Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 78 41,3%
  • erkek

OY: 99 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    189
Valla hamilelikte rahat ettim resmen. Eşim bile farketti ne başın ağrıyor ne kuluncun kalkıyor diyor. Sürekli migren atakları ve kulunç ağrılarıyla yaşıyorum regl öncesi ayrı sonrası ayrı. Bana da en iyi gelen şey spor olmuştu. Spor yapınca biraz daha kolay sökülüyor ama yine de ilaçsız geçiremiyorum. Annem teyzem menapoza kadar aynı şeyleri yaşadı o yüzden benim de öyle olur sanırım doğumun faydası olur mu bilmiyorum

Aynen öyle hiç şeker vardı da ondan mı iri bu bebek diye düşünme tamamen genetik bence bu.
Ben de burda vajinal doğumu çok istemiştim. Kendimi hep ona hazırlamıştım sonra böyle oldu işte ama ben her şeyde bir hayır vardır kısmına çok inanıyorum. Belki de asla aklıma gelmeyecek bir komplikasyon yaşayacaktım
Sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Valizi tekrar hazırladık kayınvalidemle, hemşireye verilecek organizere 2 şapka 2 çorap koyduk, 2 çorabı üst üste mi giydirecekler dedim de evet öyle giydiriyolar çok üşüyo bebekler dedi nasıl 2 çorabı giydircekler bilmem hemşireye de en kalın battaniyeyle beraber veririm ben bunu dedi, ben içine battaniye koymuştum dedim o çok ince dedi. Şu özdilek'in polar battaniyesi formunda bi şey verecekmiş bilemiyorum kadın 2 torun büyütmüş diye güvenesim geliyor ama o torunlar Erzurum'da büyüdü burası o kadar soğuk değil neticede. Neyse bakalım gereksiz görürse hemşire kullanmaz belki

Arkadaşımın doğumunda hemşire kalın battaniye istemişti, bebek için verdiğimiz ince demişti. Bebek mart'ta doğmuştu. Ben de sadece penye koydum hemşire için ama yanıma örme battaniye aldınm, ne olur ne olmaz diye. Kv'den biliyor bu işi

2 çorap da üst üste giydirmişler mi anam hayır güzelim takım bozuldu bembeyaz bişi almıştım başka beyaz çorap şapka yok, mavi şapka krem çorap koydum ekstra

Benim doğum yapacağım hastanede hemşire odaya gelip verilecek şeyleri kendi seçiyormuş tek çorap tek bez hangi battaniye daha uygun gibi doğum yapan bi arkadaşım söyledi o yüzden kafam rahat

Buarada 35. Haftamdayim previadan dolayi ki maalesef cikmamos yukari plesanda 36. Haftanin sonuna dogru dogum gerceklesecek dedi doktor. Heyecan va kaygi karisik duyhular icindryim. 2 haftadan az kaldi

Vermiyolar cnm sezeryana girmeden bekledim bende 2 saat 6 saati tamamliyolar su bile yok
Varya dün anezteci ile konuşurken bu soruya sormayı unuttum çok güzel oldu yani normal doğum başlangıcı ile gittik sezeryan ile devam edeceksek bekletecekler mi? Sanki 2 saat su yok 6 saat yemek demişti. Benim de 38+4 oldum aklımda olan soru buydu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…