktorla eve kızla sohbet ettik baya. Oyle oyle kendimi teskin ede ede cok rahat gecti birkaç kere sordular nasılsın diye anestezi için tamam iyisin sedasyona ihtiyac yok fln dediler. Sen panik ataktan tedirgin oldugun ini anlatıyorum canım bunları benim korktugum gibi olmadı. Ki benim sezaryanım 1.5 saat sürdü arada diyorum ki hatta valla kendimi tebrik ederim cok iyi gidiyorum doktor gülüyor 😃
Bir yandan senden cesaret alıyorum valla kafam karışıyor. İki güne net karar vereceğim 😃

Kızlar aklıma ne geldi 😃 şimdi bebeği ve beş hastaneye ziyarete gelen 10 kişi olacak… bunlara gelmeyinde diyemiyoruz. Hepside birbirine söylüyor. Düşündüm. Hastanedeki hemşireyi ayarlayacağım. Odaya gelecek ziyaretçilere hasta ziyaret süresi 20 dakikayı geçmesin diyecek 😂 hastane kuralı deyip yollayacagım.

Aldim canim 12 si . Seninki hangi acibadem ?
Ankara Acıbadem ayy bana doktorum 12.güne yazmıştı ama öne çekti 😅 ne kadar ödeme yapacaksın benım doktorum dış doktor olduğu için biraz maliyetlı olacak bize nakit 100 bin 😅hastaneye veriyor kalanını kendı alıyormuş

Herkese merhaba 38+3 17.16 da kızımı 2700 gr olarak spiral anestezi altında sezeryan doğum şekli ile acil sezeryan olarak gerçekleştirdiler. Kızımla anlaşmaya çalışıyoruz süt problemimden kaynaklı aç kalıyor zor ama güzel bi süreç darısı tüm bekleyen arkadaşlara olsun inşallah
Hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏💞🥰🧿 biz de aynı durumdayız ama hiç merak etmeyin o süt geliyor, gelecek 🙏💞 mama takviyesi başlayabilirsiniz. Aç kalmasındansa biz hastanede başlamıştık enjektörle
Kızlar bana dua edin suyum geldi şuan yola çıktık hastaneye gidiyoruz 🥺🙏🏼
Allah yardımcınız olsun inşallah. Bi avazda 🙏 hayırlı haberleri bekliyoruz💞🙏🥰

Siz bunları yazarken benim hamileliği unutmam hiç yasamamis gibi 🙄🙄nasıl bir beynimiz var bizim
Şuan tamda bunu düşündüm biliyor musun mide yanmaları yaşamıştım son haftalarda nasıldı unuttum bile şimdi tek derdim çocuğumun gaz sancısı oldu ya dünde afedersiniz yeşil mercimek çorbası içtim ama içine kimyon kattım bebem gece boyunca inledi gazdan uyumadı doğru düzgün masajlar yapıyorum yok o kadar sancılıydı ki dedim tövbe bir daha yer miyim rezene de içmiştim faydasız bir ay daha uzaklaşmak lazım demekki

X