Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
ay ben tuvaletten cikiyorum daha kapiyi kapamadan cisim geliyor bu bebis kanala girdi bence, yarin ortaya cikar. kv de icime dogdu sen 1nde dogurcan diyor az dur dedim ya sabah oglumun en yakin arkadasinin dogum gunu var oraya gidicez ordan annemi almaya havalanina gecicez o gunu mu buldun icine dogacak dedim :)) bari aksamina olsun

Bende aynısından aldım ziyaret saatine giymeye

L lokumcumm doğum yaklaştıkça böyle hissetmek normal olabilir. Lohusalıktada insanlar benzer psikolojiyi yaşıyormuş. Eski hayatım kalmadı, nasıl yapacagım artık hayatım zor olacak vs vs… ama kendimize sürekli geçici bir dönem olduğunu söylememiz lazım. Dönem dönem iniş çıkışlar çok normal. Bebeğini kucağına aldığını öptüğünü kokladığını düşün…

Kızlar şunu bimden aldım ve şekerimi hiç yükseltmedi mutluyum tadı da güzel duyurulur

Eklentiler

• IMG_4977.jpeg
    113,4 KB · Görüntüleme: 24
Simge Duman’ın videolarını önerdi bana doktorum, whatsapptan gönderecekti sizinle de paylaşırım. Aynı durumdayız, 40.haftaya kalmazsan normal doğumda problem olmaz dedi bana da. Tüm tuşlara basacağım.

Galiba hormonlardan gram olumlu bir şey düşünmüyorum kimse için patlıcam resmen
Seni mutlu eden , keyif veren şeylere yonlenmeye çalışsan bir de böyle dene bakalım tamamen süreçten dolayı bende en ufak şeye ağlar oldum yerli yersiz anezteci bana olacakları anlatıyor ben de ağlamaya başlamam gibi bu bir süreç ve geçecek inşallah

TRENDYOLMİLLA Siyah Kalp Desenli Bağlama Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla Bende bunu aldım canm aslında pijama almıştım ben lohusa pijaması vs almadım hiç hep normal aldım

Ayyy çok tatlıymış, ben 1-2 tane aldım anam bir sürü almış ya. Bu çok uygun geldi dayanamadım. Bebek alışverişinin bitmesi amma kötüymüş ya, arkadaşım hamile sürekli ona bir şeyler alıyorum ne yani bitti mi bu kadar mıydı Jclsksk

Evet hayırlısı böyle demek en doğrusu sanırım..Destekleyici bir doktor bu süreçte bence en önemlisi. Sen ilerleyen haftalarda hareketlenmeye de başlarsın pilates, nefes çalışması vs de etkili olacaktır fazla kilosu artmadan normal gelirse harika olur.

30.haftaya kadar pilates yaptım ama hiç motivasyonum yok şu an, devam etmem muhtemelen. Doktor 40’a kadar bekleyeceğini sanmıyorum pozisyonu çok iyi dedi ama belli olmaz tabi, elimden geleni yapacağım. Sağ olsun bu doktor muayeneden 1 hafta sonra mutlaka kontrole çağırıyor, hem bebişi sık görmüş oluyorum hem her seferinde bir sürü şey anlatıyor

Sık sık gideceğin için yönlendirir zaten doktorun duruma göre. Hastanelerde ki ebeler ile de görüşürsün haftan ilerledikçe onlar da yardımcı oluyor. Doğumu nerde yaptıracak peki senin hastane olayı kısıtlıydı sıkıntı olmayacak dimi

Sezeryan doğum videolarına baktığımda bebeği önden gönderiyorlar aileye veriyorlar anne arkadan geliyor hep. Bugün Medipol gebe okulunda ebe doğumdan sonra dikişler bitince içeride dinlenme odasına geçip bebekle orada ilk teması ve emzirmeyi yaptırdıklarını ameliyathaneden anne ile bebeğin birlikte çıktığını söyledi tabi bu Mega için geçerliymiş. nursen6161 sen de Medipol’de doğum yapmıştın öyle hatırlıyorum siz de nasıl oldu acaba ?

Tek motivasyonum gerçekten o

Ya benim ki direk iletişim sorunu yaşıyoruz gibi ağlamak zaten var da onu tekken yapıyorum ☺ bütün gün evdeyım yani akşamları edilen sohbet muhabbet bile eksik artık azaldı zaten sonra vakit bulmak için cebelleşcez bireysellik gibi oldu yani doğuma az kalmasa evden gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…