Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Bir saat bile olsa uyuyabilsen çok iyi olurdu. 3 saat çok az 😔
Sırt ağrıları ve mide yanmasından ben de uyanığım. Üç gündür böyle. Rennie içtim geçmedi şu an karanlıkta soda içiyorum. 11 gün kaldı planlı sezaryene ama bazen saatler geçmiyor. Bebiş gerçekten sığmıyor artık fazlasıyla hissediyorum 😔😔
uyumuşum azıcık daha :)) az kalmış senin de yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Su gibi geçsin sonrası inş 🌹

Kustuğumda aklıma sen geliyosun hep ben de rüyamda kumral da kumral diye dolanmamışımdır inş dkfk
Fjdkfjskdjsks ben her an kusacakmışım gibi yaşıyorum, eşim de öyle. Doktor kontrolüne geldik arabada diyor ki uzaklara daldın kusacak mısın ajfksjcksks

Ay şu saatte ejderha gibi kustum ya, ilk 3 ayda bile böyle kustuğumu hatırlamıyorum. Bi de kalkamadım yetişemedim yere kustum, eşim temizlerken hüngür hüngür ağladım üstüne. Rezalet
benim de mide bulantılarım başladı yine dün öğlen uzanırken aniden öğürmeye başladım arka arkaya kalkamıyorum da yerimden annem diyo kusarsan kus çocuğum koltuğa temizlerim :KK43: mideye baskı yaptıkları için mideler allak bullak oldu.

benim de mide bulantılarım başladı yine dün öğlen uzanırken aniden öğürmeye başladım arka arkaya kalkamıyorum da yerimden annem diyo kusarsan kus çocuğum koltuğa temizlerim :KK43: mideye baskı yaptıkları için mideler allak bullak oldu.
Bi tur da ona ağladım ya, kayınvalidem bizde o da uyandı seslendi iyi misin orange diye. İyiyim dedim falan sonra annem olsaydı gelir sırtımı bi sıvazlardı diye ağlamaya başladım snfkkf bunu sadece ben biliyorum tabii eşime de demedim de yalnız hissettim bi an

Kontrolden çıktım şimdi 33+2, 2400 gram olmuş çok kilo almamış. Her şey yolunda kan akışı iyi, bu ölçümler kilo anlamında magazinel birebir aynı olmuyor önemli olan kan akımı dedi. Nstye girmedim 3 hafta sonra çağırdı, doğum yolları kapalı problem yok dedi. Nstye girmemek ve 3 haftada bir gitmek garip geldi, yılbaşında 39 hafta oluyorum burda mısınız dedim belli değil ben olmasam da ekip var onları konuşuruz dedi. 3 hafta önce 2100 çıkmıştı kilosu, tombik demişti az mı aldı diye endişe ettim 2 kere sorunca terslendim 😒 gıcık oldum bu muayenede hafiften.

Bi tur da ona ağladım ya, kayınvalidem bizde o da uyandı seslendi iyi misin orange diye. İyiyim dedim falan sonra annem olsaydı gelir sırtımı bi sıvazlardı diye ağlamaya başladım snfkkf bunu sadece ben biliyorum tabii eşime de demedim de yalnız hissettim bi an
oyy beni de ağlattın yavrum benim senin kayınvaliden de iyi ki var anneciğin de inşallah bir an önce iyileşip yanında olur. merak etme ben annem varken bile çok çaresiz yalnız hissettiğim zamanlar oluyor hareket edemediğim için bebeklerimiz sağlıklı olsun geçecek bu günler az kaldı.

E belki gece gece yatak odanıza gelmek istememiştir, sonuçta uyanmış, seni de seviyor, yoksa neden gelmesin ki? Şuna bak hiç tanımadığım kayınvalideni savunuyorum burada, maşallah teyze kalplerimize girdi 😂

Kontrolden çıktım şimdi 33+2, 2400 gram olmuş çok kilo almamış. Her şey yolunda kan akışı iyi, bu ölçümler kilo anlamında magazinel birebir aynı olmuyor önemli olan kan akımı dedi. Nstye girmedim 3 hafta sonra çağırdı, doğum yolları kapalı problem yok dedi. Nstye girmemek ve 3 haftada bir gitmek garip geldi, yılbaşında 39 hafta oluyorum burda mısınız dedim belli değil ben olmasam da ekip var onları konuşuruz dedi. 3 hafta önce 2100 çıkmıştı kilosu, tombik demişti az mı aldı diye endişe ettim 2 kere sorunca terslendim 😒 gıcık oldum bu muayenede hafiften.
kilosu iyi yavrum evham yapma benimki 34. haftada bu kilodaydı. 34'ten sonra daha da artıyor kilo artışı dedi. içini ferah tut.

Canım şimdi mantıklı düşünecek olursak aşırı kilo almaması vajinal doğum istediğin için daha pozitif değil mi? Doktor çok hızlı kilo almaya devam ediyor, mecburi sezaryen dese daha çok üzülmez miydin? Terslemese daha iyi tabii ki, o tavırlara ben de gıcık oluyorum. Bak ne güzel kan akışı iyi, erken doğum göstergesi yok 🧿🧿 Beni de o aralıkla çağırmıştı doktorum, hala da her hafta çağırmıyor. Haberler güzel, sen içini ferah tut 🥰

İyi anam gayet kilosu, şu baskıyı söyledin mi normal miymiş

Cumartesi akşamı olduğu için doktorum 5 te çıkış yapmıştı malesef denk gelmedi beklemezmi dedim diğer doktora nst buna hayır cvbi verdi 🥹😅pazar günü nobetciydi kendi doktorum sabah beni ziyarete geldi haftanın 7 günü burdayım olmadığım günümü buldun diye de söylenmişti 😅😅😅olsun sağlık bebeğin yanında dedi öyle yani
Hııı anladım canım evet sağlık olsun önemli olan sorunsuz atlatmış olmanız 😊😊 Ziyaretinize gelmesi de incelik 🌸

Annen de inşallah en kısa zamanda iyileşecek 🙏🏻🤍 bak ne güzel yanımda olsa sırtımı sıvazlardı diyeceğin bir annen, senin yanında olan destekleyen bir kayınvaliden var 🧿🧿 Hayatında sevgi dolu anneler var, çok şanslısın 🧿🧿❤️
Senin pozitifliğini yirin 🧿🧡 tabii kuzum bugünümüze de şükür, kadın geldiği günden beri durmuyor camların köşesinden tut buzluğun alt rafının kıvrımına kadar temizledi, bebonunkileri geçtim bizim çamaşırları bile yıkıyor, ayağa bile kaldırmıyor beni sağ olsun. Anniş de iyi oldu mu değme keyfime 🥹🧡

İyi yine kılosu benim 35. Haftada 2534 cıktı😄geçen gittiğimde üç haftada 700 gram almıştı bu hafta gittigimde üç haftada 400 gram almıştı az geldı bana da 😅birde son zamanlarda çok kılo alıyor dıyolar aksine duruyor mu ne anlamadım benim bebik ters galiba😂babası 4.100 doğmuş ben zar zor 3 kılo ancak doğmuşum benim bebıkte bana çekmiş gibi 😅insallah 3 kilo cıvarı doğar benımkı🥲doktor bana fındık yutmuş gibisin sanki dedı😂😂 fındığım da fındığım 😍

Eklentiler

• IMG_5087.jpeg
    IMG_5087.jpeg
    236 KB · Görüntüleme: 41
kilosu iyi yavrum evham yapma benimki 34. haftada bu kilodaydı. 34'ten sonra daha da artıyor kilo artışı dedi. içini ferah tut.
Ya her gittiğimde çok hızlı alıyordu hatta normal doğumu zorlaştırır mı falan diye konuştuk, 2 gündür kusuyorum ondan mı acaba diye o annelik şeysiyle sordum yoksa endişelendiğimden değil yani zaten şüşko olsun gibi bi derdim yok, tam tersi. Gıcık oldum tavra, normal dedim ya ne diyeyim daha vs dedi. Her şeye bakarız diyor, yılbaşında yoksan ben tanımadığım doktorla doğuracaksam ne anlamı var sana gelmemin

Canım şimdi mantıklı düşünecek olursak aşırı kilo almaması vajinal doğum istediğin için daha pozitif değil mi? Doktor çok hızlı kilo almaya devam ediyor, mecburi sezaryen dese daha çok üzülmez miydin? Terslemese daha iyi tabii ki, o tavırlara ben de gıcık oluyorum. Bak ne güzel kan akışı iyi, erken doğum göstergesi yok 🧿🧿 Beni de o aralıkla çağırmıştı doktorum, hala da her hafta çağırmıyor. Haberler güzel, sen içini ferah tut 🥰
Ay inan kilolu olsun vs diye düşünmüyorum aksine tırsıyorum babasına/bana çeker diye normal olsun yeter bana. Tavrına bozuldum, zaten zar soru soruyorum. Aa ne tatlı bugün iyi bari falan derken yedim zılgıtı aıfksjsks

X