Sen de bebeğinde iyisiniz şükürSagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen ya
Kaç haftalık doğmuş oldu şimdiSagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen ya
Oyy maşallah maşallah hızlı bir doğum olmuş anlamadan başlamış bitmişSagol kuzum erken geldi da 26sinda randevum vardi oyuzden elendim dedimagrim var onun disinda iyiyim sukur benim icin cok degişik bir sabahdi kuzum gece ve sabah hicbirseyim yokdu 9da lavaboya uyandim kucuk tuvaltimi yapdim birden boyle gaz cikisi gibi bise oldu pof diye anladim cok tuafdi hic gaz cikarmis gibi degildim ayaga kalkdim bakdim klozete kan vardi peceteye sildim kan geliyirdu hemen arkasina suyum geldi ambulans aradim eşim yok yurtdisinda ambulansla geldim annemle ikimiz direk doguma girdim genel aneztesi oldu cnm agrim var onun disinda cok sukur ikimizde iyiyiz
Ayy hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün ınsallahSagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnm
Ayriyetten ücrete tabii ama bu hastanede varmıdır bilmemHayirli olsun canim masallahyalniz ozel hastanede seni dogurtacak doktor nasil gelmez onu anlamadim her doktor degisik demekki .
Evet evet geldi sağolsun Instagram'dan mesajlasmistik hocam doğum olcak diyeHııı anladım canım evet sağlık olsun önemli olan sorunsuz atlatmış olmanızZiyaretinize gelmesi de incelik
Ay çok kısa sürdü ama şiddetliydi yaEvet oluyor bende de. Hamile olmasam aha adet oldum derim öyle benzer ki. Sancıymış sanırım o
Maşallah kuzum hoşgelmiş yeğenimizKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Dükkanı kapattık yavrumbir dahaki sefere Nursenin 5. cocugu olmus olur bir dahaki seferi dusunmuyordur bence :))
Yarın başlayacağım bol bol ördek yürüyüşü, squat vs37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebisin inşallah seninkide erken gelmiş bi durmadılar yerlerindeKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
MaşallahŞimdi nst çekiliyorum. Bugün 36+4üm. Kafası önde çıkıyordu bugün 36+5 tam uyumlu çıktı. Karnı 36+4. Fl 38 çıktı bu sefer önceden aynıydı. Hep aynı doktor aynı cihazla ölçüyor ama bilemedim boyu mu uzadı. 1.5 hafta önce 3 kilo olmuş demişti şimdi 2900 çıktı normal sanıyorum. 3 küsür olur doğana kadar. Nst de normal gibi görünüyor bizde durumlar böyle
yaa benim bebis de azcik iri ondan cikmaz etmez sonlara kalmiyim istiyorum. Ben de yuruyuse cikayim iyi aklima getirdinYarın başlayacağım bol bol ördek yürüyüşü, squat vs
Yürümeye de yükleniriz artık. Yarından itibaren tüm tuşlara basmaca. Benim tahminim 3,5 kilo olmuştur bizimki yarın öğreneceğiz ama dediğin gibi bir haftaya doğursak çok da zorlanmadan şöyleyaa benim bebis de azcik iri ondan cikmaz etmez sonlara kalmiyim istiyorum. Ben de yuruyuse cikayim iyi aklima getirdin
Ben şuna başladım. Ama henüz ordakiler kadar keskin yapmıyorum. Bugün akrep burcu yaya dönsün yapıcam37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa
DUN BENDE SANCILANDIM NST DE BENIMDE DUMDUZ CIKTI VALAH DOKTORADA YALAN DAN NAZ YAPYRMUSUZ GBI GELCEK DYE AMMA TEDIRGIN OLDUM . SNARDAN DEDIM AMA AGRIM VAR . NASIL OLUYOR BENIMDE PLESANTA PRIVEA ASAGIDA BENM NET SEZERYAN . BIRDE CALSYRM BEN BUTUN GUN SANDALYE TEPESINDE SANIRIM ALTA SIKISYR AGRI YAPYR SANIRIM YALANCI SANCILAR DEDI DKTR :) . BIZIMDE ARALIK 14 DOGUM VERDI . NORMLDE ARALIK SONUYDU AMA BEKLEMICEK . GERCI 37 HAFTADA OLUYRM AMA . DAHA ERKEN GE-ELMZSE BEBISIMIZ BAKALM .36 hafta kontrolünden selam2780 olmuş. Sancı falan çıkmadı. Evde yalancı sancılar oluyor bile diyemedim nst o kadar düzdü ki her hafta gideceğiz bakalım. Aşağıda plesanta ile normal doğumu deneyeceğiz bence bir şey olmaz dedi ne derse tamam diyorum zaten o ara bir mallık geliyor amuda kalk dese bir dakika diyip deneyecekmişim gibi geliyor.