Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Belli değil daha dedi işte, ne yapacak mesela son dakikada mı söyleyecek. Ben normal doğum istiyorum aniden sancım/suyum başlayınca mı tanışacağım. Burdaysam gece vs fark etmez zaten ben bakarım dedi.
Benim de 37de anca çatı muayenesi yapcak. Asla konuşmadık şimdiye kadar hepsinde erken erken dedi. Herşey yolunda diyip gönderiyor. Bence önceden bi geçmişiz olmadığı ve belli bir hastalık da belirtmediğimiz için akışa bırakıyorlar.
Beni terslediğini sandığımda eşim yoo normal söyledi aslında demişti aklıma geldi. Birazcık da panik havamızı mı söndürüyorlar acaba bilemedim ama esas stresli zamanında bence o da naif bir kişiliğe bürünecek benimki öyle olduydu hatta 36ya kadar acil olmasaydı nstye de girmicektim önceki kontrolde sokmadı benimde 34te gitmiştim. Aynı doktora gidiyormuşuz hissiyatı oluştu ahahahaha

Bence 33. Hafta icin guzel bir kilo sakin az mi diye dusunme. Ama nst icin 3 hafta sonra demesi degisik geldi doktoruna gore degisiyor sanirim. Terslemek ne ya devlet hastanesi sanki bok gibi kazaniyosun benden gelen hastalarin geneli kaliteli nedir derdi acaba bak sinir oldum

Çok şükür bebeğin sağlıklı maşallah
Ben de ilk nstye 35. Haftada girmiştim. Gerek görmeyince korkmuştum bende sen gibi garip gelmişti.
E illa ki hastanede ekip olacak ama doktor konusunda karnımız burnumuzdayken stres olmasak hocam diyebilsek keşke

Belli değil daha dedi işte, ne yapacak mesela son dakikada mı söyleyecek. Ben normal doğum istiyorum aniden sancım/suyum başlayınca mı tanışacağım. Burdaysam gece vs fark etmez zaten ben bakarım dedi.
İlkinde aynen senin gibi yeni yılda doğmasa bari stresim vardı, çok şükür öyle olmadı. Bunda da doktorum 37+2-38 arası şehir dışında olacak ve normal doğum için tanıdığım güvendiğim doktorla olmak benim için de çok önemli. Dua ediyorum, elimden başka bir şey gelmiyor. Diğer ayrıntıları, öyle bir durumda ne yapmam gerektiğini bu hafta sonu soracağım. Ne diyim, hepimiz korktuğumuza değil umduğumuza kavuşalım

Yilbasinda olmamasi sacma cidden grcen sene yilbasinda opu yapilmisti bana. Doktorum yanimdaydi ama sanirim kadin dogumcularin zihniyetiyle tupculerinki ayni degil. Ya da dedigim gibi doktoruna gore degisiyor.

baban niye tek kalamiyor yemek mi yapamiyor ornegin? benimki sorun cikarmaz tabi boyle bir kac sene kalmali degilde annem gelecek 3 ay kalicak simdi birsey demez daha oncede annem gelip kisi gecirirdi yanimda babam bir ay zar zor kalir siıkılırdı Istanbulda, memlekete donerdi ama sesini cikarmazdi anneme

kadin cok fedakar anladigim kadariyla nasil anlasamiyorlar evlilik icinde?

Tüp bebek doktorum çok iyiydi ama direkt sezaryen dedi ve evime 2 saatti, sigorta vs hiçbir şey karşılamıyordu. O yüzden devam etmek istemedim. O da pek şirin bi tip değildi, bana pek denk gelmiyor öylesi
Bende mecburıyetten devam edıyorum baya düdüklüyor maddiyat olarak prof olduğu ıcın Miroşkom için katlancaz artık sağlıkla dogsunda

Kilosu normal kuzucum. Ntsye beni 35. Ye bağladı. O da normal. Yılbaşı işi biraz kafaları karıştırıyor ama işte o da yılbaşını hastasına göre ayarlamak istemiyor muhtemelen. Bir iki gün öyle düşün, aslında o zamana denk gelmesi bile küçük bir ihtimal. Tatlı canını sıkma. Ben de muayeneden çikinca bazı konularda stress olmuştum tansiyonum 15e çıkmıştı. Sonra dedim herşey olacağına varacak, ben kontrol edemicem, saldım valla. Genel olarak muayenen iyi ve olması gerektiği gibi kuzumm. Sadece belirsizlik canını sıkmış.

ben daha hic girmedim nstye 36+5im. randevu bile olusturulmadigina gore bence girmicem gozukuyor dogumda bakarlar bu gidisle :)
bir terslik olmayinca sanci vs sikayetiyle gitmeyince normal akisinda gebelik diye birsey yapmiyorlar sanirim burda.

Burada bi üye vardı yakın oturuyoduk, aynı doktora muayene oluyoduk ben hamile değildim o zaman. Doğum zamanı doktoru izne çıkmış, arkadaşlar doğurtur seni deyip telefonu kapamış kadın çok üzülmüştüm duyunca. Seninki çok farazi bi tarih şu an hiç ona takıp canını sıkma

Dun isi biraktim artik cok tuhaf geldi bana bugun bombos bi kacgune alisirim heralde diye dusunuyorum , yarin doktora gidicem sonra isyerine gidip laptopu fln birakicam bi veda ederim cikarim . Ne kadar kizgin olsam da 11 senemi gecirmisim insan bir huzunleniyor haliyle

Yemek yapamaz, belki sıkılıyordur da bilmiyorum artık. Şimdi biz istemiyoruz, onlar da ölüp bitmiyorlar zaten

Bu arada bebisimin yatagi geldi kizlar isbirden almistim 7 aralik diyordu ama bugun geldi dusundugum kadar kalin degil bu haftasonu da besigini kurariz tavsanimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…