Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,1%
  • erkek

OY: 101 52,6%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    192
Arkadaşıma adet ağrım var diyorum doğuracaksın sen diyo abuu. Tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum deyince rahim ağzı açılıyodur dedi
Ay aman herkes cok biliyo uyuz oluyorum boyle her bokolog insanlara . Neden durup dururken korkutuyo seni ki isguzar ay bu sabah bendeki sinir nedir boyle
Gece 4.30 da ust kat komsum yine 1 saat biseyleri biyerden biyere cekti cildiriyorum artik oyuzden gune kotu basladim sanirim

Snflfk ben sinirlenmedim anam zati teker teker doğuruyoruz ya aman 36'yı da doldurdum artık. Üst kat komşuna birkaç hafta sonra bebek sesiyle geri dönüş yaparsın üzülme

Evet tabi bir sürü etken var. Herkesin tecrübesi farklı oluyor. İnşallah herkes en rahat en sıkıntısız sekilde gecirir bu süreci

Ah canım benim, çok çocuk annesi olmak çok güzel ama kalbin hepsine ayrı gidiyor, hepsi mutlu olsun istiyorsun haliyle Tabii ki alışırlar zamanla birbirlerine, sen laf edecek olsan sana karşı birlik olurlar. Daha dur bakalım, dün bir bugün iki. Anneye düşkün çocuklar için başta kabul etmesi kolay olmuyor belki ama geçecek elbette. Maşallah üç tane sağlıklı evladın var, kim bilir ne çok insanın hayalini yaşıyorsun

İnsan kendi işini kendisi halledemeyince canı sıkılıyor ama çok şükür geçici Doktorun da ağrı çekmene müsaade etmez herhalde, seni rahatlatacak bir şeyler verir. Allahım acil şifalar versin, hemencecik geçsin inşallah

Bence yasi kucuk diye hala kafasi kaldiriyo
Aynı şeyi düşündüm
Bu sabah formundasin Gece kötü rüya mı gördün canım? Benim üst kat komşu hemen her gün böyle, gece 4te ne eşya çekmesi bilmiyorum gece 10-11e kadar da üniversite yaşlarında bir torunu var, bağıra çağıra çığlık çığlığa şarkı söylüyor çocuğumu bu kadar dur susla, aman kimseyi rahatsız etmeyelim diyerek yetiştirdiğim için pişman oldum resmen.

cok sükür bugünümüze tabi ki hepimiz saglıklıyız yanyanayız. Dedigin gibi anne olarak hepsinin ayrı ayrı gönlünü etmek istiyorsun ama bu bir sürec inş hepimiz dengeyi en iyi sekilde kurabiliriz evlatlarımız arasında.
Tüm duaların için kocaman amin ama iyi haber büyükler bayılıyorlar minik kardeşlerine

Bence sütün olmadıgı için değil. Dünyaya adapte olmaya calışıyor miniş o yüzden hep memende seninle temas halinde olmak istiyor. Geldiği bu yeni ortama seninle alısacak cünkü. Ne zaman istese meme vermeye devam et sen ilk zamanlar aclıktan olmuyor her zaman emme ihtiyacı.
Hayırlı bir evlat olsun güzelliklerle büyüsün inş

Ay tersimden kalktim anacim neyse guzel bi kahvaltinin halledemeyecegi bisey yok . Anneme gidicem bugun babam kahvalti hazirlayacak benim icin bak oldum pammuk gibi

Kız sen gerçekten minnoş kalpli birisin ya şu halinde onların aktivitelerini düşünüp vicdan yapabiliyorsun ya, Allah gönlüne göre versin. Bir de yaşın küçük daha hepimize göre
yorucu valla böyle olmak çocukken de böyleydim aman üzülmesin kırılmasın diye diye . Dünya hassas kalpliler için cehennemdir

Beslenmeye kola mı Wow İnşallah cano. Hatta çocuğunu da koru sen ileride onlardan. Abim / ablam yiyor içiyor diye her şeyi erkenden öğrenip istemesin çocuk

Yaa bende bugün kendimi çok halsiz ve keyifsiz hissediyorum. Mide bulantısı ile regl ve baş ağrısı bir durum yaşıyorum 39+1 oldum yarın kontrolüm var..

Bu arada doğum yapan, bebeğine kavuşan herkesi tebrik ediyorum ve rabbim analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla, huzurla büyüsünler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…