Ay aman herkes cok biliyo uyuz oluyorum boyle her bokolog insanlara . Neden durup dururken korkutuyo seni ki isguzarArkadaşıma adet ağrım var diyorum doğuracaksın sen diyo abuu. Tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum deyince rahim ağzı açılıyodur dedi
Snflfk ben sinirlenmedim anam zati teker teker doğuruyoruz ya aman 36'yı da doldurdum artık. Üst kat komşuna birkaç hafta sonra bebek sesiyle geri dönüş yaparsın üzülmeAy aman herkes cok biliyo uyuz oluyorum boyle her bokolog insanlara . Neden durup dururken korkutuyo seni ki isguzaray bu sabah bendeki sinir nedir boyle
Gece 4.30 da ust kat komsum yine 1 saat biseyleri biyerden biyere cekti cildiriyorum artik oyuzden gune kotu basladim sanirim
Bence yasi kucuk diye hala kafasi kaldiriyoKız sen gerçekten minnoş kalpli birisin yaşu halinde onların aktivitelerini düşünüp vicdan yapabiliyorsun ya, Allah gönlüne göre versin. Bir de yaşın küçük daha hepimize göre
Evet tabi bir sürü etken var. Herkesin tecrübesi farklı oluyor. İnşallah herkes en rahat en sıkıntısız sekilde gecirir bu süreciUmarim kisa zamanda gecer. Bence her durum gibi bu durumda kisiye gore degisiiyor. Dun kuzenimin esiyle konustum ilki normal 2. Mecburi szeryan oldu onun cocuk gelmek bilmedi cunku. O genel oldu bi de ki asiri cani tatlidir o bile cok kotu degildi dediyse. Kisiye gore kesiye gore falan degisiyor diye dusunuyorm.
Ah canım benim, çok çocuk annesi olmak çok güzel ama kalbin hepsine ayrı gidiyor, hepsi mutlu olsun istiyorsun haliyleYa hastanede diklorom agrı kesici yapıyorlardı igne doktor sadece parol yazmış parol ne yapar yarın kontrole gidicem azıcık ona da aglıcamvoltaren fitil almayı düşünüyorum bgn igneyle aynı etken madde bi tık daha rahatlatır belki. Hayır ben bir de biraz tezcanlıyım kendi işimi kendim görememek cok sıkıntı geceleyin bebegi sagımdan soluma bile grciremiyorum her seferinde esimi dürtüklüyorum kendim de yine dogrulamıyorum bile. Vajinal dogumu da tecrübe ettiğim içindi zaten bu kadar istemem ama bebişimin keyfi böyle istedi işte vajinalde cekiyorsun yarım gün en fazla bunda günlerce mecburi durumlar için bahsetmiyorum tabi ki ama ikilemde kalanlar varsa bunları gözönüne alabilirler.
Bu arada ufaklık baya hoşnutsuz görmezden geliyor resmen bebegi alısır inş zamanla ama dün ben istemiyordum bunun gelmesini bir de benim kucagıma veriyorlar istemiyorum diye agladı dedim kimse istemediğin bir seyi yapamaz merak etme falan teskin etmeye calıştım. Durumlar zor yani biraz evde
Bak o da bi ihtimal, benim kendi kuzenime falan takatim kalmadı, son sabrımı kendi bebeğime sakladım o da ne kadar gidecek bakalımBence yasi kucuk diye hala kafasi kaldiriyo
Aynı şeyi düşündümBence yasi kucuk diye hala kafasi kaldiriyo
Bu sabah formundasinAy aman herkes cok biliyo uyuz oluyorum boyle her bokolog insanlara . Neden durup dururken korkutuyo seni ki isguzaray bu sabah bendeki sinir nedir boyle
Gece 4.30 da ust kat komsum yine 1 saat biseyleri biyerden biyere cekti cildiriyorum artik oyuzden gune kotu basladim sanirim
cok sükür bugünümüze tabi ki hepimiz saglıklıyız yanyanayız. Dedigin gibi anne olarak hepsinin ayrı ayrı gönlünü etmek istiyorsun ama bu bir sürec inş hepimiz dengeyi en iyi sekilde kurabiliriz evlatlarımız arasında.Ah canım benim, çok çocuk annesi olmak çok güzel ama kalbin hepsine ayrı gidiyor, hepsi mutlu olsun istiyorsun haliyleTabii ki alışırlar zamanla birbirlerine, sen laf edecek olsan sana karşı birlik olurlar. Daha dur bakalım, dün bir bugün iki. Anneye düşkün çocuklar için başta kabul etmesi kolay olmuyor belki ama geçecek elbette. Maşallah üç tane sağlıklı evladın var, kim bilir ne çok insanın hayalini yaşıyorsun
İnsan kendi işini kendisi halledemeyince canı sıkılıyor ama çok şükür geçiciDoktorun da ağrı çekmene müsaade etmez herhalde, seni rahatlatacak bir şeyler verir. Allahım acil şifalar versin, hemencecik geçsin inşallah
Bence sütün olmadıgı için değil. Dünyaya adapte olmaya calışıyor miniş o yüzden hep memende seninle temas halinde olmak istiyor. Geldiği bu yeni ortama seninle alısacak cünkü. Ne zaman istese meme vermeye devam et sen ilk zamanlar aclıktan olmuyor her zaman emme ihtiyacı.Kızlar ben oğluma kavuştum. Darısı tüm bekleyeerin basina.
Sütüm az sanki. Sürekli memede durmak istiyor. Sarılık olacak diye korkuyorum.
Sezeryan sonrası sütü artırmak için neler yapmalıyım? 36. haftadan beri sütüm geldi ama az sanki.
Saglıkla gelsin inşallah bebişin, güzel haberleri bekliyoruzKızlar günaydınnnben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım
Ay tersimden kalktim anacim neyse guzel bi kahvaltinin halledemeyecegi bisey yok . Anneme gidicem bugun babam kahvalti hazirlayacak benim icin bak oldum pammuk gibiAynı şeyi düşündüm
Bu sabah formundasinGece kötü rüya mı gördün canım? Benim üst kat komşu hemen her gün böyle, gece 4te ne eşya çekmesi bilmiyorum gece 10-11e kadar da üniversite yaşlarında bir torunu var, bağıra çağıra çığlık çığlığa şarkı söylüyor çocuğumu bu kadar dur susla, aman kimseyi rahatsız etmeyelim diyerek yetiştirdiğim için pişman oldum resmen.
Ay yok anacim 4 cocuga da empati besleyemeyecegim . Normal zaman dahi olsa.
Kız sen gerçekten minnoş kalpli birisin yaşu halinde onların aktivitelerini düşünüp vicdan yapabiliyorsun ya, Allah gönlüne göre versin. Bir de yaşın küçük daha hepimize göre
Kaldırmadığım daha net olduğum yaşlar çabuk gelsinBence yasi kucuk diye hala kafasi kaldiriyo
33 34 ten beri hissediyorum adet ağrısı gibi ağrılar gece uykumdan uyandırıyor hatta şuan 38 olduk doğurmadım daha anacımArkadaşıma adet ağrım var diyorum doğuracaksın sen diyo abuu. Tuvalete çıkma ihtiyacı hissediyorum deyince rahim ağzı açılıyodur dedi
Doğurursam da üzülmem ya artık amaaan33 34 ten beri hissediyorum adet ağrısı gibi ağrılar gece uykumdan uyandırıyor hatta şuan 38 olduk doğurmadım daha anacım
bakkal kapandı diyim gerçekten çok mantıklı ay çok güldüm sabah sabah yok beslenmeye falan kola koyuyorlar normal geliyor bide hani biraz cahil arsızlığı var. Bakalım artık umarım gelmezler işler biter bir an önce bende kafa dinlerim
Ay bende gerçektenDoğurursam da üzülmem ya artık amaaan