Senle benim dert de annem gelecek stresibiraz once merdiven cikarken sag kasigima bir agri saplandi doguracakmiyim diye korktum dinlendikce hafiflemeye basladi neyseki. yoklamaya basladi iyice beni artik. 10 gun daha dayansa annem gelecek halbuki
Cumartesi akşamı olduğu için doktorum 5 te çıkış yapmıştı malesef denk gelmedi beklemezmi dedim diğer doktora nst buna hayır cvbi verdiAaaa neden öyle oldu ?
Hadi ya bende de kesin bişeyler vardı o zaman bak görülememiş olabilir bilemedim. Belki bazı testleri eksik yaptılar bilmiyorum aynı şikayetlerimiz varmış çünkü neyse bu halimize de şükür. Acaba diyorum hayıt otu sirkesi falan içtiydim onlar mı iyi geldi. Belki de sirke bi rahmin içindeki o ne denir dengeyi falan sağladı. Bu saatte aklıma gelmedi denge sağladı diyorum işte djdjdjdjAmin amin inşallah minnettar olurum çocuğuma bana öyle bir ödül bıraksaYa ben de o sene üçüncü gittiğim doktor tarafından fark edilmiştim. Hatta ondan iki ay önce hsg çekildim dedim ki olsa iki ay önce görünmez miydi? 2 ay içinde de olmuş olabilir gözden de kaçmış olabilir dedi bana. İyi peki ne gerekiyorsa yapın o zaman dedim adetimin üçüncü günüydü işte bir hafta sonrasına ameliyat oldum. Ama ameliyattan sonraki iki adetim gerçekten insancıl seviyelerde geçti yani. Ben direkt yaptığı şeyin faydası olmuş demiştim. Biraz daha devam etse daha iyi anlardım da gebelik oldu şükür o arada. Artık doğumdan sonra bakacağız inşallah
Devlet hastanesi mi özel mi? Sağlıkla büyüsün nis kokuluCumartesi akşamı olduğu için doktorum 5 te çıkış yapmıştı malesef denk gelmedi beklemezmi dedim diğer doktora nst buna hayır cvbi verdipazar günü nobetciydi kendi doktorum sabah beni ziyarete geldi haftanın 7 günü burdayım olmadığım günümü buldun diye de söylenmişti olsun sağlık bebeğin yanında dedi öyle yani
tabi oyle dogum sonrasi aslinda ama nedense beynim sartlanmis annem gelsin oyle dogurayim diyeSenle benim dert de annem gelecek stresiDayanırlar inşallah annem de haber bekliyor benden de doğuma yetişmesi şans işi tamamen. Biz de önemli olan doğum sonrası diye avutuyoruz kendimizi
Ayy üzülme ya hızlı hareket edemiyoruz ki artık yataktan kalkmak bile 5 dk resmen senin elinde olan bişey değildi. Eşinin öyle bişeyi olsa sen temizlerdin sonuçta. Karnında ikinizin bebeği varAy şu saatte ejderha gibi kustum ya, ilk 3 ayda bile böyle kustuğumu hatırlamıyorum. Bi de kalkamadım yetişemedim yere kustum, eşim temizlerken hüngür hüngür ağladım üstüne. Rezalet
Bir saat bile olsa uyuyabilsen çok iyi olurdu. 3 saat çok az3ten beri uyanığım daha da uyuyamam muhtemelen. 3 saatlik uykuyla okula gidicem
Özel hastane cnm esenler medipol .çok saolasin canım darısı başınıza insallahDevlet hastanesi mi özel mi? Sağlıkla büyüsün nis kokulu
Ay yok bişi de demiyo ki adam kendi üzgünlüğümAyy üzülme ya hızlı hareket edemiyoruz ki artık yataktan kalkmak bile 5 dk resmen senin elinde olan bişey değildi. Eşinin öyle bişeyi olsa sen temizlerdin sonuçta. Karnında ikinizin bebeği var
İyiyim kuzum şükür, omegayı içemiyorum demek ki daha midem almıyor sorucam doktora
Var ya vitamini yazacaktım şimdi felaket tellallığı gibi olmasın diye yazmamıştım. Bir arkadaşımda demişti vitaminler yüzünden deli gibi kusmuşum ama fark edemedik diye. Hatta o arkadaşım da kilo alamıyordu doktor kilo alcaksın diye zorlamıştı sürekli.Ay yok bişi de demiyo ki adam kendi üzgünlüğüm
İyiyim kuzum şükür, omegayı içemiyorum demek ki daha midem almıyor sorucam doktora
Hayirli olsun canim masallahÖzel hastane cnm esenler medipol .çok saolasin canım darısı başınıza insallah
Ya şu aya kadar zaten içtikten sonra uyudum uyudum uyuyamadım muhakkak kusuyodum. Şimdi uyusam da gece uyandırıp kusturuyor. Ne anlamı kaldı yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyosa valla anlamadımVar ya vitamini yazacaktım şimdi felaket tellallığı gibi olmasın diye yazmamıştım. Bir arkadaşımda demişti vitaminler yüzünden deli gibi kusmuşum ama fark edemedik diye. Hatta o arkadaşım da kilo alamıyordu doktor kilo alcaksın diye zorlamıştı sürekli.
Başka vitamin markası kullanmayı denedin mi? Denediysen direk bırak ya vitamin şuan o kadar da hayati değil sanki bebişin de baya büyüdü hem dolmuştur onun vitamin depoları. Bazı arkadaşlardan vitamin içmeyen var baksana doktorları vermemişYa şu aya kadar zaten içtikten sonra uyudum uyudum uyuyamadım muhakkak kusuyodum. Şimdi uyusam da gece uyandırıp kusturuyor. Ne anlamı kaldı yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyosa valla anlamadım
Bir arkadaşım doğuma görerken de kusmustu acaba neden oluyor bunu çok merak edıyorum benim hiç bulantım olmadı şanslıyım galibaYa şu aya kadar zaten içtikten sonra uyudum uyudum uyuyamadım muhakkak kusuyodum. Şimdi uyusam da gece uyandırıp kusturuyor. Ne anlamı kaldı yediğim içtiğim her şeyi çıkarıyosa valla anlamadım
Yok denemedim anam, bi sorayım doktora illa kullan derse başka bi şeye geçerim madem ama dediğin gibi bırakanlar var hiç kullanmayanlar var, son günler balık yiyerek dengelerim mademBaşka vitamin markası kullanmayı denedin mi? Denediysen direk bırak ya vitamin şuan o kadar da hayati değil sanki bebişin de baya büyüdü hem dolmuştur onun vitamin depoları. Bazı arkadaşlardan vitamin içmeyen var baksana doktorları vermemiş
Bi nazar boncuğu koyayım sjfkfBir arkadaşım doğuma görerken de kusmustu acaba neden oluyor bunu çok merak edıyorum benim hiç bulantım olmadı şanslıyım galiba