40 haftayı geçtiği için 2-3 cm açıklık vardı ama suyu doktor patlattı. Ben de doğum ile ilgili hiç bir belirti yoktu.Teşekkür ediyorum içim baya rahatladi yazdıklarınızı okuyunca. Peki suni sancıdan önce acilmaniz su gelmesi vs olmuş muydu? Yoksa süreç direkt suni sancı ile mi başladı?
ne oldu? kayinvaliden ve esinde evdedir saniyorum onlarla paylasmak da seni rahatlatir belkiGircem canım duşa, pamuk gibi olacak psikolojim yok asla ama az bi rahatlayabilsem şu sancılar geçene kadar yetecek, en kötü uyuyayım biraz
Evdeler evdeler, paylaşıyoruz bakalım. Annişle ilgili hiç grubun da modunu düşürmeyeyim, halledicez inşallah. Yarın iyi haberlerle gelirüm inşallahne oldu? kayinvaliden ve esinde evdedir saniyorum onlarla paylasmak da seni rahatlatir belki
Allah annene saglik kuvvet versin canimEvdeler evdeler, paylaşıyoruz bakalım. Annişle ilgili hiç grubun da modunu düşürmeyeyim, halledicez inşallah. Yarın iyi haberlerle gelirüm inşallah
Annene acil şifalar, sana da gönül ferahlığı diliyorum canımEvdeler evdeler, paylaşıyoruz bakalım. Annişle ilgili hiç grubun da modunu düşürmeyeyim, halledicez inşallah. Yarın iyi haberlerle gelirüm inşallah
Hayırlı olsun bebişinSagol cnm inslh benimkide gelir suan bende hic yok bizde mama veriyoruz gercekden tetbir amacli herkes katmali cantasina mama
Geçmiş olsun duştan sonra geçmezse bir nstye gir en azından için rahatlar.Gircem canım duşa, pamuk gibi olacak psikolojim yok asla ama az bi rahatlayabilsem şu sancılar geçene kadar yetecek, en kötü uyuyayım biraz
Neler aldın canikom? Bizi de linkle@perocuk35 canım hastanedeki doğum ücretinin içinde mi fotoğraf ve süsleme?bende özel sağlıkta yapacagım ama süslemeye bugün 16 bin dediler fotoğraf çekimi için 4 bin. Süsleme için kendim tüm malzemeleri aldım ve neredeyse her şeyi 4000 e getirdim
Comotomo aldım. 2 ay önce zam yaptılar ama Madrenino diye Konya’da yerel bir bebek mağazası var orada fiyatı hala eski fiyattan baya uygun bakabilirsin. Ben oradan aldım başka şeylerde almıştım orijinal geldi. 3-6 ay alıp 0-3 başlık aldım.Kızlar hello, biberon işini naptınız? Ben bi tane avent aldım yenidoğana uygun, belki full emziririm gerek kalmaz diye başka almadım ama iyi mi yaptım bilemiyorum. Alsam mı sizce bir tane daha? Comotomo deneyeyim diyorum da hiç indirime girmiyor namussuz
Gerçekten uygunmuş şimdi baktım. Online sipariş de verebiliyoruz sanırım değil mi?Comotomo aldım. 2 ay önce zam yaptılar ama Madrenino diye Konya’da yerel bir bebek mağazası var orada fiyatı hala eski fiyattan baya uygun bakabilirsin. Ben oradan aldım başka şeylerde almıştım orijinal geldi. 3-6 ay alıp 0-3 başlık aldım.
Evet ben online sipariş verdim fiyatı güncellemeyi unuttular sandım hatta sipariş iptal olur diye bekledim ama gayet sorunsuz geldi. Ufak boy bitmişti büyük boy aldım. Şuan hala eski fiyattan satıyorlar.Gerçekten uygunmuş şimdi baktım. Online sipariş de verebiliyoruz sanırım değil mi?
Philips avent almıştım, bir de bunu mu alsam? Ne dersin?Evet ben online sipariş verdim fiyatı güncellemeyi unuttular sandım hatta sipariş iptal olur diye bekledim ama gayet sorunsuz geldi. Ufak boy bitmişti büyük boy aldım. Şuan hala eski fiyattan satıyorlar.
Aynı hastanede farklı doktor a mı gıttınız? Bende aynı hastahanenın farklı bir ilçesinde ki doktora gitmek istiyorum ama mumkun olur mu?Son gittiğim doktor içime sindi baştan beri takip edene güvenim zaten bitti yani ona dönemem bu bana uzak istanbuldaysan tavsiye ederim. Bende son dakka kim bakar falan dedim de kapıdan da girsem bakıp doğuma almak zorundalar yani maalesef son dakka değişiklik sebebi keyfi değil. Ya bir kere biz tecrübesiziz bu doktor içimi rahattattı bu arada ilk gittiğimde stresli gittim o yüzden çok kararsızdım ama bu hafta tamam dedim yani
Sen işe dönecek misin süt sağıp verme durumun olacak mı ilerde kesin? Ona göre düşünebilirsin. Hiç biberon ihtiyacımız da olmayabilir evde kendimiz bakacaksak ama ihtiyaç olduğunda elinin altında Philips varsa önce bir onla denersin meme reddi yapmazsa devam edersin olmadı. Çoğu kişi ondan da memnun çocuğa göre çok değişiyor yorumlarda okuduğum kadarıyla. Madem Philips var bence ihtiyaç olursa alabilirsin çünkü Comotomo da baya pahalıya geliyor.Philips avent almıştım, bir de bunu mu alsam? Ne dersin?
Yok işe dönmeyeceğim ama süt sağıp bırakmayı düşünüyorum 2-3 saat anneme/babasına bırakmak için, sağmak sütü de arttırıyormuş hem. Comotomo’da aklım kaldı, ihtiyaç olmayabilir tabi philipsle de devam edebilir ama o zaman ihtiyaç olursa epey pahalıya gelecek. BilemedimSen işe dönecek misin süt sağıp verme durumun olacak mı ilerde kesin? Ona göre düşünebilirsin. Hiç biberon ihtiyacımız da olmayabilir evde kendimiz bakacaksak ama ihtiyaç olduğunda elinin altında Philips varsa önce bir onla denersin meme reddi yapmazsa devam edersin olmadı. Çoğu kişi ondan da memnun çocuğa göre çok değişiyor yorumlarda okuduğum kadarıyla. Madem Philips var bence ihtiyaç olursa alabilirsin çünkü Comotomo da baya pahalıya geliyor.
Al bence aklın kalacağına. Philipsi de öncelikli kullanmazsın olmadı çevrende birine verirsin illaki doğuran olur. Ya da belli zaman sonra bitki çayı meyve suyu içirmeye falan verirsin.Yok işe dönmeyeceğim ama süt sağıp bırakmayı düşünüyorum 2-3 saat anneme/babasına bırakmak için, sağmak sütü de arttırıyormuş hem. Comotomo’da aklım kaldı, ihtiyaç olmayabilir tabi philipsle de devam edebilir ama o zaman ihtiyaç olursa epey pahalıya gelecek. Bilemedim
Gizli gizli okuyorum sancılarınıEvdeler evdeler, paylaşıyoruz bakalım. Annişle ilgili hiç grubun da modunu düşürmeyeyim, halledicez inşallah. Yarın iyi haberlerle gelirüm inşallah
Ben aylardır takip ettim öyle çok indirime giren bir ürün değil Kasım indirimlerinde bile %10’a girdi en fazla. Muhtemelen dolar bazlı geldiği için. Acil olursa yakınsın sende Kozyatağı Carrefour’da Minycenter var oradan alabilirsin.Yok işe dönmeyeceğim ama süt sağıp bırakmayı düşünüyorum 2-3 saat anneme/babasına bırakmak için, sağmak sütü de arttırıyormuş hem. Comotomo’da aklım kaldı, ihtiyaç olmayabilir tabi philipsle de devam edebilir ama o zaman ihtiyaç olursa epey pahalıya gelecek. Bilemedim
Aradığım gaza getirme potansiyeliAl bence aklın kalacağına. Philipsi de öncelikli kullanmazsın olmadı çevrende birine verirsin illaki doğuran olur. Ya da belli zaman sonra bitki çayı meyve suyu içirmeye falan verirsin.
Bence alıp sonradan ihtiyaç olmazsa dolaptan satarsın gerçekten fiyatı çok uygunmuş. Ülkece kazıklanıyoruz zaten. Ben ikilisini yurtdışından 700 küsür liradan sepet indirimi oldu 600 civarına aldım. Vergiyle ülkemizde nerden kazıklayacaklarını bilmiyorlar. Çok üzücü gerçektenYok işe dönmeyeceğim ama süt sağıp bırakmayı düşünüyorum 2-3 saat anneme/babasına bırakmak için, sağmak sütü de arttırıyormuş hem. Comotomo’da aklım kaldı, ihtiyaç olmayabilir tabi philipsle de devam edebilir ama o zaman ihtiyaç olursa epey pahalıya gelecek. Bilemedim