Bana 37. haftanda yani yarın detaylı kan idrar bakıcaz doğum öncesi son kez demişlerdi geçen hafta. Sanırım anestezi için gerekli olan şeylere falan da bakacaklar bu seferkinde. Bu ara verebilirsin bence sen de 2 haftan kaldıysa.Kızlar hamilelikte detaylı kan tahlilini ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Benim doğuma iki hafta kaldı. Bir buçuk aydır kan vermedim. Vermem gerekir mi acaba?
Kız niye elendim diyorsun maşallah sizeKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Kuzum benim en son 32 de almıştı sonra 36+6 da aldı sezeryan istediğim için sanırımKızlar hamilelikte detaylı kan tahlilini ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Benim doğuma iki hafta kaldı. Bir buçuk aydır kan vermedim. Vermem gerekir mi acaba?
Oyy canım hayırlısı olsun. İkimizde benzer süreçlerden geçtik. Çok şükğr sağlıkla gelmiş bebeğin. Kendi doktoruna denk gelebildin mi? Bi de bebişin küvez ihtiyacı oldu mu?Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Hayırlı olsun maşallah ❤Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsünKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
sağlık ocağında ver canım bence.Kızlar hamilelikte detaylı kan tahlilini ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Benim doğuma iki hafta kaldı. Bir buçuk aydır kan vermedim. Vermem gerekir mi acaba?
Sagol cnm evet doktorum nobetciymis tesaduf bebisde yanimda cok sukur cnmOyy canım hayırlısı olsun. İkimizde benzer süreçlerden geçtik. Çok şükğr sağlıkla gelmiş bebeğin. Kendi doktoruna denk gelebildin mi? Bi de bebişin küvez ihtiyacı oldu mu?
Sagol kuzum darisi sizlere inslhHayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütsün
gözünaydın canım benim geçmiş olsun nasılsınız? bebiş kaç kilo doğdu şimdi nasıl :)Kizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Sagol kuzum geceden hicbirseyim yokdu sabah 9da uyandim lavaboya gaz cikisi gibi bise oldu kalkdim bakdim kan gelmisdi hemen ambulans aradim amulansda suyum geldi kuzum Allahdan kendi doktorum nobetciymis hemen odaya aldilar nst felan bakildi hazirladilar ameliyataneye aldilar genel aneztesi yapdi doktorum bebisim iyi sukur yanimda sabah kabus gibiydi resmen yaHayırlı olsun maşallah ❤
Detayları yaz bize
Sagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnmgözünaydın canım benim geçmiş olsun nasılsınız? bebiş kaç kilo doğdu şimdi nasıl :)
bence doğumdan önce bir ver yavrum ben de haftaya vericem benim de 20 gün falan var doğumaKızlar hamilelikte detaylı kan tahlilini ne kadar sürede bir veriyorsunuz? Benim doğuma iki hafta kaldı. Bir buçuk aydır kan vermedim. Vermem gerekir mi acaba?
çok şükür artık dinlenip bebeğinle ilgilenmenin tadını çıkar :*Sagol cnm iyiyiz ikimizde genel anestezi oldu icin agrim cok bebisim cok sukur iyi benim icin onemli okln kismi o uyanir uyanmaz direk sordum bebegim kuveze girdimi olmus ama sukur yanimda 3 kilo dogdu cnm
Sagol kuzum erken geldi da 26sinda randevum vardi oyuzden elendim dedimKız niye elendim diyorsun maşallah sizeTebrik ederim. Nasılsınız? Nasıl geçti doğumun, bebeğin nasıl? Müsait olduğunda az detay ver
Sagol kuzum darisi sizlere saglikla inslhçok şükür artık dinlenip bebeğinle ilgilenmenin tadını çıkar :*
Evet oluyor bende de. Hamile olmasam aha adet oldum derim öyle benzer ki. Sancıymış sanırım oKızlar size de sağlı sollu kasık ağrısı giriyor mu? Hafif adet sancısı geçiriyor gibiyim
Amin inslh cnm darisi sizlerehayirli olsun saglikla mutlulukla buyusun
Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKizlar 36+4 de ben elendim bugun sabah 11 de dogumum geeceklesdi darisi helinizin basina inslh saglikla alin kucaginiza
Amin inslh cnm sagol darisi sizlere sagliklaGözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah