Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Kızlar hamilelikte detaylı kan tahlilini ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Benim doğuma iki hafta kaldı. Bir buçuk aydır kan vermedim. Vermem gerekir mi acaba?
Bana 37. haftanda yani yarın detaylı kan idrar bakıcaz doğum öncesi son kez demişlerdi geçen hafta. Sanırım anestezi için gerekli olan şeylere falan da bakacaklar bu seferkinde. Bu ara verebilirsin bence sen de 2 haftan kaldıysa.

Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza🤲😘🧿
Kız niye elendim diyorsun maşallah size ☺️🧿 Tebrik ederim. Nasılsınız? Nasıl geçti doğumun, bebeğin nasıl? Müsait olduğunda az detay ver ☺️

Hayırlı olsun maşallah ❤🙏🏻
Detayları yaz bize 🥰🥰🧿
Sagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen ya

gözünaydın canım benim geçmiş olsun nasılsınız? bebiş kaç kilo doğdu şimdi nasıl :)
Sagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnm 🧿

Sagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnm 🧿
çok şükür artık dinlenip bebeğinle ilgilenmenin tadını çıkar :*

Kız niye elendim diyorsun maşallah size ☺️🧿 Tebrik ederim. Nasılsınız? Nasıl geçti doğumun, bebeğin nasıl? Müsait olduğunda az detay ver ☺️
Sagol kuzum erken geldi da 26sinda randevum vardi oyuzden elendim dedim 🤣 agrim var onun disinda iyiyim sukur benim icin cok degişik bir sabahdi kuzum gece ve sabah hicbirseyim yokdu 9da lavaboya uyandim kucuk tuvaltimi yapdim birden boyle gaz cikisi gibi bise oldu pof diye anladim cok tuafdi hic gaz cikarmis gibi degildim ayaga kalkdim bakdim klozete kan vardi peceteye sildim kan geliyirdu hemen arkasina suyum geldi ambulans aradim eşim yok yurtdisinda ambulansla geldim annemle ikimiz direk doguma girdim genel aneztesi oldu cnm agrim var onun disinda cok sukur ikimizde iyiyiz

X