• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 85 40,1%
  • erkek

OY: 109 51,4%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    212
Bi yandan umut oluyor bunlar bi yandan kayınvalideme ve onla 30 sene geçirmiş eşime bakıyorum, ı ıh sjfk
Tabi eşinize de bağlı ama inanın çok daha iyi oluyor. Benim kaynanam da kesinlikle annemin kalmasını doğru buluyordu, keza annem de öyle. Herkes erkek işi değil dedi. Ben normal dogurdugum icin gece kendim kalktım, eşim sadece bebisin altını değiştirip gazını çıkardı. Sezaryen olsa nasıl olurdu bilmiyorum, belki o zaman erkek için zordur bilemiyorum.

Eklentiler

• IMG_1048.jpeg
    IMG_1048.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 135
Evettt maşallah çıkınca herkes gelmek istedi, yardıma değil ama ziyarete 😃 benim hastanede ve evde de 3 gün eşimin bi yengesi kaldı yanımda Allah razı olsun 🙏 yoksa kimse olmayacaktı hastaneden çıktık eve gelince kendi ailem, diğer eltimler falan ziyarete diye gelip yiyip içip gittiler çok uyuz oldum yanımda hastanede de kalan yengeye hizmet ettirdiler. Hele eltim kendi geldi çocuklarla yemek falan yedi, iş çıkışı eşini de çağırdı ona da yemek hazırlattı 😠 insanlar ne kadar düşüncesiz 😔

Muhteşem bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin🙏 oldu mu olacak mı derken 6 gündür yanımda olan bu miniğin her haline ayrı hayran oluyoruz şaşıyoruz eşimle beraber. Acıkınca sinirleniyor, elleri kolları durmuyor ☺️☺️ görmüyor diyorlar ama bence çok anlamlı bakıyor, anlattığını dinliyor, ben sakin sakin konuşarak sakinleştiriyorum 😃 yoksa Acıkınca çok fena oluyor. Sütümde gelmemişti yeni yeni geliyor biraz atarını giderini dinledik 😃
Allah grubumuzda gün sayan tüm arkadaşlarıma sağlıkla, hayırla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin 🙏🥰 sizinle yeni güncellemeleri konuşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum 🥰🥰🙏

Gelen insan düşüncesizse misafir gibi yiyip içmek istiyor. Çayına atacağı şekeri kocaman kadına söylüyor sen utanıyorsun yattığın yerden 😔😔 ben çok sinir oldum yalan değil neyse kalabalık gitti yoruluyorum ama sorun değil gerçekten bir de hiçbir faydası olmayan ama sürekli birileriyle görüntülü görüşen çocuğu göstermek isteyen kaynanam gitseydi hayırlısıyla ben kimseyi kırmadan 🙏😒
Ayy yookkk ben eve misafirden bahsetmedim canım, hastaneye gelmelerini diyodum hatta oyle sacma insanlar hastaneye ugrasa da bi daha evde ugrastırmasalar milleti kendilerine hizmet ettirmeseler. Bnm eve sadece amcamla yengem halam bir de kendi kardeslerim geldi onlar da zaten yabancı degil kayınvaldem kendileri hallettiler caylarını. Hatta halam birsey istiyo musun dedi dedim bnm canım cevizli tahinli nokul istiyor koca bir tepsi yaptı getirdi kardeşlerimle yedik ☺️

Tabi eşinize de bağlı ama inanın çok daha iyi oluyor. Benim kaynanam da kesinlikle annemin kalmasını doğru buluyordu, keza annem de öyle. Herkes erkek işi değil dedi. Ben normal dogurdugum icin gece kendim kalktım, eşim sadece bebisin altını değiştirip gazını çıkardı. Sezaryen olsa nasıl olurdu bilmiyorum, belki o zaman erkek için zordur bilemiyorum.
sezaryende ese cok is dusuyor benim ilki sezaryendi pandemi donemi kimse gelemedi birlikte baktik. es evde yemek temizlik yapmak zorunda bir de egilmeli kalkmali tum isleri. bebegi sizin kucaginiza veriyor ilk gunler ameliyat yeri acisindan cok fazla yatakta donulmuyor oyle cok otur kalk yapilmiyor. o donemde senin elin kolun oluyor iste. bebegi uyutmaktan alt degistirmeye sofra kurma toplama yemek yapma her turlu is en az 3 gun onda oluyor

sezaryende ese cok is dusuyor benim ilki sezaryendi pandemi donemi kimse gelemedi birlikte baktik. es evde yemek temizlik yapmak zorunda bir de egilmeli kalkmali tum isleri. bebegi sizin kucaginiza veriyor ilk gunler ameliyat yeri acisindan cok fazla yatakta donulmuyor oyle cok otur kalk yapilmiyor. o donemde senin elin kolun oluyor iste. bebegi uyutmaktan alt degistirmeye sofra kurma toplama yemek yapma her turlu is en az 3 gun onda oluyor
Bence de böyle bir durumda yalnız olmak zor olur ya. Anne bebek emzirmek dışında bir şey yapamazsa ağrıdan erkekler perişan olur yani sürekli yemek yap kadına da bak bebeğe de bak eşin yine iyi kalkmış altından maşallah canım

Bu senaryo için aynı şehirde yaşamak da lazım işte 🥲 Yoksa bence tüm gün aileden birileri olup gece baş başa kalmak birçok çiftin yapabileceği bir şeydir. Daha da iyi oluyordur eminim. Ailelerimiz bizimle aynı şehirde yaşasa ben de böylesini tercih ederdim daha da rahat ederdim.

Bence de böyle bir durumda yalnız olmak zor olur ya. Anne bebek emzirmek dışında bir şey yapamazsa ağrıdan erkekler perişan olur yani sürekli yemek yap kadına da bak bebeğe de bak eşin yine iyi kalkmış altından maşallah canım
Esime kalsaydık biz acımızdan ölmüştük oyle bir durumda😂 allah dagına göre kar veriyor heralde

Bu senaryo için aynı şehirde yaşamak da lazım işte 🥲 Yoksa bence tüm gün aileden birileri olup gece baş başa kalmak birçok çiftin yapabileceği bir şeydir. Daha da iyi oluyordur eminim. Ailelerimiz bizimle aynı şehirde yaşasa ben de böylesini tercih ederdim daha da rahat ederdim.
Evet kesinlikle öyle, biz ailelerimize aynı şehirdeyiz. Gece bir telefona bakar gelmeleri. Uzaktakiler icin geçerli değil tabi ki bu durum.

Esime kalsaydık biz acımızdan ölmüştük oyle bir durumda😂 allah dagına göre kar veriyor heralde
Öyle öyle 😂 Benim eşim de yapardı kalkardı altından ama perişan olurdu yani eminim. Bir de beslenme yönünden çok iyi bir bakım olmayabilirdi evet 😂😂

38. haftamdayim artik bu hafta bekliyorum bu kizi ben :) annem de yarin geliyor daha fazla bekletmesin lutfen 🙏 bazen doguracak gibi hissediyorum bazen ne sanci ne birsey hersey normal ilerliyor
Benim de aynı şekilde yarın annemler geliyor iznim de daha fazla boşa geçmeden hemen gelmeleri lazım artık sağlıcakla 😁😁

kalkti da lohusa depresyonuna da girdi 😂 zaten yatkin yapisi. erkekler de giriyormus ayni dogum yapan kadin gibi, oyle diyor okumus etmis.. o girmese sasardim zaten illa biri girecekse evde 😆 dertli balik burcum benim

kalkti da lohusa depresyonuna da girdi 😂 zaten yatkin yapisi. erkekler de giriyormus ayni dogum yapan kadin gibi, oyle diyor okumus etmis.. o girmese sasardim zaten illa biri girecekse evde 😆 dertli balik burcum benim
Girerler anacım girerler. Erkek milleti aman çok yorulmasın bir yerlerine bir şey olmasın 😂 Kadın çocuk doğursun onların burnu bile akmasın 😂

Yarının 1 Aralık olması beni inanılmaz heyecanlandırıyor 🥹🥳🥳 Bir kismimiz doğurdu, kalanımız bu ay doğuracak ve hayatımızın en önemli, her yıl kutlayacağımız günlerinden birini henüz bilmesek de çok yakında öğreneceğiz. Şimdi uzaktan bakınca hepsi herhangi bir tarih, sonra birisi bambaşka bir tarih olacak 😍😍 Yeni yıla da daha yüz yıl var gibi ama doğumdan sonra muhtemelen o da bir anda gelecek ve hepimiz için gerçekten yepyeni bir yıl olacak 🤩

Hepimiz için sağlıkla, kolaylıkla, kalp ferahlığıyla dolu, muhteşem bir Aralık ayı diliyorum 🤍💋

Yarının 1 Aralık olması beni inanılmaz heyecanlandırıyor 🥹🥳🥳 Bir kismimiz doğurdu, kalanımız bu ay doğuracak ve hayatımızın en önemli, her yıl kutlayacağımız günlerinden birini henüz bilmesek de çok yakında öğreneceğiz. Şimdi uzaktan bakınca hepsi herhangi bir tarih, sonra birisi bambaşka bir tarih olacak 😍😍 Yeni yıla da daha yüz yıl var gibi ama doğumdan sonra muhtemelen o da bir anda gelecek ve hepimiz için gerçekten yepyeni bir yıl olacak 🤩

Hepimiz için sağlıkla, kolaylıkla, kalp ferahlığıyla dolu, muhteşem bir Aralık ayı diliyorum 🤍💋
Üst üste 2 yıl Aralık ayında ameliyat olmuştum. Biri burun, biri rahimden. Eşim takılıyordu seneye aralıkta ne olacaksın acaba diye. Ben de ona doğum sedyesinde olacağım bir sonraki aralıkta demiştim. Ki bir türlü olmuyordu çocuk da Allah söyletti galiba ☺️ Şimdi beklenen o ay, o günler.. Kasımı da atlıyoruz bu gece ve inşallah Aralık’ta anne-baba olacağımız yeni hayatlarımız başlıyor 🥹 Yeni yılı Allah’ın izniyle bebeklerimizle karşılayacak olma düşüncesi mucize gibi 🙏 Çok şükür, bin şükür bugünlerimize ♥️♥️♥️

Ay çok duygulanıyorum bebolarınıza 🥹 nasıl geçiyor bebekli günlerr? D derya32 @Lila2455 @ozlemem A ante diem soundoffreedom soundoffreedom @SarilmaSaldirisi @yenidenanne3 @Basakbasak1 @otuzaazkala ve mobilden etiketlemenin imkansız oluşuyla atladığım diğer güzel anneler 🥹
Uzun zamandır sayfaya giremiyorum anneliğe adapte olmaya çalışıyorum. Giremediğim dönemde doğum yapanlar olmuş galiba hepinize hayırlı olsun 😊 bebekli günler duygusallı uykusuz ve bebek kokulu 💕 biraz sarılığı oldu bizim bebonun, hastaneye yatmadı şükür şimdilik. Evde emzirme savaşlarıyla toparlamaya çalışıyoruz. Bazen kendisini seyredeyim diye uyumamaya çalışıyorum annelik delilikmiş gerçekten 🥹

Back