Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Benim bebiş hareket etmek istemeyince ne yesem ne yapsam hareket etmiyor. Yani sola yat tatlı ye bende hiç tutmuyor mesela. Ben artık bi düzenleri olduğu için her an her dakika hareketleri olmadıklarını düşünüyorum. Kan akışında falan bi sorun yoksa bence dönemseldir. Nst de hareket görünüyor mu?

Ben bunu bir karın ameliyatı olarak görmüyorum . Bu bir doğum şekli bana göre hatta ilk defa duyuyorum . Ben gerdirme yapmadım , karnımdan bir kitle aldırmadım . Her yapılan işlemin sebebi var bu işlemin sebebi de çocuk doğurmak . Neyse ya spekülatif konular yazmazdım normalde aslında ama lohusayım ben nasıl gönlünden geçiyorsa herkesn öyle olsun . Ama diğeri tü kaka da yapmayalım . Ben doğurdum burda doğurcak bi sürü hamile kadın var

Yani demek istediğim zor ve biz kadınlar olarak zoru başarıyoruz. O güce sahipsiz. Normal de sezeryan da farketmiyor. İki durum da zor iki durumda da anneyiz.

Kesinlikle katılıyorum

arkadas biraz sert belirtmis haklisiniz ama sezaryen bir dogum seklinden cok ameliyat olarak goruluyor avrupa ulkelerinde oyle en azindan. tabiki bebek cikiyor kitle degil o cok yanlis bir benzetme olmus, benim de ilk dogumum sezaryen ve gerekli durumlarda iyiki var yoksa 100 sene onceki gibi olurduk herhalde bebek ve anne kayiplarinda. Ornegin burda ve cogu ab ulkesinde sezaryen bir secenek degil oyle sunulmiyor ancak gerekirse uygulanan bir ameliyat oldugu soyleniyor bakis acisi cok farkli.
Bir konuda fikir belirtmekten ziyade kirici olmamak onemli diye dusunuyorum ben de sezaryen olmus bir anne olarak- kitle aldirmadim ornegin bebek cikti benden sonucta

Kız şöyle baktım da senin dilin hep bi sert arkadaşım. Burda hepimiz hassasız. Sen de hassassındır ama lütfen azıcık kelimelerimize dikkat edelim. Senin için önemli olmayan bizim için çok önemli ve anlamlı olabilir, senin için kitle olan bizim için bebek olabilir mutlaka ki niyetin iyidir ama hassasız hassas.

Çok şükür buna şükür, az daha sabretsin bebişimız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…