Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Tavrına bozuldum ya, sağlıklı olsun napim kilosunu. Ben de balon yutmuş gibiyim anam ne güzel göbek bu sjfkdkd

2400 çok ideal bir kilo bence. İleride gitmiyor demek ki artık, geri de kalmış olamaz çünkü bana 34 haftada şey demişlerdi en fazla 2500 gram olması gerekirdi. Bizimki 3200 çıkmıştı işte o hafta diyetle falan yavaşlattık sonra şükür. Suyu da normal, kan akışı da normalse nst ihtiyacı duymamış olabilir. Beni ilk 34 haftada bağlamıştı ama iri bebek söz konusuydu. Sonra da 36da gel demişti. 2 hafta bekletti yani yine. Sen de 36+0da git istersen bir sonrakine çünkü sonra 37, 38 öyle devam edersin küsurat kalkmış olur ortadan hem de süre 2 gün daha kısalmış olur

evet o konuda haklısın aylardır gittiğin doktor bir anda doğumda ben yokum diyor biraz şaka gibi olmuş. bi dahaki sefere tavrı aynı olursa söyle bence

Ay çok tatlı göbek valla pijama falan çekiliyor yukarı kadar Biz en son 6 ayda gördük herhalde bu seviyeleri, 5,5 bile olabilir. Şimdi tam bir yarım küre ile geziyorum

tabi oyle dogum sonrasi aslinda ama nedense beynim sartlanmis annem gelsin oyle dogurayim diye
Denk gelirler inşallah ya Benim annem 7sinde gelecekti normalde. Artık bizden haber bekliyor. Ne zaman doğuma gidiyoruz derseniz ben çıkar gelirim diyor. Şey dedim hatta ya sen gelene kadar doğmuş olursa dedim aslında çok daha rahat stressiz olurum diyor, sağ ol ya reis

Olur canım, annen de iyi olur hiç merak etme Anlatıp durma hakikaten nazar değecek diye korkuyorum pozitiflik olsun diye değil tüm kalbimle söylüyorum, gerçekten çok şanslısın Kayınvalidenin de her şey gönlüne göre olsun, çok cömert kalpli bir kadın belli ki

masallah benim annem yapmaz o kadar. gelir yemek yapar buyuk cocugumla oynar yedirir icirir o kadar. temizligie karisacagini sanmam ornegin

Kız cidden maşallah annenin yokluğunu aratmıyor. Kadında hiç hırs falan yok demek ki kendi annesinin yapmadığını ben neden yapayım falan gibisinden. Benim kv de iyidir mesela şimdi çağırsak gel doğuma kadar kal diye can ata ata gelir ama sadece yeme içmeyi düşünür. İş dediğin zaman iş her zaman yapılır, eviniz tertemiz falan diyerek bulaşık toplamak dışında bir şeye karışmaz Camlarım kirli desem hemen oğluna der tutsana oğlum sen bir kadın, bu kız nasıl yapsın bu haliyle der. Hiç üstüne de alınmaz yani Ben çok severim çok iş yapan kadınları, anne tarafımdan da hep öyle alıştım. Şanslısın, maşallah arayı sakın bozma Anneciğin de torun sevmeye gelsin inşallah direkt oh mis

Canım benim erkek olmasına ragmen 33+6 da 2400 35+6 da 2800 37+5te 3200 cıktı bence kilosu gayet iyi. Haftada 200 gr kadar alırsa 3500 civarı dogar işte ne güzel tam normal doguma uygun kilolar. Benimki de hep iri iri diyordu 32 den sonra normalleşti kilosu. Ben de 36da girdim ilk nstye senin de oyle gibi olcak bence ideal sonucta muayenende ekstrem bi durum görmemiş. 36dan sonra da her hafta cagırır muhtemelen nstye doyarsın

Hiç bilemicem Ben de yazın bir süre soğan kürü falan yapmıştım, benim sorunuma o yol açtı gibi hissediyorum mesela. Şu saraçoğlunun öve öve bitiremediği kürü denedim b*k varmış gibi sonra da iflah olmadım sanki en son ameliyat masasında aldım soluğu. Daha her türlü bitkisel şeye karşıyım shsjjs

Oğullarına çok düşkün bi kadın ya, yani beni de seviyordur tabii ama dnfk eşim Ankara'da memur olduğunda o da evini barkını bırakıp geldi beraber yaşadılar senelerce. Kaynımlar doğuda, bebeklerine bakmak için yine evini bırakıp te oraya gitti 3 koca sene. Fedakar bi kadın yani. Annemi de çok sever, annen de gelsin evde zaten yemek pişiyor bi kase fazla koyarız ben bakarım ona da diyor hep sağ olsun. Hakkını ödeyemem valla

Maşallah maşallah gerçekten iyi insan demek ki Oğullarına çok düşkün anne pek tarzım değildir ama shshsh böyle pozitif etkilerinin olması çok güzel Kayınpeder bir şey demiyor mu peki bırakıp bırakıp gitmesine? İdare edebiliyor mu yalnız başına?

kendi esi yok mu o ne diyor bu duruma?

Benim annem de paniktir biraz. İlk dogumda beraber hastaneye gttik ben oda süslerini alayım lohusa serbetini yapayım diye geri eve kactı tee bebek dogduktan sonra geldi, dayanamam sen sancı cekerken duramazdım yanında diyor ben de dedim saol reis neyse gece kaldıydı benle bebişe bakmıştı da. Evladını oyle kıvranırken görmek zor, stresli bir sey olsa gerek hak vermedim değil

Eşim anneni üye yap da okusun diyor ya, hakikaten bir denk gelse de şu kayınvalideni bir okusa hatta tüm anneler ve kayınvalideler bir kitap gibi okusalar kayınvalideni Allah işini gücünü denk getirsin, hiç sıkıntıda koymasın

Tavrına bozuldum ya, sağlıklı olsun napim kilosunu. Ben de balon yutmuş gibiyim anam ne güzel göbek bu sjfkdkd
Yanı doktorun sonuçta dogum gıbı onemlı bır olay annelık,tecrubesizlik normal sekılde soylebılır ben tüp bebek doktorumla devam edıyorum doktorum dıyor bu bebek benim ıcın çok önemli artık benı takıntı halıne getırmıstı sor hasta olduğum icinsen normal düşünüyorsun demı ınsallah olurayy evet ya zayıf olduğum ıcın dedım çok şişerim falan ama alakası olmadı

Deme deme biz de oğlumuza düşkün oluruz belki dnfmfm
kendi esi yok mu o ne diyor bu duruma?
Araları iyi değil ya yani adliye koridorlarında gidip geri dönüyolar her seferinde. Eşim boşanın diyor kaynım senelerce kahrını sen çektin boşanıp ne yapacaksın boşver al kartını harca diyor onlar da öyle devam ediyor işte, o da iyi bi adamdır baba olarak

Ay bu benim 4 aylık hamile göbüşüm resmen. Maşallah maşallah.Su an fare yutmuş yılan gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…