- 26 Şubat 2024
- 5.125
- 5.017
Hoş geldin 1975, ne diyebilirim ki ajdlsjdlsDaha kötüsünü söyliyim mi, eltimin küçük bebesi küçük kalmış çünkü eltim ek gıdaya 6.ayda geçmek istemiş. Geç geçince küçük kalmış... Büyük öyle miymiş her şeyi yemiş daha erkenden ondan daha iriymiş (HER ŞEY=CİCİ BEBE)
Hepinize bol sabır diliyorum valla, gerçi bizimki nasıl olacak bilmiyorum aşırı mesafeliyim ama anlayacak mı acaba. En son sen çağırmadan gelmem demişti, telefon etmen yeterli demiştim, doğuma kadar görüşmeyi düşünmüyorum biliyosun evler de 10 dk. Bu boşvermişlikle ağzıyla kuş tutsa bile bana batar, bakalımAyy benimki de sanirim dogumdan sonra gelicek , onu ic bu ye diye bik bik konusucak ben de kocama konusucam su lohusa donemini bosanmadan atlatayim amin
Eskilerin kafası hep aynıEşim annesine sonunda söyledi ya, bu kıza hamur işi yasak dedi. Kadın sürekli bişi olmaz diye diye her gün hamur işi yapıyor, 1 haftada çocuk yarım kilo aldıysa doktor ağzıma tükürür valka
Belki olabilir. Ama bi yandan da korktuğum için içemem sanırım. Yani bazen birşey yaşıyorum kalbim atmaya başlıyor doğum mu diye yani yaşadığım korku sanki erken doğum yaşamış gibiyim halbuki zamanım gelmiş ve illa ki yaşanacak o doğum anı hazır değilim sadece doğsun istiyorum kucaklamak istiyorumBen 37*4ümşey geldi aklıma regl ağrıları için regl çayı almıştım kullanıyordum heme rahatlatıyordu biraz hemde gecikince falan içince hemen oluyordum içinde ona yönelik bitkiler var doğuştu sanırım markası. Onu içmekte tetikler belki içerğini de çekip ekliyim hatta
Bende benzer hisler yaşıyorum. Bir yandan da o an gelse hani illa paniklerim. Ama bir yandan da insanın bebek doğsa da sarılsam öpsem hissi geliyorBelki olabilir. Ama bi yandan da korktuğum için içemem sanırım. Yani bazen birşey yaşıyorum kalbim atmaya başlıyor doğum mu diye yani yaşadığım korku sanki erken doğum yaşamış gibiyim halbuki zamanım gelmiş ve illa ki yaşanacak o doğum anı hazır değilim sadece doğsun istiyorum kucaklamak istiyorum
Oyy beklenen an gelmiş, inş tamamen kavuşacagınız zaman da yakındır artık Rabbim hiç ayırmasınKızlarr bugün oğlumu emzirmeye çağırdılarkızımı da kucağıma verdiler .Duygular şelale
Anladım dikişte aşağı yukarı üç günde toparlanıyormuş insan. Tabi iyileşme süreci en az 12 gündür yara kesik sonuçta ama insanın rahat etme açısından b toparlanma süresi yine 3 gün felan diyorlarHemoroid oldu bende birde dikiş olmasa da bebek çıktığı için biraz yanma oldu o kadar oda max 1 2 gündü dikişli daha uzun sürüyor galiba
Evet ya sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBende benzer hisler yaşıyorum. Bir yandan da o an gelse hani illa paniklerim. Ama bir yandan da insanın bebek doğsa da sarılsam öpsem hissi geliyor
Selam ben pazartesi doğum yaptım. Spinal anestezi ile sezaryen yapıldı. Bebiş 4120 gr kafa çevresi de 38 cm. Hemşire gösterirken direkt “ooo big boy” yaptı
Vallahi rüya gibiAyyy anlat anlat nasıldıçok şükür çok güzel haberler
Amiiin hepimiz bebeklerimizi sağlıkla büyütelim inşallahOyy beklenen an gelmiş, inş tamamen kavuşacagınız zaman da yakındır artık Rabbim hiç ayırmasın
Vallahi rüya gibimutluluk sarhoşuyum kelimeler kifayetsiz
Merhaba ben yaşamadım ama bizim grupta anneler var bazılarında açılma olmasına rağmen doktorları yatış yaparak ciğer geliştirici vurarak ilaçla vs bi kaç hafta dayandı Bebişleri erken doğum olmadı en azından çoğu yanlış hatırlamıyorsam 36 yı gördüler. Senin de açılman yokmuş güzel birşey bu ilaçlar ile 3 hafta dayansa bebeğin 36 kötü bi hafta değilKızlar selam herkes çok iyidir umarım , ben normalde Ocak anneleri grubundayım fakat sizlere bir şey danışmak istedim içimden bir ses de Ocak ayına kalmaz doğum diyor. Pazartesi günü ilk kez nst ye girdim 33+2 de sancı çok yüksek çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum pek rahim uzunluğu normal , bugün gittim yine sancı çok yüksek çıktı ama yine rahim uzunluğu iyi açılma yok 2mm kısalmış pazartesiye göre . Doktorum progestan vermişti 3 e çıkarttı magnezyumu da 2 ye biraz korkuyorum yatış serum vs vermedi ciğer geliştirici de vurmak istemiyor şimdilik gebelik şekerim var diye bu durumda olanlar var mı çalışır merak ettim biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen fikrnize ihtiyacım var
Ah inşallah ya o kadar gerildim ki günlerdir doktor çalışır raporumu da iptal etmedi henüz ama haftaya kesin iptal edeceğim her ihtimale karşı çok teşekkür ederim cevabınız içinMerhaba ben yaşamadım ama bizim grupta anneler var bazılarında açılma olmasına rağmen doktorları yatış yaparak ciğer geliştirici vurarak ilaçla vs bi kaç hafta dayandı Bebişleri erken doğum olmadı en azından çoğu yanlış hatırlamıyorsam 36 yı gördüler. Senin de açılman yokmuş güzel birşey bu ilaçlar ile 3 hafta dayansa bebeğin 36 kötü bi hafta değilinşallah zamanında sağlıkla alırsın kucağına
Ben de 34'te düzenli ve yüksek sancılarla hastaneye yattım canım. Nidicard kullandırttı doktor bi de her ihtimale karşı ciğer geliştirici vurdu bana bende de var gebelik şekeri ama benim baya düzenliydi sancılar doktor basbaya akşamına bekliyordu doğumuKızlar selam herkes çok iyidir umarım , ben normalde Ocak anneleri grubundayım fakat sizlere bir şey danışmak istedim içimden bir ses de Ocak ayına kalmaz doğum diyor. Pazartesi günü ilk kez nst ye girdim 33+2 de sancı çok yüksek çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum pek rahim uzunluğu normal , bugün gittim yine sancı çok yüksek çıktı ama yine rahim uzunluğu iyi açılma yok 2mm kısalmış pazartesiye göre . Doktorum progestan vermişti 3 e çıkarttı magnezyumu da 2 ye biraz korkuyorum yatış serum vs vermedi ciğer geliştirici de vurmak istemiyor şimdilik gebelik şekerim var diye bu durumda olanlar var mı çalışır merak ettim biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen fikrnize ihtiyacım var
Canım bende rahim kısalığı var. 6 mm düştü Şuan. Yatıyorum iki aydır hiç bir şey yapmıyorum. Açılma kısalma yoksa korkma bence. Hemde bu dönemde bu tarz sancılar olabiliyor. Önemli bişey olsa ciğer geliştirici vs vurdururdu en azındanKızlar selam herkes çok iyidir umarım , ben normalde Ocak anneleri grubundayım fakat sizlere bir şey danışmak istedim içimden bir ses de Ocak ayına kalmaz doğum diyor. Pazartesi günü ilk kez nst ye girdim 33+2 de sancı çok yüksek çıktı ama ben bir şey hissetmiyorum pek rahim uzunluğu normal , bugün gittim yine sancı çok yüksek çıktı ama yine rahim uzunluğu iyi açılma yok 2mm kısalmış pazartesiye göre . Doktorum progestan vermişti 3 e çıkarttı magnezyumu da 2 ye biraz korkuyorum yatış serum vs vermedi ciğer geliştirici de vurmak istemiyor şimdilik gebelik şekerim var diye bu durumda olanlar var mı çalışır merak ettim biraz uzun yazdım ama kusura bakmayın lütfen fikrnize ihtiyacım var