- 26 Şubat 2024
- 4.946
- 4.757
Tavrına bozuldum ya, sağlıklı olsun napim kilosunu. Ben de balon yutmuş gibiyim anam ne güzel göbek bu sjfkdkdİyi yine kılosu benim 35. Haftada 2534 cıktıgeçen gittiğimde üç haftada 700 gram almıştı bu hafta gittigimde üç haftada 400 gram almıştı az geldı bana da birde son zamanlarda çok kılo alıyor dıyolar aksine duruyor mu ne anlamadım benim bebik ters galiba babası 4.100 doğmuş ben zar zor 3 kılo ancak doğmuşum benim bebıkte bana çekmiş gibi insallah 3 kilo cıvarı doğar benımkı doktor bana fındık yutmuş gibisin sanki dedı fındığım da fındığım
2400 çok ideal bir kilo bence. İleride gitmiyor demek ki artık, geri de kalmış olamaz çünkü bana 34 haftada şey demişlerdi en fazla 2500 gram olması gerekirdi. Bizimki 3200 çıkmıştı işte o hafta diyetle falan yavaşlattık sonra şükür. Suyu da normal, kan akışı da normalse nst ihtiyacı duymamış olabilir. Beni ilk 34 haftada bağlamıştı ama iri bebek söz konusuydu. Sonra da 36da gel demişti. 2 hafta bekletti yani yine. Sen de 36+0da git istersen bir sonrakine çünkü sonra 37, 38 öyle devam edersin küsurat kalkmış olur ortadan hem de süre 2 gün daha kısalmış olurKontrolden çıktım şimdi 33+2, 2400 gram olmuş çok kilo almamış. Her şey yolunda kan akışı iyi, bu ölçümler kilo anlamında magazinel birebir aynı olmuyor önemli olan kan akımı dedi. Nstye girmedim 3 hafta sonra çağırdı, doğum yolları kapalı problem yok dedi. Nstye girmemek ve 3 haftada bir gitmek garip geldi, yılbaşında 39 hafta oluyorum burda mısınız dedim belli değil ben olmasam da ekip var onları konuşuruz dedi. 3 hafta önce 2100 çıkmıştı kilosu, tombik demişti az mı aldı diye endişe ettim 2 kere sorunca terslendimgıcık oldum bu muayenede hafiften.
evet o konuda haklısın aylardır gittiğin doktor bir anda doğumda ben yokum diyor biraz şaka gibi olmuş. bi dahaki sefere tavrı aynı olursa söyle benceYa her gittiğimde çok hızlı alıyordu hatta normal doğumu zorlaştırır mı falan diye konuştuk, 2 gündür kusuyorum ondan mı acaba diye o annelik şeysiyle sordum yoksa endişelendiğimden değil yani zaten şüşko olsun gibi bi derdim yok, tam tersi. Gıcık oldum tavra, normal dedim ya ne diyeyim daha vs dedi. Her şeye bakarız diyor, yılbaşında yoksan ben tanımadığım doktorla doğuracaksam ne anlamı var sana gelmemin
Ay çok tatlı göbek valla pijama falan çekiliyor yukarı kadarİyi yine kılosu benim 35. Haftada 2534 cıktıgeçen gittiğimde üç haftada 700 gram almıştı bu hafta gittigimde üç haftada 400 gram almıştı az geldı bana da birde son zamanlarda çok kılo alıyor dıyolar aksine duruyor mu ne anlamadım benim bebik ters galiba babası 4.100 doğmuş ben zar zor 3 kılo ancak doğmuşum benim bebıkte bana çekmiş gibi insallah 3 kilo cıvarı doğar benımkı doktor bana fındık yutmuş gibisin sanki dedı fındığım da fındığım
Denk gelirler inşallah yatabi oyle dogum sonrasi aslinda ama nedense beynim sartlanmis annem gelsin oyle dogurayim diye
Olur canım, annen de iyi olur hiç merak etmeSenin pozitifliğini yirintabii kuzum bugünümüze de şükür, kadın geldiği günden beri durmuyor camların köşesinden tut buzluğun alt rafının kıvrımına kadar temizledi, bebonunkileri geçtim bizim çamaşırları bile yıkıyor, ayağa bile kaldırmıyor beni sağ olsun. Anniş de iyi oldu mu değme keyfime
masallah benim annem yapmaz o kadar. gelir yemek yapar buyuk cocugumla oynar yedirir icirir o kadar. temizligie karisacagini sanmam orneginSenin pozitifliğini yirintabii kuzum bugünümüze de şükür, kadın geldiği günden beri durmuyor camların köşesinden tut buzluğun alt rafının kıvrımına kadar temizledi, bebonunkileri geçtim bizim çamaşırları bile yıkıyor, ayağa bile kaldırmıyor beni sağ olsun. Anniş de iyi oldu mu değme keyfime
Kız cidden maşallah annenin yokluğunu aratmıyor. Kadında hiç hırs falan yok demek ki kendi annesinin yapmadığını ben neden yapayım falan gibisinden. Benim kv de iyidir mesela şimdi çağırsak gel doğuma kadar kal diye can ata ata gelir ama sadece yeme içmeyi düşünür. İş dediğin zaman iş her zaman yapılır, eviniz tertemiz falan diyerek bulaşık toplamak dışında bir şeye karışmazSenin pozitifliğini yirintabii kuzum bugünümüze de şükür, kadın geldiği günden beri durmuyor camların köşesinden tut buzluğun alt rafının kıvrımına kadar temizledi, bebonunkileri geçtim bizim çamaşırları bile yıkıyor, ayağa bile kaldırmıyor beni sağ olsun. Anniş de iyi oldu mu değme keyfime
bir dahaki sefere Nursenin 5. cocugu olmus olur bir dahaki seferi dusunmuyordur bence :))evet o konuda haklısın aylardır gittiğin doktor bir anda doğumda ben yokum diyor biraz şaka gibi olmuş. bi dahaki sefere tavrı aynı olursa söyle bence
Canım benim erkek olmasına ragmen 33+6 da 2400 35+6 da 2800 37+5te 3200 cıktı bence kilosu gayet iyi. Haftada 200 gr kadar alırsa 3500 civarı dogar işte ne güzel tam normal doguma uygun kilolar. Benimki de hep iri iri diyordu 32 den sonra normalleşti kilosu. Ben de 36da girdim ilk nstye senin de oyle gibi olcak bence ideal sonucta muayenende ekstrem bi durum görmemiş. 36dan sonra da her hafta cagırır muhtemelen nstye doyarsınKontrolden çıktım şimdi 33+2, 2400 gram olmuş çok kilo almamış. Her şey yolunda kan akışı iyi, bu ölçümler kilo anlamında magazinel birebir aynı olmuyor önemli olan kan akımı dedi. Nstye girmedim 3 hafta sonra çağırdı, doğum yolları kapalı problem yok dedi. Nstye girmemek ve 3 haftada bir gitmek garip geldi, yılbaşında 39 hafta oluyorum burda mısınız dedim belli değil ben olmasam da ekip var onları konuşuruz dedi. 3 hafta önce 2100 çıkmıştı kilosu, tombik demişti az mı aldı diye endişe ettim 2 kere sorunca terslendimgıcık oldum bu muayenede hafiften.
Hiç bilemicemHadi ya bende de kesin bişeyler vardı o zaman bak görülememiş olabilir bilemedim. Belki bazı testleri eksik yaptılar bilmiyorum aynı şikayetlerimiz varmış çünkü neyse bu halimize de şükür. Acaba diyorum hayıt otu sirkesi falan içtiydim onlar mı iyi geldi. Belki de sirke bi rahmin içindeki o ne denir dengeyi falan sağladı. Bu saatte aklıma gelmedi denge sağladı diyorum işte djdjdjdj
Oğullarına çok düşkün bi kadın ya, yani beni de seviyordur tabii ama dnfk eşim Ankara'da memur olduğunda o da evini barkını bırakıp geldi beraber yaşadılar senelerce. Kaynımlar doğuda, bebeklerine bakmak için yine evini bırakıp te oraya gitti 3 koca sene. Fedakar bi kadın yani. Annemi de çok sever, annen de gelsin evde zaten yemek pişiyor bi kase fazla koyarız ben bakarım ona da diyor hep sağ olsun. Hakkını ödeyemem vallaKız cidden maşallah annenin yokluğunu aratmıyor. Kadında hiç hırs falan yok demek ki kendi annesinin yapmadığını ben neden yapayım falan gibisinden. Benim kv de iyidir mesela şimdi çağırsak gel doğuma kadar kal diye can ata ata gelir ama sadece yeme içmeyi düşünür. İş dediğin zaman iş her zaman yapılır, eviniz tertemiz falan diyerek bulaşık toplamak dışında bir şeye karışmazCamlarım kirli desem hemen oğluna der tutsana oğlum sen bir kadın, bu kız nasıl yapsın bu haliyle der. Hiç üstüne de alınmaz yani Ben çok severim çok iş yapan kadınları, anne tarafımdan da hep öyle alıştım. Şanslısın, maşallah arayı sakın bozma Anneciğin de torun sevmeye gelsin inşallah direkt oh mis
Maşallah maşallah gerçekten iyi insan demek kiOğullarına çok düşkün bi kadın ya, yani beni de seviyordur tabii ama dnfk eşim Ankara'da memur olduğunda o da evini barkını bırakıp geldi beraber yaşadılar senelerce. Kaynımlar doğuda, bebeklerine bakmak için yine evini bırakıp te oraya gitti 3 koca sene. Fedakar bi kadın yani. Annemi de çok sever, annen de gelsin evde zaten yemek pişiyor bi kase fazla koyarız ben bakarım ona da diyor hep sağ olsun. Hakkını ödeyemem valla
kendi esi yok mu o ne diyor bu duruma?Oğullarına çok düşkün bi kadın ya, yani beni de seviyordur tabii ama dnfk eşim Ankara'da memur olduğunda o da evini barkını bırakıp geldi beraber yaşadılar senelerce. Kaynımlar doğuda, bebeklerine bakmak için yine evini bırakıp te oraya gitti 3 koca sene. Fedakar bi kadın yani. Annemi de çok sever, annen de gelsin evde zaten yemek pişiyor bi kase fazla koyarız ben bakarım ona da diyor hep sağ olsun. Hakkını ödeyemem valla
Benim annem de paniktir biraz. İlk dogumda beraber hastaneye gttik ben oda süslerini alayım lohusa serbetini yapayım diye geri eve kactıDenk gelirler inşallah yaBenim annem 7sinde gelecekti normalde. Artık bizden haber bekliyor. Ne zaman doğuma gidiyoruz derseniz ben çıkar gelirim diyor. Şey dedim hatta ya sen gelene kadar doğmuş olursa dedim aslında çok daha rahat stressiz olurum diyor, sağ ol ya reis
Eşim anneni üye yap da okusun diyor ya, hakikaten bir denk gelse de şu kayınvalideni bir okusaOğullarına çok düşkün bi kadın ya, yani beni de seviyordur tabii ama dnfk eşim Ankara'da memur olduğunda o da evini barkını bırakıp geldi beraber yaşadılar senelerce. Kaynımlar doğuda, bebeklerine bakmak için yine evini bırakıp te oraya gitti 3 koca sene. Fedakar bi kadın yani. Annemi de çok sever, annen de gelsin evde zaten yemek pişiyor bi kase fazla koyarız ben bakarım ona da diyor hep sağ olsun. Hakkını ödeyemem valla
Yanı doktorun sonuçta dogum gıbı onemlı bır olay annelık,tecrubesizlik normal sekılde soylebılır ben tüp bebek doktorumla devam edıyorum doktorum dıyor bu bebek benim ıcın çok önemli artık benı takıntı halıne getırmıstı sor hasta olduğum icinTavrına bozuldum ya, sağlıklı olsun napim kilosunu. Ben de balon yutmuş gibiyim anam ne güzel göbek bu sjfkdkd
Ayy sımsıkı sarıldım sanaaBi tur da ona ağladım ya, kayınvalidem bizde o da uyandı seslendi iyi misin orange diye. İyiyim dedim falan sonra annem olsaydı gelir sırtımı bi sıvazlardı diye ağlamaya başladım snfkkf bunu sadece ben biliyorum tabii eşime de demedim de yalnız hissettim bi an
Deme deme biz de oğlumuza düşkün oluruz belki dnfmfmMaşallah maşallah gerçekten iyi insan demek kiOğullarına çok düşkün anne pek tarzım değildir ama shshsh böyle pozitif etkilerinin olması çok güzel Kayınpeder bir şey demiyor mu peki bırakıp bırakıp gitmesine? İdare edebiliyor mu yalnız başına?
Araları iyi değil ya yani adliye koridorlarında gidip geri dönüyolar her seferinde. Eşim boşanın diyor kaynım senelerce kahrını sen çektin boşanıp ne yapacaksın boşver al kartını harca diyorkendi esi yok mu o ne diyor bu duruma?
Ay bu benim 4 aylık hamile göbüşüm resmen. Maşallah maşallah.İyi yine kılosu benim 35. Haftada 2534 cıktıgeçen gittiğimde üç haftada 700 gram almıştı bu hafta gittigimde üç haftada 400 gram almıştı az geldı bana da birde son zamanlarda çok kılo alıyor dıyolar aksine duruyor mu ne anlamadım benim bebik ters galiba babası 4.100 doğmuş ben zar zor 3 kılo ancak doğmuşum benim bebıkte bana çekmiş gibi insallah 3 kilo cıvarı doğar benımkı doktor bana fındık yutmuş gibisin sanki dedı fındığım da fındığım