Çok teşekkür ederim.Tavsiyelerin benim için nasıl kıymetli anlatamam.Sürekli emzir . Bebeğin salyası büyülü bir şey hemen artıyor . Ayrıca bestlak kullan . Birde Rezene çayı sabah açsam . Ve bol su . Sütünün gazını almak için ve arttırmak içinde kimyon çayı . Helva . Kayısı hoşafı . Benim deneyimlerim bu şekilde . Aman aman sütüm yok ama bebek emerse eğer doyuyor ama bizimki uykucu olduğu için zorlanıyorum bende . Birde e bebekte ki çayı önerdiler yarın onu alıp deneyeceğim
sanırım doktorun profesyonelliğiyle alakalı. benim ilki üç buçuk aylıktı ve çok kolay iyileşt. çocuk zaten farkında olmuyor. şimdi bi tık daha erken yaptır ak istiyorum içime sinen bi doktor bulursam. bursa da çok iyi bi dr var. instasına bak istersen canım. fatih düz. üşenmeden bursa ya mı gitsem acabaowlll @zinnureyn__ sünnet konusunda ilk üç ay asla yaptırmayın diyor bir çok uzman… kafam karıştı, iyi bir doktorla konuşmak lazım…
Temizlik diyemem buna. Bu kadarını da yapamıyacaksam
Dikiş yoksa neden sizi wc zorladı acaba. Dikiş olması çok kötü sürekli yanar sanırım kan felan değer oraya. Ama sezeryanında zorluğu var mecbur yaniHayır olmadı dikişim, doğru ıkınmak nefes alıp vermek bağırmamak falan önemli galiba ben ilkte biraz bilemedim napacağımı doktorum ebeler gelince onlar yönlendirdi beni de
Hayırlı haberlerle gel kuzum rabbim mis kokulunla hemencik kavuştursunKızlar günaydınnnben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım
İnşalllaah kuzummm amiiiiinHayırlı haberlerle gel kuzum rabbim mis kokulunla hemencik kavuştursun
Ayyy bizim o çocuklarda da var benzer bir durum ve maalesef tamamen annelerinden kaynaklı. Bir saatliğine dışarı çıkacak ol mesela bir işin olsun o arada illa ya yemek yediresi gelir ya tatlıcıya gidesileri gelir canları istesin istemesin. Dolayısıyla çocuklar birinin evine gidince de mesela annemin hala biz bakkala gidebilir miyiz? Hala bundan alabilir miyim? Hala şundan yiyebilir miyim? Kendileri demese anneleri dedirtiyor maalesef hadi halanıza sorun bakalım ne varmış falan diye. Bence aslında görümcen hiç gelmese daha hızlı bitirir kv’n işi. O kadar çocuğu eylemek de kolay değil tüm gün. Sen de dediğin gibi kendini yoracak şeyler yapma şu aşamada. Makarna yeterli. Acıkırlarsa da meyve falan yesinler az sağlıklı beslensinlerŞey de hatta bakkal kapandı artık bebek geleceği için öyle zararlı şeyleri hiçbirimiz tüketmiyoruz.
Bu konuyu kınamak istemiyorum ama bazı anneleri bu noktada anlamak aşırı zor. Yani sosyal medyada bangır bangır o zararlı bu zararlı reklamı yapılırken hiçbiri mi denk gelmiyor. Tüm gün çocuğun eline cips çikolata şekerleme falan vermek nedendir?
Güzel oluyor hamile göbeği vardı eşin taktı falan hem güzel bir anı oldu hem işte babanın aktif rol oynamasının önemini falan da anlatmaları güzel oluyor. Bize 32den sonra istediğiniz hafta katılın demişlerdi birde bilkente sor istersen eşliyiAz kalmışben de eşli grup için geç kalmışım. İnşallah yer açılır da gideriz. Çok isterim eşimle katılmak.
Sağlıkla gelsin bebiş çok heyecanlııKızlar günaydınnnben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım
Sağlıkla, kolaylıkla alın evladınızı kucağınızaKızlar günaydınnnben 8.30 da yatış yapacağım benim için dua edermisiniz duygusalım fazla ağlayabiliyorum herhangi birşeyde paniğim yok tabiki kızıma kavuşacağım için heyecanlıyım
YaaKızlar iyi geceler hepinize. Bende Elif güneşime kavuştum. Bugün 01.04 de yani yaklaşık 3 saat önce geldi bebeğim. Biraz ağrım vardı açılmam 3 cm olmuş doktor yatış verdi suni sancı bağladı 3 saat sonra kavuştum kuzuma. 2960 gram 38+5 de doğdu .
Hemde çokk ağlamalarım geliyorSağlıkla gelsin bebiş çok heyecanlıı
Heyecan mı sevinç mi karışık duygulardayım çokk teşekkür ederim amiiiinSağlıkla, kolaylıkla alın evladınızı kucağınızainsan şimdi duygusal olmaz da ne zaman olur ki Her şey gönlünüzce olsun
Bakma bende tecrübesiz 16 günlük bi anneyim ama deneye yanıla öğreniyor insan . Umarım uzun uzunnn emziririzÇok teşekkür ederim.Tavsiyelerin benim için nasıl kıymetli anlatamam.
İlk bebeğimde 1,5 yıl emzirdim ama mama destekli oldu.
Benim kızımda AB0 denilen bir sarılık türü oluşmuş ve 2 ay kadar o renk durumu sürdü. Bize bunu söyleyen olmadı tabii ki, düzelince anladık. Bizim iki tarafın da babalar esmer ama biz değiliz. Çocuk dedelerine çekti herhalde esmer oldu dedikKızlar çok şükür kızım makinada güzel duruyor12 de sarılık ölçtüler 9 a düşmüş . Sabah çıkışımızı yapacaklar gibi duruyor .
Benim kuzum meğerse beyaz tenliymiş teyseleriii . Pamuk gibi beyazladıyavrumdan boya aktı sanki . Saçlarının rengi bile açıldı çingen sarısı da oldu çok komik
Evet canım ilki de normaldi. Hepsi ayrı macera tabii ki, bakalım bu defa bizi neler bekliyorAma şey diyordu doktor ya enfeksiyon riskine karşı suyu gelenlerde de 12-24 saat içinde doğurtmak isteriz bebekleri falan diyordu. Yine epey zaman var gibi sanki böyle bakınca. Bir de dediğin gibi ilk doğum zaten çok hızlı ilerleyen bir şey değil. Senin ilki de mi normal doğumdu? Kesin söylemişsindir daha önce ama emin olamadım hatırlayamadım
Evet seninle aynı olmuşuz bizimde kan uyuşmazlığımız var doktor büyük çoğunluğunun bundan kaynaklı olduğunu söyledi . Neyse ki dediğin gibi bununla gelmiş geçmiş olsunBenim kızımda AB0 denilen bir sarılık türü oluşmuş ve 2 ay kadar o renk durumu sürdü. Bize bunu söyleyen olmadı tabii ki, düzelince anladık. Bizim iki tarafın da babalar esmer ama biz değiliz. Çocuk dedelerine çekti herhalde esmer oldu dediksonra çocuk dediğin gibi beyazladı Süreyya hanımın muhteşem değişimi
Haberler güzel, gözün aydın canımBununla gelmiş geçmiş olsun
Gölbaşında Yasemin Düzçeker varmış çocuk doktoru, arkadaşım gölbaşında oturuyor o önermişti bana. Çok çok memnundu, baya güleryüzlü ve bilgili diyordu. Oğlu 2 yaşında hep ona götürdü sanırım sünnet yapmıyor ama emin değilim. İlla bir fikir verir bence, sende gölbaşına yakınsın out, düşünebilirsin.Peki sen hiç çocuk doktoru araştırdın mı? Yani doğum sonrası bebeği hep bu doktora götürürüz dediğin biri var mı?