Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 77 41,2%
  • erkek

OY: 98 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    187
annen nasil? senin sancilarini stres cok tetikliyor
Maalesef ama stres yapmayayım da diyemiyorum ki anam hadi işteki stresi tolere edebiliyorum da sağlık konusunda napim boşver diyemiyorum :/ annem pek iyi değil sesi de çok iyi gelmiyor aradığımda ama Rabbimden ümit kesilmez 🙏🏿

Maalesef ama stres yapmayayım da diyemiyorum ki anam hadi işteki stresi tolere edebiliyorum da sağlık konusunda napim boşver diyemiyorum :/ annem pek iyi değil sesi de çok iyi gelmiyor aradığımda ama Rabbimden ümit kesilmez 🙏🏿
stres elde degil zaten oluyor. annende seninle paylasiyor bu sureci sanirim, cok az kaldi dogurmana sana yansitmasa keske diyecegim de onun da elinde degildir belki en yakini sen olunca

Sezaryen kitle gibi en kanlı karın ameliyatı bişimiymiş çok anlayamadım . Kitle derken . Oldu olacak bağ kurulmuyormuş deyin tam olsun . Tamam böyle düşünen vajinal doğumda ısrar etsin madem tek bir doğum şekli varmış ben yapamamışım kusura bakmayın . Kusura bakmasın böyle düşünenler 30 haftalık ikiz bebeklerimi normal doğurmam için tercih hakkı sunulmadı bana . Kimse burda sezaryen güzellemesi yapmıyor . Olan herkes bi zorunluluktan oluyor . Ben erken doğum yaptım , kiminin çatısı uygun değil , kiminin bebeği büyük , kimi son dk da kakasını yapmış bebek ondan , kiminin suyu bitmiş . Her okuduğunuz saçma sapan fikirleri buraya yazmak zorunda değilsiniz .
Ah benim tatlı lohusam 🩷🩷 Camdan evin varsa komşunun camına taş atma demişler, bu da o hesap. Sen canını sıkma. Bize bebeklerden güzel haberler ver 😍😍

stres elde degil zaten oluyor. annende seninle paylasiyor bu sureci sanirim, cok az kaldi dogurmana sana yansitmasa keske diyecegim de onun da elinde degildir belki en yakini sen olunca
Ya kan lazım oluyor orada bi başına zaten o aramasa refakatçi arıyor kan lazım abla diye. Ona kalsa sana niye söylediler ki diyor da söylenmeyecek durum yok maalesef şu an. Yine de pozitif olmaya çalışıyorum

Hastane çantamıza bebek tarağı alacak mıyız?
Tarak değil de tırnak makasını düşünüyorum. Bebekler doğunca tırnakları çok uzun olabiliyor, bir de çok ince ve keskin oluyor. Eldiven anneye, memeye temas için önerilmiyor ama bir gün de temas etmeyiversin ile kıt kıt keseyim ilk günden ellesin arasındayım.

Bazı insanların yatıştırıcı özelliği ne güzel. Ağrıyı dibine kadar yaşamış ama korkma arkadaşım ağrı kesici iyi geliyor geçiyor diye sakinleştirmeye çalışanların nezaketi, empatisi mesela… Doğuma kalmış sayılı günlerimiz güzel şeyler konuşalım… kanlı ameliyatmış vajinalmış, normalmiş vs doğum şeklini konuşmayalım… kötü şeyleri endişeleri bebekler bile hissediyor… buzdolabına magneti konuşalım mesela 😃 konuşalım ki kafalar dağılsın. Hepimizin güzel geçsin. Sağlıklı doğsunlarda nasıl geldikleri hiç önemli değil 🙏🏻

kızlar doğum türü eleştirisini siz yapmayın bari, aylardır birbirimize arkadaş olduk burda zorbalanmayalım şimdi. normal doğumdan korkan var, zorunda olan var, vajinasından bebek geçsin istemeyen var. var da var yani. doğum türü övmenin yeri yok, 50 tane hamilenin olduğu bu grup hiç değil.
En son yine böyle gelip salak salak konuştu, zılgıtı yedi yine gelmiş aptallıklarına devam ediyor. Tekrar istiyor herhalde duramıyor hakaret edilmeden

X