Ablam da orda doğum yapmıştı. Annemlerin evinin dibiAynen orası üçyolda
annen nasil? senin sancilarini stres cok tetikliyorEvdeyim canım
İyi bari ben fotografçı tutmayacaktım hastanede olmasa ama olması iyi oldu.Ablam da orda doğum yapmıştı. Annemlerin evinin dibifoto çekimi güzeldi biz sevmiştik
Maalesef ama stres yapmayayım da diyemiyorum ki anam hadi işteki stresi tolere edebiliyorum da sağlık konusunda napim boşver diyemiyorum :/ annem pek iyi değil sesi de çok iyi gelmiyor aradığımda ama Rabbimden ümit kesilmezannen nasil? senin sancilarini stres cok tetikliyor
stres elde degil zaten oluyor. annende seninle paylasiyor bu sureci sanirim, cok az kaldi dogurmana sana yansitmasa keske diyecegim de onun da elinde degildir belki en yakini sen oluncaMaalesef ama stres yapmayayım da diyemiyorum ki anam hadi işteki stresi tolere edebiliyorum da sağlık konusunda napim boşver diyemiyorum :/ annem pek iyi değil sesi de çok iyi gelmiyor aradığımda ama Rabbimden ümit kesilmez
Influencerlera kalsa var ya komple bebek odasıyla gidicez
Kız ne bilembi influencer koy demiş, koymuşum ama bana da saçma geldi şuan çıkarayım barii.
Ah benim tatlı lohusamSezaryen kitle gibi en kanlı karın ameliyatı bişimiymiş çok anlayamadım . Kitle derken . Oldu olacak bağ kurulmuyormuş deyin tam olsun . Tamam böyle düşünen vajinal doğumda ısrar etsin madem tek bir doğum şekli varmış ben yapamamışım kusura bakmayın . Kusura bakmasın böyle düşünenler 30 haftalık ikiz bebeklerimi normal doğurmam için tercih hakkı sunulmadı bana . Kimse burda sezaryen güzellemesi yapmıyor . Olan herkes bi zorunluluktan oluyor . Ben erken doğum yaptım , kiminin çatısı uygun değil , kiminin bebeği büyük , kimi son dk da kakasını yapmış bebek ondan , kiminin suyu bitmiş . Her okuduğunuz saçma sapan fikirleri buraya yazmak zorunda değilsiniz .
Ya kan lazım oluyor orada bi başına zaten o aramasa refakatçi arıyor kan lazım abla diye. Ona kalsa sana niye söylediler ki diyor da söylenmeyecek durum yok maalesef şu an. Yine de pozitif olmaya çalışıyorumstres elde degil zaten oluyor. annende seninle paylasiyor bu sureci sanirim, cok az kaldi dogurmana sana yansitmasa keske diyecegim de onun da elinde degildir belki en yakini sen olunca
Uyudum dkfkfUyudun mu?
Kız koskoca hastanede ateş ölçemicekler mi doldurma çantayı fkgkBen aldım ya ateş ölçer bile koydum
Tarak değil de tırnak makasını düşünüyorum. Bebekler doğunca tırnakları çok uzun olabiliyor, bir de çok ince ve keskin oluyor. Eldiven anneye, memeye temas için önerilmiyor ama bir gün de temas etmeyiversin ile kıt kıt keseyim ilk günden ellesin arasındayım.Hastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Kız koskoca hastanede ateş ölçemicekler mi doldurma çantayı fkgk
Karnı burnunda hamile kadından beklentisi olanda kabahatUyudum dkfkf
Noldu bozma moraliniAccuk moralim kötüydü kuzum dün, sancım da olunca uyudum erkenden şükür sabaha daha rahatlamıştım
Streslenince uyuyamayan, uykuları kaçan insanlardan olamadım be hiçKarnı burnunda hamile kadından beklentisi olanda kabahat
En son yine böyle gelip salak salak konuştu, zılgıtı yedi yine gelmiş aptallıklarına devam ediyor. Tekrar istiyor herhalde duramıyor hakaret edilmedenkızlar doğum türü eleştirisini siz yapmayın bari, aylardır birbirimize arkadaş olduk burda zorbalanmayalım şimdi. normal doğumdan korkan var, zorunda olan var, vajinasından bebek geçsin istemeyen var. var da var yani. doğum türü övmenin yeri yok, 50 tane hamilenin olduğu bu grup hiç değil.
Bir de ezik. Özel hayatında kimse sallamıyor muhtemelen buraya girip çıkıp tepki alıp rahatlıyor. Esra Erol izlemekten sıkıldı herhalde, normal.Maalesef bazı insanlar çok cahil ama daha kötüsü cahillikleriyle övünüyorlar.
Edoş sakin ol ve şu zavallı hastane çantasını rahat bırak ajfksjsks battaniye de ekleme sakın artıkHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?