Benim bebiş hareket etmek istemeyince ne yesem ne yapsam hareket etmiyor. Yani sola yat tatlı ye bende hiç tutmuyor mesela. Ben artık bi düzenleri olduğu için her an her dakika hareketleri olmadıklarını düşünüyorum. Kan akışında falan bi sorun yoksa bence dönemseldir. Nst de hareket görünüyor mu?Kızlar bebek hareketleri azalan var mı? Ben mi evham yapıyorum. Bugun sat 37+5 4-5 gündür yoğun hareketlerini hissetmiyorum. Salı perinatoloji baktı Çarşamba kadın doğum doktoru baktı. kan akımı iyi dendi boynunda kordon da yokmuş . normalde kıpır kıpır bebeğim minicik hareketler yapıyor. Sırtı da dönük değildi. Yeri mi daraldı o yüzden mi az hareket ediyor acaba. 1 hafta önce can yakan hareketleri vardı şimdi öyle de değil. Akşam tatlı yedim yine minikti hareketleri. Yerş daraldı belki ama bebek büyüdü hareketlerin daha sert olması gerekmez mi?
Ben bunu bir karın ameliyatı olarak görmüyorum . Bu bir doğum şekli bana göre hatta ilk defa duyuyorum . Ben gerdirme yapmadım , karnımdan bir kitle aldırmadım . Her yapılan işlemin sebebi var bu işlemin sebebi de çocuk doğurmak . Neyse ya spekülatif konular yazmazdım normalde aslında ama lohusayım benSezeryan normalden daha zor bence canın yana yana o bebeğe bakmak zorundasın 7 kat kesiliyorsun. Tıpta ağır karın ameliyatı diye geçiyor. Normal ise sancıyı yaşıyorsun geçiyor. İkisi de dayanılmayacak zor şeyler niye hep kıyas peşindeler bilmiyorum. Annelik doğurma ile de olmuyor oda var. Doğurdun bakabilecek misin o çocuğa. Ağzı olan konuşuyor sıkma canını. Çoğu cahil olduğu için böyle cahilce konuşuyor. Allah yardmcin olsun her daim güç versin. sana ikiz çok istedim ama hiç dua etmedim cesaret edemedim çünkü bakamam yetemem diye ikisine
Bugun ebe sıkdi gogusumu geldi sen kiyamiyin kendine galiba diyorHastaneden çıkınca eczaneden su geçirmez bantlar var ameliyat yaraları için ondan al sıcak banyo yap oturarak işe yarıyor gerçekten
Yani demek istediğim zor ve biz kadınlar olarak zoru başarıyoruz. O güce sahipsiz. Normal de sezeryan da farketmiyor. İki durum da zor iki durumda da anneyiz.Ben bunu bir karın ameliyatı olarak görmüyorum . Bu bir doğum şekli bana göre hatta ilk defa duyuyorum . Ben gerdirme yapmadım , karnımdan bir kitle aldırmadım . Her yapılan işlemin sebebi var bu işlemin sebebi de çocuk doğurmak . Neyse ya spekülatif konular yazmazdım normalde aslında ama lohusayım bennasıl gönlünden geçiyorsa herkesn öyle olsun . Ama diğeri tü kaka da yapmayalım . Ben doğurdum burda doğurcak bi sürü hamile kadın var
Kesinlikle katılıyorumkızlar doğum türü eleştirisini siz yapmayın bari, aylardır birbirimize arkadaş olduk burda zorbalanmayalım şimdi. normal doğumdan korkan var, zorunda olan var, vajinasından bebek geçsin istemeyen var. var da var yani. doğum türü övmenin yeri yok, 50 tane hamilenin olduğu bu grup hiç değil.
Yok ya saç mı tarıcaz ki direkt o curcunadaHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Kız hahahaHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Ben aldım ya ateş ölçer bile koydumHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Aynen orası üçyoldaBu izmirdeki izmirparka yakın olan egepol mü acabası
Ay bana bu hediyelik olayı çok saçma geliyor ben zaten hastanede kendi derdimde olacağım bir de geleni gideni mi düşüneceğim ayrıca olmasa ne olacak küsecek mi gelen onu düşünerek mi geliyor . Kapitalizme hizmetten başka bir şey değil. Getiren hediye getiriyorsa içinden geldiği için karşılıkmış hizmetmiş beklemeden getirsin. Ben hediye götürdüğüm kişilere öyle düşünüyorum şahsen. Hele bir de çocuğunun ismini magnet yapıp elin buzdolabına astıran var. Ay ne münasebet ben neden astıracam çocuğumun ismini başkasının buzdolabına ben neden asacağım başkasının çocuğunun ismini buzdolabıma hshs
Demi ya bence de doğum 1 tane oda vajinal, normal doğum diye bildiğimiz. Sezaryen bildiğin karında bir kitle var ve keserek dikerek o kitleyi çıkarıyorlar gibi ve en kanlı ameliyat diye geçiyormuş. O da çok zordur diye düşünüyorum, hamilelikle görüyoruz otur kalk yat kalk uzan kalk karnından güç alman gerekiyor sürekli ama karında dikişler var Allah kolaylığını versin normalin de sezaryenin de o yüzden annelik öyle kutsal ahh ah
Ay orda da papaz oluversin yaa zaten 3 tel saçı oluyo jfjfhfHastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Evdeyim canımOrangegreysky nerdesin
Yok ya saç mı tarıcaz ki direkt o curcunada
Kız hahahahastanede sadece bebek doymak istiyor bakım makım eve gelince olur
Ben aldım ya ateş ölçer bile koydum
Kız sen nerdesin sessizdün dünEvdeyim canım
Çok şükür buna şükür, az daha sabretsin bebişimızİkinci nstde hareketlendi bebo, tatlı kahveye ben olsam ben de hareketlendirdim dkfk sancı çıktı yine 100'lere vardı ama doktor ben senin sancını anlamıyorum artık geçenki gibi olmadığı sürece sorun yok dedi. Tamamen yatma ama öyle kalkayım bulaşık yıkayayım yemek yapayım deme dedi. İşi bıraktın dimi dedi hayır deyince üzüldü, maaşımı ver de bırakayım hocam skfkf neyse artık, 37-38'i görsek çok iyi olacak dedi, bekliyoruz şimdilik
Accuk moralim kötüydü kuzum dün, sancım da olunca uyudum erkenden şükür sabaha daha rahatlamıştımKız sen nerdesin sessizdün dün