- 8 Ekim 2022
- 602
- 383
Bende aynısından aldım ziyaret saatine giymeyeKızlar fiyat 10/10, bende laciverti var çamaşır suyu yapmışım her yerini aldım, bakın isterseniz ihtiyaç varsa
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Herşey batıyor ya bilmiyorum valla
Varlar ama yani ben hissetmiyorum vallaneden boyle hissediyorsun? yaninda esin ve annen yok mu sanki oyle hatirliyorum
Simge Duman’ın videolarını önerdi bana doktorum, whatsapptan gönderecekti sizinle de paylaşırım. Aynı durumdayız, 40.haftaya kalmazsan normal doğumda problem olmaz dedi bana da. Tüm tuşlara basacağım.Normal doğum başlaması için kolay olması için egzersizlere baktım ama doğru düzgün bir video bulamadım. S seydaseydas sen daha ilgiliydin bu konulara araştırma yapıyordun var mı önereceğin video. Sizlerin de varsa link atarsanız sevinirim. Doktorum bol bol yürü dedi bende hep yoğun geçti bu haftalar yapamadım. 40. Haftaya kalmaktan korkuyorum sezeryana kalırım diye.
Seni mutlu eden , keyif veren şeylere yonlenmeye çalışsan bir de böyle dene bakalım tamamen süreçten dolayı bende en ufak şeye ağlar oldum yerli yersizGaliba hormonlardan gram olumlu bir şey düşünmüyorum kimse için patlıcam resmen
TRENDYOLMİLLA Siyah Kalp Desenli Bağlama Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla Bende bunu aldım canm aslında pijama almıştımKızlar fiyat 10/10, bende laciverti var çamaşır suyu yapmışım her yerini aldım, bakın isterseniz ihtiyaç varsa
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Miss Dünya Lissa Önden Bağlamalı Geniş Şerit Yakalı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ayyy çok tatlıymış, ben 1-2 tane aldım anam bir sürü almış ya. Bu çok uygun geldi dayanamadım. Bebek alışverişinin bitmesi amma kötüymüş ya, arkadaşım hamile sürekli ona bir şeyler alıyorum ne yani bitti mi bu kadar mıydı JclskskTRENDYOLMİLLA Siyah Kalp Desenli Bağlama Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla Bende bunu aldım canm aslında pijama almıştımben lohusa pijaması vs almadım hiç hep normal aldım
Evet hayırlısı böyle demek en doğrusu sanırım..Destekleyici bir doktor bu süreçte bence en önemlisi. Sen ilerleyen haftalarda hareketlenmeye de başlarsın pilates, nefes çalışması vs de etkili olacaktır fazla kilosu artmadan normal gelirse harika olur.Canının sıkılması normal, herkes daha hamile kalmadan hayalini kuruyor yapacağı doğumun/şeklinin vs. Ben hep başka doktor ararken rüyamda bugünkü doktorla doğum yapacağımı görüyordumher şeyin bir sebebi var bence, hayırlısı böyleymiş demek ki. Benim de 40 haftayı bulursa 4 kiloyu geçer suni sancı veya sezaryen yaparız dedi
30.haftaya kadar pilates yaptım ama hiç motivasyonum yok şu an, devam etmem muhtemelen. Doktor 40’a kadar bekleyeceğini sanmıyorum pozisyonu çok iyi dedi ama belli olmaz tabi, elimden geleni yapacağım. Sağ olsun bu doktor muayeneden 1 hafta sonra mutlaka kontrole çağırıyor, hem bebişi sık görmüş oluyorum hem her seferinde bir sürü şey anlatıyorEvet hayırlısı böyle demek en doğrusu sanırım..Destekleyici bir doktor bu süreçte bence en önemlisi. Sen ilerleyen haftalarda hareketlenmeye de başlarsın pilates, nefes çalışması vs de etkili olacaktır fazla kilosu artmadan normal gelirse harika olur.
Sık sık gideceğin için yönlendirir zaten doktorun duruma göre. Hastanelerde ki ebeler ile de görüşürsün haftan ilerledikçe onlar da yardımcı oluyor. Doğumu nerde yaptıracak peki senin hastane olayı kısıtlıydı sıkıntı olmayacak dimi30.haftaya kadar pilates yaptım ama hiç motivasyonum yok şu an, devam etmem muhtemelen. Doktor 40’a kadar bekleyeceğini sanmıyorum pozisyonu çok iyi dedi ama belli olmaz tabi, elimden geleni yapacağım. Sağ olsun bu doktor muayeneden 1 hafta sonra mutlaka kontrole çağırıyor, hem bebişi sık görmüş oluyorum hem her seferinde bir sürü şey anlatıyor
Tek motivasyonum gerçekten oL lokumcumm doğum yaklaştıkça böyle hissetmek normal olabilir. Lohusalıktada insanlar benzer psikolojiyi yaşıyormuş. Eski hayatım kalmadı, nasıl yapacagım artık hayatım zor olacak vs vs… ama kendimize sürekli geçici bir dönem olduğunu söylememiz lazım. Dönem dönem iniş çıkışlar çok normal. Bebeğini kucağına aldığını öptüğünü kokladığını düşün…
Ya benim ki direk iletişim sorunu yaşıyoruz gibi ağlamak zaten var da onu tekken yapıyorum ☺ bütün gün evdeyım yani akşamları edilen sohbet muhabbet bile eksik artık azaldı zaten sonra vakit bulmak için cebelleşcez bireysellik gibi oldu yani doğuma az kalmasa evden gidicemSeni mutlu eden , keyif veren şeylere yonlenmeye çalışsan bir de böyle dene bakalım tamamen süreçten dolayı bende en ufak şeye ağlar oldum yerli yersizanezteci bana olacakları anlatıyor ben de ağlamaya başlamam gibi bu bir süreç ve geçecek inşallah