Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
Ohhhh şükür bende sabah naptın diye girdim sabah benim ki de hep hareketsiz oluyor yaa gece kuşu mübarek benim de c.tesi kontrolüm var bakalım nst girip anestezici ile görüşeceğiz ben daha normal mi sezeryan mi karar vermedim tek karar verdiğim kendi gelmek istediğinde duruma göre hareket etmek ki ben 38+ 2 oldum her an gelir diye tetikteyim

Ağzını yiyim

Arkadaşlarım burda olumsuz yorumlar yapmayacaktık öyle karar verilmişti. Mecburi sezeryan olan da bir sürü arkadaşımız var ki ben de sezeryan olacağım. Mecburi ya da isteyerek farketmez. Hepimizin doğum tarihi yaklaştı böyle olumsuz ya da korkutucu cümleler kurmayalım lütfen.

Kafa düşe düşe haftasına geliyor ya benim 1 gün önde çıktı ilk kez2 3 hafta çıkıyordu

yok ben kullandim olur mu oylr sey bir hafta guclu agri kesiciler yoksa nasil durulur gayet hastane yazdi verdi bana hic aksatma dediler hatta oyleki 4 saate bir birinin etkisi gecmeden digerini aliyordum oyle ayarlamisti hastanede doktor
Demi ya vajinal olursa doğumumuz belki pek gerek olmaz ama sezeryan olursa gerek olabilir. Bana kürtajdan sonra da hastanede sürekli ağrı kesici vurmuşlardı ben demeden. Tabi onda emzirilcek bi bebek yoktu belki omdandır.
Türkiye'de böyle cnm ya süte geciyo parol harici başka bişey yok

Malesef günde 3 öğün parol
benim doğum şeklim de belli değil şimdilik vajinal istiyorum ama sezeryan olursam tek parol ağrıyı keser mi bi gözüm korktu ama doktorlar kullanma derse paroldan başkasını kullanmam

İkinci nstde hareketlendi bebo, tatlı kahveye ben olsam ben de hareketlendirdim dkfk sancı çıktı yine 100'lere vardı ama doktor ben senin sancını anlamıyorum artık geçenki gibi olmadığı sürece sorun yok dedi. Tamamen yatma ama öyle kalkayım bulaşık yıkayayım yemek yapayım deme dedi. İşi bıraktın dimi dedi hayır deyince üzüldü, maaşımı ver de bırakayım hocam skfkf neyse artık, 37-38'i görsek çok iyi olacak dedi, bekliyoruz şimdilik

Kızlar bebek hareketleri azalan var mı? Ben mi evham yapıyorum. Bugun sat 37+5 4-5 gündür yoğun hareketlerini hissetmiyorum. Salı perinatoloji baktı Çarşamba kadın doğum doktoru baktı. kan akımı iyi dendi boynunda kordon da yokmuş . normalde kıpır kıpır bebeğim minicik hareketler yapıyor. Sırtı da dönük değildi. Yeri mi daraldı o yüzden mi az hareket ediyor acaba. 1 hafta önce can yakan hareketleri vardı şimdi öyle de değil. Akşam tatlı yedim yine minikti hareketleri. Yerş daraldı belki ama bebek büyüdü hareketlerin daha sert olması gerekmez mi?

Hem iş hem de malum stresler bence tetikliyor olabilir. Ki geçen paylasmadigini yazmıştın canım yanlış hatırlamıyorsam. Canım inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah

Bana minoset plus verdi ağrılarımı baya hafifletti içeriğinde kafein olduğu için anestezi sonrası işe yarıyor zaten bir gün kullandım eve gelince ertesi gün sadece dikişlerim acıdı kalkarken otururken falan oda 3 gün içinde toparladım hastanede her ağrıdığında istedim ne vurdular bilmiyorım ama dakikalar içinde geçiyordı ağrı

Benim de az canım yani geçtiğimiz haftalara göre daha az. Hareket saymıyorum ama öyle ay çok hareketli dediğim haftalar geçti sanki

Bana cok zorunda olursan voltaren fitil kullan demişti doktor sezaryan sonrası. Ben cok zorunda kaldım agrı esiğim mi düşük yoksa cidden cok mu agrım oldu bilmiyorum ama eve geldikten sonra bir 10 gün ara ara kullandıgımı hatırlıyorum. Parol kesmiyor zira

Böyle böyle 10 aralığı görücen bence

Ben 36+5im geçen 3 4 gün çok az hareket etti baya korktum ama bir sıkıntı yok dünden beri de hareketli baya onlarında değişiyor günleri sanırım

Geçmiş olsun canım. İnşallah tam vaktinde gelir bebon

benimki de geçen haftalara göre azaldı canım, yeri daraldı bence de.

Sezaryen kitle gibi en kanlı karın ameliyatı bişimiymiş çok anlayamadım . Kitle derken . Oldu olacak bağ kurulmuyormuş deyin tam olsun . Tamam böyle düşünen vajinal doğumda ısrar etsin madem tek bir doğum şekli varmış ben yapamamışım kusura bakmayın . Kusura bakmasın böyle düşünenler 30 haftalık ikiz bebeklerimi normal doğurmam için tercih hakkı sunulmadı bana . Kimse burda sezaryen güzellemesi yapmıyor . Olan herkes bi zorunluluktan oluyor . Ben erken doğum yaptım , kiminin çatısı uygun değil , kiminin bebeği büyük , kimi son dk da kakasını yapmış bebek ondan , kiminin suyu bitmiş . Her okuduğunuz saçma sapan fikirleri buraya yazmak zorunda değilsiniz .

Ben en son 36+4 de gittim 3 kg idi. Benim bebek bir hafta da 250 gr alıyor sanırım. Bakalım bu hafta kaç almış. Tahminimce yine 250gr almıştır. Bende sancı çıkmıyor galiba doktorum iyi demişti geçen nst için. Bugün karnımı aşırı aşağıda hissediyorum. Doktorum geçen hafta bebek kanala girdi demişti. Allaha emanet bekliyoruz yapacak birşey yok doğum olsun istiyorum da başlamak için egzersiz birşey yapmadım

Ben de 37ye geçince azaldı gibi geldi bir de coraspini bırakmıştım ondan mı oldu acaba diye çok kaygılandım hatta. Ama doktor 10 tane hareket sayarsan yeterli diyor. Dediğin gibi öncesinde acıtıyordu hareketleri. Şimdi daha pıt pıt şeklinde ama doktor bi sorun görmüyor. Doktor bi sorun görmüyorsa evham yapma canım sende. Ama 10 hareket muhakkak say.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…