Peki özel de de devlette de aynı işlem uygulanıyor mu hemenYaa süper canım ciktinizmi
Sadece ışık veriliyo cnm
Bugün doğumlar olmuş beybiler gelmiş saglikla buyusunler inşallah
Kontrolümüzde gittik bizde bugün 13 günlük olduk 1 kilo almışız sarılığı 11 e gerilemiş benim için çok iyi bu bebeğim uzamış sarılık olmicak demekki bende troid olduğu için bebeğiminde troidine bakildi çok şükür o degeride normal geldi
Benim bebek bayadir hep aşağıda olduğundan öyle bir pozisyon değişikliği olmadı belki de. E peki doktor buna göre bir tahminde bulunabiliyor mu tecrübesine dayanarak? Bebek muhtemelen şu zaman gelir gibi.Memelerin tam orta birleşim yerini düşün. Göbeğin o orta üst kısmı yumuşacık olmuş. Bastırınca sünger gibi inip kalkıyor. Oradan sertlik olan yere kadar koydu arkadaş elini 3-4 parmak inmiş dedi. Bunu geçen kontrolde doktor da demişti aşağıda toplanmaya başlamış yukarısı hafiflemiş demişti
Oh çok iyi riskli haftalar geri kalmış şükür , bende bi 36 olsam ondan sonra hiç dert etmem inşallah36'yım şu an 2 hafta geçti üstünden şükür, bu saatten sonra çok da dert değil zaten. Bazı doktorlar 34'ten sonra da kullandırtmıyormuş ciğer geliştiriciyi, doğsa da sorun olmaz diyolarmış ama doktor nolur nolmaz diye vurdurttu. Şekerimi yükseltti ama aşırı da yükselttiğini düşünmüyorum şeker yükselttiğini de bilmediğim için sık kontrol etmedim gerçi
ŞimdiEvet kesinlikle. Hiç bir şeye dokunmayın. 10 haftadır neredeyse yatıyorum sizin en azından haftanız iyi su gibi geçer zaman hiç stres yapmayın
Merak ettiğim bir şey var. Burada yatiyorumdan kastınız hani elimi işe güce sürmüyorum, ayağa kalkmamaya çalışıyorum, oturuyorum, yatıyorum mu yoksa gün boyu mümkün olan her an uzanıyorum, oturma pozisyonuna da pek gecmemeye çalışıyorum mu?Evet kesinlikle. Hiç bir şeye dokunmayın. 10 haftadır neredeyse yatıyorum sizin en azından haftanız iyi su gibi geçer zaman hiç stres yapmayın
Canım maşallah çok güzel kilo almışYaa süper canım ciktinizmi
Sadece ışık veriliyo cnm
Bugün doğumlar olmuş beybiler gelmiş saglikla buyusunler inşallah
Kontrolümüzde gittik bizde bugün 13 günlük olduk 1 kilo almışız sarılığı 11 e gerilemiş benim için çok iyi bu bebeğim uzamış sarılık olmicak demekki bende troid olduğu için bebeğiminde troidine bakildi çok şükür o degeride normal geldi
evet dusmus gobegin, benimkisi de boyle ustte pek birsey kalmadi tamamen asagi sarkmis durumda. zaten pelviste dedi doktor dunAmin amin canım inşallah
Bugün birkaç arkadaş toplandık birinin evinde yanlarında öyle bir sancı girdi ki birkaç dk içinde betim benzim attı yani. Herkes de heyecanlandıAy geliyor mu falan diye. Sonra tekrarlamadı. Gece uyku arasında da girmişti aynısı. Geliyor gelmekte olan ama bakalım ne zaman Dediklerine göre göbeğim de 3 parmak kadar düşmüş
Sağlıkla, kolayından bir doğum inşallah
Yarın olacağız ama 38+0dan selamlar diyebiliriz artık
Benim doktorumun öngörüsü 38-39 arası gelecek olmasıydı uzun zamandır. Hem kilosundan hem pozisyonundan hem plasenta durumundan falan. O da yarın itibariyle bir hafta içinde demek inşallahBenim bebek bayadir hep aşağıda olduğundan öyle bir pozisyon değişikliği olmadı belki de. E peki doktor buna göre bir tahminde bulunabiliyor mu tecrübesine dayanarak? Bebek muhtemelen şu zaman gelir gibi.
Elhamdülillah cok teşekkür ederim sizlerde insaallah kolaylikla saglikla kavusursnzOyyy maşallahNe güzel yapmışsın içinin sesini dinlemekle Neticesinin güzel olmasına da çok sevindim canım gözün aydın tekrardan
Amin teşekkür ederimgözün aydın analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
Çok feci baskı yapmıyor mu böyle de ya. Bana ne diyecek bilmiyorum ama iki gündür aşağılarda bir haller var yani. Her gün 1 br zorlanıyorsam iki gündür 2 birim zorlanıyorum desem yeridirevet dusmus gobegin, benimkisi de boyle ustte pek birsey kalmadi tamamen asagi sarkmis durumda. zaten pelviste dedi doktor dun
28 Kasım Perşembe saat 1:25 de doğdu. Kilosu 2700 boyu 50 cm dogum haftasi 39 İsmi BerraKızlar bir süredir tabloya bilgi işleyemedim. Yani yakalayabildiklerimi işledim ama yeni doğum yapanlara da hemen sorup sıkıştırmak istemedim şimdi etiket yapa yapa sorayım eksikleri müsait olduğunuzda yazın ekleyelim olur mu
D derya32 doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo,
O ozlemem doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
Y yenidenanne3 doğum tarihi, doğum haftası, boy,
@Hayat89 doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
@zinnureyn__ doğum tarihi, doğum haftası, boy/kilo, isim
@Cngz44 boy/kilo
@Hocahnm boy/kilo
Bilgilerin eklenmesi isteğe bağlı tabi ki. Belirtmek istemeyen belirtmeyebilir
Bu kişiler dışında doğum yapıp benim atladıklarım varsa da beni etiketleyerek bilgileri paylaşırlarsa eklerim onları da
yapiyor bacaklarim acik yuruyorum cok komik :) ayakta kalincada acitiyor az tuvaletim gelse yakiyor sanki tutamiyorumÇok feci baskı yapmıyor mu böyle de ya. Bana ne diyecek bilmiyorum ama iki gündür aşağılarda bir haller var yani. Her gün 1 br zorlanıyorsam iki gündür 2 birim zorlanıyorum desem yeridir
evet dusmus gobegin, benimkisi de boyle ustte pek birsey kalmadi tamamen asagi sarkmis durumda. zaten pelviste dedi doktor dun
Benimki de çok aşağıdaydı, çok baskı hissediyordum ya, yatışa geçince o his geçti resmen. Hoş, ayağa kalkmamak doğum gününü ne kadar etkiliyor emin değilim, bilimsel bir cevap da var mı bununla ilgili bilmiyorum ama o aşırı baskı hissi geçiyor. Onu da çok ayakta kalınca haliyle yer çekimi etkisiyle sürekli aşağıya baskı yapmasının azalmasına bağlıyorum.Çok feci baskı yapmıyor mu böyle de ya. Bana ne diyecek bilmiyorum ama iki gündür aşağılarda bir haller var yani. Her gün 1 br zorlanıyorsam iki gündür 2 birim zorlanıyorum desem yeridir
25/11/2024 3830 51 cm 38+5 canımKızlar bir süredir tabloya bilgi işleyemedim. Yani yakalayabildiklerimi işledim ama yeni doğum yapanlara da hemen sorup sıkıştırmak istemedim şimdi etiket yapa yapa sorayım eksikleri müsait olduğunuzda yazın ekleyelim olur mu
@Cngz44 boy/kilo
@Hocahnm boy/kilo
Bu kişiler dışında doğum yapıp benim atladıklarım varsa da beni etiketleyerek bilgileri paylaşırlarsa eklerim onları da
Ayy evet düşmüş gibi duruyor ben kendi göbegim nerdeyse agzımda doguma girdiğim için aradaki farkı cok net görebildim su anAmin amin canım inşallah
Bugün birkaç arkadaş toplandık birinin evinde yanlarında öyle bir sancı girdi ki birkaç dk içinde betim benzim attı yani. Herkes de heyecanlandıAy geliyor mu falan diye. Sonra tekrarlamadı. Gece uyku arasında da girmişti aynısı. Geliyor gelmekte olan ama bakalım ne zaman Dediklerine göre göbeğim de 3 parmak kadar düşmüş
Sağlıkla, kolayından bir doğum inşallah
Yarın olacağız ama 38+0dan selamlar diyebiliriz artık
Selamlar canlar hemen yazayım bilgilerimizi doğum tarihi 25/11/2024, doğum haftası 38+4, boy 50 cm, kilo 3900 gramKızlar bir süredir tabloya bilgi işleyemedim. Yani yakalayabildiklerimi işledim ama yeni doğum yapanlara da hemen sorup sıkıştırmak istemedim şimdi etiket yapa yapa sorayım eksikleri müsait olduğunuzda yazın ekleyelim olur mu
@Cngz44 boy/kilo
@Hocahnm boy/kilo
Aynen. Tuvalete gidince de o iki damlanın çıkması aşırı zor ve ağrı yapıyor. Gece zaten o yataktan güç bela bir doğrulmam var karnım semsert olmuş, kaburgam sanki ciğerime batmış, çatı kemiklerinin ağrısından eğri büğrü olmuşum tutuna tutuna tuvalete gidiyorum zorla birkaç damla yapabildiysem ne mutlu geri geliyorum aynı zorlukla bu sefer de geri yatmaya çalışmak falan oyyyy artık günleri değil saatleri sayar oldum ama neyi referans alacağımı da bilmedenyapiyor bacaklarim acik yuruyorum cok komik :) ayakta kalincada acitiyor az tuvaletim gelse yakiyor sanki tutamiyorum
İnşallah canım inşallah en iyi zaman çok yakındırAyy evet düşmüş gibi duruyor ben kendi göbegim nerdeyse agzımda doguma girdiğim için aradaki farkı cok net görebildim su anen güzel en iyi zamanda gelsin inş bebiş