Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
biraz once merdiven cikarken sag kasigima bir agri saplandi doguracakmiyim diye korktum dinlendikce hafiflemeye basladi neyseki. yoklamaya basladi iyice beni artik. 10 gun daha dayansa annem gelecek halbuki
Senle benim dert de annem gelecek stresi Dayanırlar inşallah annem de haber bekliyor benden de doğuma yetişmesi şans işi tamamen. Biz de önemli olan doğum sonrası diye avutuyoruz kendimizi

Aaaa neden öyle oldu ?
Cumartesi akşamı olduğu için doktorum 5 te çıkış yapmıştı malesef denk gelmedi beklemezmi dedim diğer doktora nst buna hayır cvbi verdi pazar günü nobetciydi kendi doktorum sabah beni ziyarete geldi haftanın 7 günü burdayım olmadığım günümü buldun diye de söylenmişti olsun sağlık bebeğin yanında dedi öyle yani

Hadi ya bende de kesin bişeyler vardı o zaman bak görülememiş olabilir bilemedim. Belki bazı testleri eksik yaptılar bilmiyorum aynı şikayetlerimiz varmış çünkü neyse bu halimize de şükür. Acaba diyorum hayıt otu sirkesi falan içtiydim onlar mı iyi geldi. Belki de sirke bi rahmin içindeki o ne denir dengeyi falan sağladı. Bu saatte aklıma gelmedi denge sağladı diyorum işte djdjdjdj

Saatin 12yi geçtiğini bacaklarımda başlayan ağrılardan anlıyorum. Resmen kurulu saat gibi başlıyor. Ben magnezyum içmeden nasıl yaşıyormuşum acaba

Devlet hastanesi mi özel mi? Sağlıkla büyüsün nis kokulu

Ay şu saatte ejderha gibi kustum ya, ilk 3 ayda bile böyle kustuğumu hatırlamıyorum. Bi de kalkamadım yetişemedim yere kustum, eşim temizlerken hüngür hüngür ağladım üstüne. Rezalet
Ayy üzülme ya hızlı hareket edemiyoruz ki artık yataktan kalkmak bile 5 dk resmen senin elinde olan bişey değildi. Eşinin öyle bişeyi olsa sen temizlerdin sonuçta. Karnında ikinizin bebeği var

3ten beri uyanığım daha da uyuyamam muhtemelen. 3 saatlik uykuyla okula gidicem
Bir saat bile olsa uyuyabilsen çok iyi olurdu. 3 saat çok az
Sırt ağrıları ve mide yanmasından ben de uyanığım. Üç gündür böyle. Rennie içtim geçmedi şu an karanlıkta soda içiyorum. 11 gün kaldı planlı sezaryene ama bazen saatler geçmiyor. Bebiş gerçekten sığmıyor artık fazlasıyla hissediyorum

Ayy üzülme ya hızlı hareket edemiyoruz ki artık yataktan kalkmak bile 5 dk resmen senin elinde olan bişey değildi. Eşinin öyle bişeyi olsa sen temizlerdin sonuçta. Karnında ikinizin bebeği var
Ay yok bişi de demiyo ki adam kendi üzgünlüğüm
geçmiş olsun Orangegreysky şimdi daha iyisindir umarım
İyiyim kuzum şükür, omegayı içemiyorum demek ki daha midem almıyor sorucam doktora

Ay yok bişi de demiyo ki adam kendi üzgünlüğüm

İyiyim kuzum şükür, omegayı içemiyorum demek ki daha midem almıyor sorucam doktora
Var ya vitamini yazacaktım şimdi felaket tellallığı gibi olmasın diye yazmamıştım. Bir arkadaşımda demişti vitaminler yüzünden deli gibi kusmuşum ama fark edemedik diye. Hatta o arkadaşım da kilo alamıyordu doktor kilo alcaksın diye zorlamıştı sürekli.

Ya şu aya kadar zaten içtikten sonra uyudum uyudum uyuyamadım muhakkak kusuyodum. Şimdi uyusam da gece uyandırıp kusturuyor. Ne anlamı kaldı yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyosa valla anlamadım

Ya şu aya kadar zaten içtikten sonra uyudum uyudum uyuyamadım muhakkak kusuyodum. Şimdi uyusam da gece uyandırıp kusturuyor. Ne anlamı kaldı yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyosa valla anlamadım
Başka vitamin markası kullanmayı denedin mi? Denediysen direk bırak ya vitamin şuan o kadar da hayati değil sanki bebişin de baya büyüdü hem dolmuştur onun vitamin depoları. Bazı arkadaşlardan vitamin içmeyen var baksana doktorları vermemiş

Bir arkadaşım doğuma görerken de kusmustu acaba neden oluyor bunu çok merak edıyorum benim hiç bulantım olmadı şanslıyım galiba

Yok denemedim anam, bi sorayım doktora illa kullan derse başka bi şeye geçerim madem ama dediğin gibi bırakanlar var hiç kullanmayanlar var, son günler balık yiyerek dengelerim madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…