Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Şimdi nst çekiliyorum. Bugün 36+4üm. Kafası önde çıkıyordu bugün 36+5 tam uyumlu çıktı. Karnı 36+4. Fl 38 çıktı bu sefer önceden aynıydı. Hep aynı doktor aynı cihazla ölçüyor ama bilemedim boyu mu uzadı. 1.5 hafta önce 3 kilo olmuş demişti şimdi 2900 çıktı normal sanıyorum. 3 küsür olur doğana kadar. Nst de normal gibi görünüyor bizde durumlar böyle😄
Benim doktor hiç boy ölçmüyor herhalde ya da bana bir şey söylemiyor, ben de sormuyorum 😀 Doktorlar sadece annenin dikkat edebileceği, elinden gelen bir şey varsa onu söylese daha iyi bence. İşte suyu az, şunu yap. Kilosu fazla ileride, şekerini kontrol edelim gibi. Bir de bu aşamada doğumla ilgili bir belirti var mı söylesinler, bitti gitti 😀

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa 😄😄

Pazar 37 oluyorum hurma ananas yemeye youtubedan izleyip egzersiz yapmaya ve daha sık yürüyüş yapmaya çalışacağım hedeflerim bunlar😄

Ben şuna başladım. Ama henüz ordakiler kadar keskin yapmıyorum. Bugün akrep burcu yaya dönsün yapıcam 😁😁 Bir de pilates topuyla yaptığı hareketler bel ağrımı rahatlattı. 3 gündür her akşam bunu yaptım. Tabi sabah yine yürüyemeyerek kalkıyorum o ayrı 🤣
yaaa cok guzel cok faydali seyler pylasiyorsun seni takip edeyim ben

Sagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnm 🧿
Oy masallah minik kuşa. Hayırlı olsun, tebrik ederim saglıkla mutlulukla büyüsün bebişin. Agrıların da en kısa sürede gecsin gitsin inş 🙏

Yürümeye de yükleniriz artık. Yarından itibaren tüm tuşlara basmaca. Benim tahminim 3,5 kilo olmuştur bizimki yarın öğreneceğiz ama dediğin gibi bir haftaya doğursak çok da zorlanmadan şöyle 😂
ben tum tuslara basicam deyince esim yanlis anliyor ne zaman basliyoruz diye soruyor bana 😂😂 azicik bir etkisi olmayagorsun hemmmen dahil olacak olaya

37. haftaya baslayan vajinal dogum isteyen arkadaslarim basladiniz mi dogumu kolaylastirici ve hizlandirici seylere? 40.haftalara kalip koca bebekle zorlanmadan soyle 38. haftanin icinde dogsa 😄😄
Pazar 37 bitecek ama doktorum 37+2-38 arasında olmayacağı için aksine yürüyüşü azalttım, apartmandan çıkarken merdivenleri yürüyerek iniyordum şimdi asansöre biniyorum 😀 anlayacağın tersine hareket ediyorum şu an, 38 olunca da ekstra bir şey yapmam, derin bir oh çekerim 😀

Yalnız seni bu konuda çok cesur buluyorum 😀 Annen gelmeden dogum olur diye çok korkuyorsun ama aklın doğum başlatacak hareketlerde 😂 Hareketler işleri hızlandırır da atıyorum 37+4te gelir diye korkmuyor musun canım?

Hayirli olsun oncelikle kan neden geliyomus acaba ilk nişan denilen sey mi acaba😊
Yok kuzum nişan gelmedi direk aktif kanama geldi oyle olunca cok korkdum kani gorunce kandan sonra suyum geldi zaten kanama kesildi ama bende cok sasirdim direk kan gelince mukuslu felan degil bildin adet kani gibi birden kan geldi

Pazar 37 bitecek ama doktorum 37+2-38 arasında olmayacağı için aksine yürüyüşü azalttım, apartmandan çıkarken merdivenleri yürüyerek iniyordum şimdi asansöre biniyorum 😀 anlayacağın tersine hareket ediyorum şu an, 38 olunca da ekstra bir şey yapmam, derin bir oh çekerim 😀

Yalnız seni bu konuda çok cesur buluyorum 😀 Annen gelmeden dogum olur diye çok korkuyorsun ama aklın doğum başlatacak hareketlerde 😂 Hareketler işleri hızlandırır da atıyorum 37+4te gelir diye korkmuyor musun canım?
celiskiler insaniyim bekleyemiyorum :) annem 1nde burda haftasonu baslasam herhalde bir haftada hemen gelmez bebis diye dusundum. kalbimden gecen 38. haftamin icinde yani aralik basi ama sureci ne kadar yonlendirebiliriz bilmem 😅

Oyy maşallah maşallah hızlı bir doğum olmuş anlamadan başlamış bitmiş ☺️ Ambulans da çok mantıklı olmuş en hızlı o ulaştırırdı zaten ☺️ Ay babası ne tepki verdi duyunca? Duygulandı mı? Görüntülü görüşmüşsünüzdür, nasıldı tepkisi? 🥹 Genel anestezi senin tercihin miydi peki doktor mu öyle olmasının daha iyi olacağını söyledi?
Benim tercihimdi kuzum panik atam var diyince tm dedi Allah bin kere razi olsun doktorum cokkk iyi devletde bide hic beklemiyordum boyle bi doktor babasiylada konusduk gordu cok agladi babamiz 🥹

Benim doktor hiç boy ölçmüyor herhalde ya da bana bir şey söylemiyor, ben de sormuyorum 😀 Doktorlar sadece annenin dikkat edebileceği, elinden gelen bir şey varsa onu söylese daha iyi bence. İşte suyu az, şunu yap. Kilosu fazla ileride, şekerini kontrol edelim gibi. Bir de bu aşamada doğumla ilgili bir belirti var mı söylesinler, bitti gitti 😀
Ben de doktora bi merak boyunu sordum. Hiç söylemiyorsunuz diye. Tamamen matematiksel ölçümlerle boy belli oluyor bazen bacak boyunu bile tam ölçemiyoruz hepsi tahmini ölçümler gerek yok bilmeye dedi djdjd dedim bari kafası büyük mü onu söyleseniz hani doğumda sıkıntı olur mu🤣 senden büyük bebek çıkmaz canım merak etme dedi onu da söylemedi 🤣🤣 ben herşey yolunda gibi anladım ısrar etmedim artık 😁 tam dediğin gibi bir doktor. Kanım düştüğünde aşırı kızdı sadece onun haricinde asla detay yok 😁

Neden normal dogum yapman için beklemediler peki direk ameliyata aldılar. Merakımdan soruyorum rahatsız etmiyorumdur inş
Zaten sezaryan olcakdim cnm tup bebek oldu icin doktorum 26 randevu vermisdi ozmn geldinde tm gunu nu konusalim dedi tabi bizimki beklemedi doktorum normal dogumu deniye biliriz isdersen dedi suyunda gelmis dedi acilmam fazla yokdu ve o an o anciyi bile cekemedim agrisini yapamiycami dusundum icin isdemiyorum dedim sezaryan oldu

X