Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 76 40,9%
  • erkek

OY: 98 52,7%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,2%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    186
Onlar hangisi acaba hiç bilmiyorum hasta pedini 🙄 gece pedi alsak olmaz mı ki?

Düşük tansiyonluydum normalde 10/6 falan çıkardı 🙄
Yaa normalde öyle ise yükselmiş normaline göre. Bencede protein baktırmakta fayda var sanki ne olur ne olmaz aşırı yüksek değil yine endişe etme tabii ama🙏🥹son zamanlar zaten ne olur ne olmaz baktır bir

Ben yatılı bi yerde kaldıysam 1. Ve 2. Gün ise rahat uyumak için kotexin bezlerinden kullanırım. Gece gündüz hiç durmaz benim reglken korku bambaşka boyutta. O yüzden direk beze geçiş yapmak mantıklı gelmişti bi de onun stresini yaşamamak için. Neyse bi de gece pedi koyayım o zaman her ne kadar bana az gelse de 🥲🥲
Bende reglin ilk gün gecesi ve ikinci gün sabahı o kotex gece külodundan alıyordum 2 tane çıkıyor zaten içinden. Sonra daha normale döndüğünden düz gece pedi kullanıyordum. Gece eşimin yanında yatağa geçse falan kötü hissederim bide o arkana bulaşp ıslaklıkla uyanma çok rahatsız edici😒

Bende reglin ilk gün gecesi ve ikinci gün sabahı o kotex gece külodundan alıyordum 2 tane çıkıyor zaten içinden. Sonra daha normale döndüğünden düz gece pedi kullanıyordum. Gece eşimin yanında yatağa geçse falan kötü hissederim bide o arkana bulaşp ıslaklıkla uyanma çok rahatsız edici😒
Ben bi de hep gezilerde regl olurum. 2 gün bezle gezdiğimi bilirim 🤣 yurtdışına gittiğimde en az eşya ile gitmem gerektiğinden resmen saatli hesaplayıp götürmüştüm ya. Regl olmamak ne güzel hiç özlemedim anacım 🤣

İstanbul ve çevre illerde yaşayan 58 kilo altı birey var ise topicte hala duyurulur 😂

Eklentiler

• IMG_4879.jpeg
    IMG_4879.jpeg
    37,4 KB · Görüntüleme: 72
Ben bi de hep gezilerde regl olurum. 2 gün bezle gezdiğimi bilirim 🤣 yurtdışına gittiğimde en az eşya ile gitmem gerektiğinden resmen saatli hesaplayıp götürmüştüm ya. Regl olmamak ne güzel hiç özlemedim anacım 🤣
13 hatta neredeyse 14 senedir regl oluyorum ağrılarım da çok şiddetli🥲çok yıprandım regl sürecinde olmamak gerçekten konforlu😄ama tabii olmamakta sıkıntı olurdu ya inşallah doğumdan sonra tertemiz sorunsuz ağrısız reklamlardaki gibi regller

Ayyyy konu regle gelmiş. Yeminle bugün bunu o kadar çok düşündüm ki. Eşime şey dedim oh be demek hayatı böyle yaşıyorsunuz nerede ne zaman kanarım korkusu yaşamadan valla hayat size güzel 😀 Şu bebeğin erkek olmasına en çok da regl olmayacağı için seviniyorum valla dedim. Ağrısını sancısını ilaç içmek zorunda bırakmasını geçtim bir de dediğiniz gibi rezillik boyutu var. Ben şu histeroskopi ameliyatını olmadan önce son birkaç ayda artık o kadar artmıştı ki kanamalar iki gün ped + tampon kullanıyordum resmen. Tampon koymazsam ne takarsam takayım çıkarmış gibi bir korkum vardı. Ona alıştırınca kendimi rahatladım. Konforlu bir şey değildi evet ama iki gün her türlü konforsuz bir süreç zaten regl 😕 Üçüncü dördüncü gün de normal ya da günlük ped kullanırdım çat diye biterdi ikinci gece öyle orantısız bir kanamaydı asla özlemiyorum asla inşallah en az 6 ay başlamaz 🥲🥲

Ayyyy konu regle gelmiş. Yeminle bugün bunu o kadar çok düşündüm ki. Eşime şey dedim oh be demek hayatı böyle yaşıyorsunuz nerede ne zaman kanarım korkusu yaşamadan valla hayat size güzel 😀 Şu bebeğin erkek olmasına en çok da regl olmayacağı için seviniyorum valla dedim. Ağrısını sancısını ilaç içmek zorunda bırakmasını geçtim bir de dediğiniz gibi rezillik boyutu var. Ben şu histeroskopi ameliyatını olmadan önce son birkaç ayda artık o kadar artmıştı ki kanamalar iki gün ped + tampon kullanıyordum resmen. Tampon koymazsam ne takarsam takayım çıkarmış gibi bir korkum vardı. Ona alıştırınca kendimi rahatladım. Konforlu bir şey değildi evet ama iki gün her türlü konforsuz bir süreç zaten regl 😕 Üçüncü dördüncü gün de normal ya da günlük ped kullanırdım çat diye biterdi ikinci gece öyle orantısız bir kanamaydı asla özlemiyorum asla inşallah en az 6 ay başlamaz 🥲🥲
Aa benim de öyle olur çat diye biterdi. Bi de parça düşerdi o düşene kadar akla karayı seçerdim. Son 5 yıl falan böyle geçmeye başlamıştı. Senin ameliyat neymiş kız acaba bende de mi bişeyler vardı 🤣

Aa benim de öyle olur çat diye biterdi. Bi de parça düşerdi o düşene kadar akla karayı seçerdim. Son 5 yıl falan böyle geçmeye başlamıştı. Senin ameliyat neymiş kız acaba bende de mi bişeyler vardı 🤣
Evet pıhtı pıhtı kanamalar da oluyordu. Zaten onlar sebep oluyordu dışına çıkma olayına bence normal damla damla gelenler değil de. Benim rahmimde polipler varmış çok sayıda ve rahim duvarım olması gerekenden kalındı. Bir seneye yakın gebelik olmadı deyince doktor demişti zaten bu koşullarda biraz zordu diye. Onlar düzeltildi canım. 2 ay sonra da gebelik oldu hakikaten 🙏 Valla sende varsa da doğumla giderilir artık hiç merak etme tertemiz ederler rahmi, bebek çıktıktan sonra biz de anadan yeni doğmuş gibi oluruz inşallah 😄😄

Ben uzun ped aldım kotex, bir de depend. Güncelleme: felaket durumdayım ilacı bırakmayı deneme bile canım :KK43: hiç beslenemedim bugün sürekli kusuyorum su falan da içemedim. Benim bebe prilam yoksunluğu çekiyor bence sjfksks
Ah guzum vah guzum bize prilamsız gün yok anladım ben. Yok yok bırakmıcam. Canım prilamım

Evet pıhtı pıhtı kanamalar da oluyordu. Zaten onlar sebep oluyordu dışına çıkma olayına bence normal damla damla gelenler değil de. Benim rahmimde polipler varmış çok sayıda ve rahim duvarım olması gerekenden kalındı. Bir seneye yakın gebelik olmadı deyince doktor demişti zaten bu koşullarda biraz zordu diye. Onlar düzeltildi canım. 2 ay sonra da gebelik oldu hakikaten 🙏 Valla sende varsa da doğumla giderilir artık hiç merak etme tertemiz ederler rahmi, bebek çıktıktan sonra biz de anadan yeni doğmuş gibi oluruz inşallah 😄😄
Ay evet o pıhtılar çıkmadıkça kanama çok olmazdı ya ay o kadar doktor gezdim ultrasonlar filmler hiç öyle bişey çıkmadıydı bende. Bi kere bi doktor çikolata kisti var diyip diğeri yok demişti ben de olmadığına inanmıştım 🤣🤣 ay inşallah tertemiz olalım sıfır km ağrısız regllerimiz olsun amin 😁

Banada bazen oluyor bitiriyorum tekrar biraz geliyor ama çiş gibi çiş geliyo gibi hissediyorum ben onun dışında iç çamaşırına da hafif su gibi akıntı oluyor yine her zaman
Daha demin wc den kalktım ayaktayken bacağımdan sızdı biraz sabah ilk iş doktordayım

biraz once merdiven cikarken sag kasigima bir agri saplandi doguracakmiyim diye korktum dinlendikce hafiflemeye basladi neyseki. yoklamaya basladi iyice beni artik. 10 gun daha dayansa annem gelecek halbuki

Ay evet o pıhtılar çıkmadıkça kanama çok olmazdı ya ay o kadar doktor gezdim ultrasonlar filmler hiç öyle bişey çıkmadıydı bende. Bi kere bi doktor çikolata kisti var diyip diğeri yok demişti ben de olmadığına inanmıştım 🤣🤣 ay inşallah tertemiz olalım sıfır km ağrısız regllerimiz olsun amin 😁
Amin amin inşallah minnettar olurum çocuğuma bana öyle bir ödül bıraksa 😂 Ya ben de o sene üçüncü gittiğim doktor tarafından fark edilmiştim. Hatta ondan iki ay önce hsg çekildim dedim ki olsa iki ay önce görünmez miydi? 2 ay içinde de olmuş olabilir gözden de kaçmış olabilir dedi bana. İyi peki ne gerekiyorsa yapın o zaman dedim adetimin üçüncü günüydü işte bir hafta sonrasına ameliyat oldum. Ama ameliyattan sonraki iki adetim gerçekten insancıl seviyelerde geçti yani. Ben direkt yaptığı şeyin faydası olmuş demiştim. Biraz daha devam etse daha iyi anlardım da gebelik oldu şükür o arada. Artık doğumdan sonra bakacağız inşallah 😌

X