Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Teşekkür ediyorum içim baya rahatladi yazdıklarınızı okuyunca. Peki suni sancıdan önce acilmaniz su gelmesi vs olmuş muydu? Yoksa süreç direkt suni sancı ile mi başladı?
40 haftayı geçtiği için 2-3 cm açıklık vardı ama suyu doktor patlattı. Ben de doğum ile ilgili hiç bir belirti yoktu.

Sagol cnm inslh benimkide gelir suan bende hic yok bizde mama veriyoruz gercekden tetbir amacli herkes katmali cantasina mama
Hayırlı olsun bebişin hiç endişe etme çok normal ilk bir kaç gün gelmemesi. Benim de öyleydi kızımda. Mama takviyesi yaptık ilk günler sonra geldi mamayı kestik. Ne mamaya alıştı ne sütüme etki etti. Sadece bol bol emzirmeyi deneyebilirsiniz memeleri uyarmak adına. Eminim en kısa zamanda gelecektir.

Comotomo aldım. 2 ay önce zam yaptılar ama Madrenino diye Konya’da yerel bir bebek mağazası var orada fiyatı hala eski fiyattan baya uygun bakabilirsin. Ben oradan aldım başka şeylerde almıştım orijinal geldi. 3-6 ay alıp 0-3 başlık aldım.

Gerçekten uygunmuş şimdi baktım. Online sipariş de verebiliyoruz sanırım değil mi?

Gerçekten uygunmuş şimdi baktım. Online sipariş de verebiliyoruz sanırım değil mi?
Evet ben online sipariş verdim fiyatı güncellemeyi unuttular sandım hatta sipariş iptal olur diye bekledim ama gayet sorunsuz geldi. Ufak boy bitmişti büyük boy aldım. Şuan hala eski fiyattan satıyorlar.

Aynı hastanede farklı doktor a mı gıttınız? Bende aynı hastahanenın farklı bir ilçesinde ki doktora gitmek istiyorum ama mumkun olur mu?

Philips avent almıştım, bir de bunu mu alsam? Ne dersin?
Sen işe dönecek misin süt sağıp verme durumun olacak mı ilerde kesin? Ona göre düşünebilirsin. Hiç biberon ihtiyacımız da olmayabilir evde kendimiz bakacaksak ama ihtiyaç olduğunda elinin altında Philips varsa önce bir onla denersin meme reddi yapmazsa devam edersin olmadı. Çoğu kişi ondan da memnun çocuğa göre çok değişiyor yorumlarda okuduğum kadarıyla. Madem Philips var bence ihtiyaç olursa alabilirsin çünkü Comotomo da baya pahalıya geliyor.

Yok işe dönmeyeceğim ama süt sağıp bırakmayı düşünüyorum 2-3 saat anneme/babasına bırakmak için, sağmak sütü de arttırıyormuş hem. Comotomo’da aklım kaldı, ihtiyaç olmayabilir tabi philipsle de devam edebilir ama o zaman ihtiyaç olursa epey pahalıya gelecek. Bilemedim

Al bence aklın kalacağına. Philipsi de öncelikli kullanmazsın olmadı çevrende birine verirsin illaki doğuran olur. Ya da belli zaman sonra bitki çayı meyve suyu içirmeye falan verirsin.

Evdeler evdeler, paylaşıyoruz bakalım. Annişle ilgili hiç grubun da modunu düşürmeyeyim, halledicez inşallah. Yarın iyi haberlerle gelirüm inşallah
Gizli gizli okuyorum sancılarını kaç saattir sayfaya girerken inşallah gerçek sancı değildir diye diye girdim, bebiş biraz daha bekler umarım

Ben aylardır takip ettim öyle çok indirime giren bir ürün değil Kasım indirimlerinde bile %10’a girdi en fazla. Muhtemelen dolar bazlı geldiği için. Acil olursa yakınsın sende Kozyatağı Carrefour’da Minycenter var oradan alabilirsin.

Bence alıp sonradan ihtiyaç olmazsa dolaptan satarsın gerçekten fiyatı çok uygunmuş. Ülkece kazıklanıyoruz zaten. Ben ikilisini yurtdışından 700 küsür liradan sepet indirimi oldu 600 civarına aldım. Vergiyle ülkemizde nerden kazıklayacaklarını bilmiyorlar. Çok üzücü gerçekten

Eklentiler

• IMG_9476.png
    153 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…