Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
2 saatte bir bebek pozisyonu değiştirilmeli, zaten ihtiyacı sürekli olduğu için sık sık değişir, ama aynı pozisyon değil diğer tarafa yatırmak gerekli. Biz sırt üstü ve yüz üstü pozisyonluyorduk, ama yüz üstü olunca gözetim altında olmalılar gece uyurken değil mesela. Bebekler sırt üstü yatırılırken kafa yönünü bir tarafa alışkanlık ediniyor ve hep o yöne bakarak uyuyor. Bu da kafa şekil bozukluğuna sebep oluyordu. Mesela sol tarafa döndürme alışkanlığı olunca o kısma yükselti koyardık diğer yöne alışsın diye. Ama onu bile itmeyi başarıyorlardı sürekli düzeltmeye çalışıyorduk yan omuz üstü kol üstüne yatma istemiyor doktorlar, omuz problemi oluyor diye kesinlikle yatırtmıyordu bizim ünite doktoru, ama sık sık olmamak şartıyla arada olabilir

Teşekkür ederim acı eşiği ve olaylara yaklaşımda çok fark ettiriyor demekki.

Kızlar normal doğum sancısı ile hastaneye gittiğimizde yemek yememize izin vermiyorlar mı? Heran sezeryana donme durumu olabılır dıye mantıklı ama Bugun iki farklı doğum hikayesi izledim, birindeanne enerjı toplamak için sancı aralarında birşeyler tüketiyordu, bir başka videoda başka bir anne adayına bir yudum su dahi içirmediler

Ben yemiştim hatta doktorum bol bol ye dedi enerji toplaman lazım diye ama ablama yedirmemişlerdi mesela sezeryana dönecek diye de değil normal doğum da zor olur yemek yediğin için tuvaletin gelir diye ama benim doktorum ve ebeler ye dedi yani doktoruna bağlı

Vermiyolar cnm sezeryana girmeden bekledim bende 2 saat 6 saati tamamliyolar su bile yok

Öğretmen annelerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Öğretmen anne demişken, Hocahnm nasılsın, beybiler nasıllar
Teşekkür ederim bebeklerimin süreçleri olumlu ilerliyor şimdilik teyzesi çok şükür . Bakalım büyümeye çalışıyorlar . Sen nasılsın ? Kaç gündür girmedim bakacam şimdi doğuran var mı

Normal doğum da bildiğim kadarıyla popodan ilaç veriliyor tuvaletini yapman için. Aniden gelişiyor ya o doğum. Sezeryan genel de planlı oluyor aç gidiliyor. Plansız sezeryan da çok senim yazında bahsettiğin gibi onda da sanırım yine o ilaçtan kullanırlar başka çare yok

Valla benim de çok ince saçlarım baya uzadı kestırıırım yarıya kadar ama çıtamın degelerı onemlı doğumdan sonra dıkkat etmek gerekıyor

Dün akşam kar yağarken aklıma siz geldiniz. Yavruları alıp Ankara'ya geleceksin, onlar da karın yağışını izleyecekler, dışarı çıkıp oynayacaklar İyi haberlerinizi duymak çok güzel

Çok şükür ben de iyiyim, teşekkür ederim. Artık hepimizin az kaldı, grubumuzu heyecan sardı En son kimde kaldın bilmiyorum ama en son A ante diem doğum yaptı Yarın çifte doğum var D derya32 ve O ozlemem 'in bebişler gelecekler sağlıkla inşallah, güzel haberlerini bekleyeceğiz

Bizim
Benimki de takviyeye gerek yok değerlerin iyi dedi hep e bebek de besleniyor gelişiyor ilaçsızlığın tadını çıkar dedi.
Demek ki büyüyeceği varsa büyüyor şeker değil sorun. Sanırım tokluk 180 200lerin üstü çok çok riskli gebelikte. 120 150 altı değerlere daha farklı yaklaşıyorlar. Bana zaten şeker diye yaklaşmadı hiç şekerden şişmiş bir bebeğe benzemiyor kemikleri falan da iri suyun da normal dedi en baştan beri.
Hep vajinal doğum hastalarını gördüm ben de o yüzden de onu istemiştim ama nasip olmadı. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…