- 16 Nisan 2024
- 281
- 401
- 36
Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüsünKızlar selamUmarım herkes iyidir. Ben 18 Kasım 18.00 da oğlumu kucağıma aldım daha fazla beklemek istemedi küçük bey. İkimizde iyiyiz çok şükür dün taburcu olduk evdeyiz. Sezaryen ilki kadar kolay degildi bu sefer cengaverlik yapamadım her ağrı kesici hakkımı kullandım gaz çıkışı da olunca bir gece sonra cıktık hastaneden. Evde de yürümeye devam edip kendimizi sıcak tutmamız gerekiyor ben öylelikle zor kısmı atlattım. Süt sagdıkça geliyor advictor da başladım faydası oldu ama arada hipp mama takviyesi yapıyorum. Yarınki kontrol sonrası kesebilirim. Bu arada depend hiç kullanamadim. Yaranı terlemesin dediler pede geçiş yaptırdılar
outoffit canim tabloya eklemen icin 18 Kasım 37+2 de 3200gr 50 cm doğdu Arda Tuna
Yap yap 4. Ler de çok tatlı oluyomusBiz 4 kardeşiz ben en büyügüm büyürken gıcık oluyordum biraz kardeşlerime ama simdi cok güzel oluyor mesela bir sey olsa birimizden birimiz koşuyoruz birbirimizin işine. Kardeşin kıymeti genelde biraz büyüyünce anlaşılıyor. Kendi keyfim için cocukları bu güzellikten mahrum bırakmam pek iyi olmazdı heralde. Eşime kalsa 4. Yü de istiyor da bizim aralıklar fazla yaş ileri e bi de zaten bu zor oldu amhım cok düşmüş doktor anca tüp bebekle olur dedi biz dedik aşılama deneyelim cok şükür ilk sefer de tuttu ama sonrasınj bilmiyorum artık bence 3 iyi
Ahahahaha kız valla senden dinleyen 3 de yapar 4 de yapar maşallahYap yap 4. Ler de çok tatlı oluyomus
Canım bizim doğum tarihi yanlış yazmışsın 16 Kasım olucakAhahahaha kız valla senden dinleyen 3 de yapar 4 de yapar maşallah
Düzeltelim canımcımCanım bizim doğum tarihi yanlış yazmışsın 16 Kasım olucak
Bana annem küçükken yuvada yavru kuş ninni erkenden uyumuş ninni yum sende güzel gözlerini ninni diye bir ninni söylerdi annem söyleye söyleye ezberledimAllah gönlüne göre versin canım, sonuçta öyle uyuyan bebekler de var, imkansız değilNinni nasıl sıkıntı olabilir ya ninninin ne kadar güzel bir şey olduğunu kızımdan sonra öğrendim, yorgun olup uyuyamadığım zamanlar açıyorum ninnimi, sen sağ ben selamet
En sevdiğim ninnileri de bırakayım hatta ama çocuk gözünden diyemiyorum, yetişkin gözünden
Haleden ninniler 1
Haleden ninniler 2
Bu ninni beni çok duygulandırıyor, favorilerimden birisi.
Hiç sevmediğim, yavrum okula gider çektiğimi unuturum gibi sözleri olan, çocuğa gece gece negatiflik yükleyen ninni
Aşırı yüksek değil aslında bir tık yüksek gebelikte daha da önemseniyor birde öncesinde nasıldı tansiyonlarınTansiyondan anlayan var mı kızlar? Üç gündür takip ediyorum. Genelde 13ün üstünde. Doktoruma yazdım görüldü attıcevap yazmadı. Panik olmalı mıyım acaba? bu sağ solum. Soldan tansiyonum 10 çıkıyor ikisi aşırı farklı
Bunu dinleyen çocuk uyumaz aksine uyanırBana annem küçükken yuvada yavru kuş ninni erkenden uyumuş ninni yum sende güzel gözlerini ninni diye bir ninni söylerdi annem söyleye söyleye ezberledimbebeğime onu söylemek hayalim
Videosunu da buldum ama iğrenç söylemişler korku filmi gibi annem güzel söylüyordu
Onlar hangisi acaba hiç bilmiyorum hasta pediniBana geçen hemşire söyledi terlesin istemiyoruz özellikle sezaryende dedi. Ablam da 1-2 tane kullanmıştı çok değil hemem pede geçmişti. Hemşire de öyle dedi 1-2 tane belki ilk çıktığında falan kullanırsın ama ped de koy diye söyledi. Acaba büyüklerden mi almak lazım iyice şu hasta pedi gibi olanlar
Düşük tansiyonluydum normalde 10/6 falan çıkardıAşırı yüksek değil aslında bir tık yüksek gebelikte daha da önemseniyor birde öncesinde nasıldı tansiyonların
Ben adetken de zaten en büyük boy pedi kullanıyodum altımda halı gibi olmazsa rahat uyuyamam dmfm yine gece boy koyarım o yüzdsn ben de koymamıştım çantayaBana geçen hemşire söyledi terlesin istemiyoruz özellikle sezaryende dedi. Ablam da 1-2 tane kullanmıştı çok değil hemem pede geçmişti. Hemşire de öyle dedi 1-2 tane belki ilk çıktığında falan kullanırsın ama ped de koy diye söyledi. Acaba büyüklerden mi almak lazım iyice şu hasta pedi gibi olanlar
Ben normal kotex alıcam cano mesane pedleri bana bi tık ince geliyor daha çok idrar kaçırma üzerine olduğu için. Bi de depend var işte aldığımBu mu kızlar almamız gereken?
Ben yatılı bi yerde kaldıysam 1. Ve 2. Gün ise rahat uyumak için kotexin bezlerinden kullanırım. Gece gündüz hiç durmaz benim reglken korku bambaşka boyutta. O yüzden direk beze geçiş yapmak mantıklı gelmişti bi de onun stresini yaşamamak için. Neyse bi de gece pedi koyayım o zaman her ne kadar bana az gelse deBen adetken de zaten en büyük boy pedi kullanıyodum altımda halı gibi olmazsa rahat uyuyamam dmfm yine gece boy koyarım o yüzdsn ben de koymamıştım çantaya
Bunları hiç kullanmadım da emin de olamadım ya. Ev ped dolu evdekilerden her boyut koyar en kötü döşeriz djdjdj. Ben bezlerle terlemiyordum aslında çok ya sık kullandığımdanBu mu kızlar almamız gereken?
Banada bazen oluyor bitiriyorum tekrar biraz geliyor ama çiş gibi çiş geliyo gibi hissediyorum ben onun dışında iç çamaşırına da hafif su gibi akıntı oluyor yine her zamanÇiş mi kaçırıyoruz su mu geliyor acaba
Ben sadece depend kullanan da gördüm ya belki kişiden kişiye değişiyodur, 2-3 paket bitireni de gördüm 1-2 taneyle geçireni de. Her şeye pozitif bakma günümdeyim dngnBen yatılı bi yerde kaldıysam 1. Ve 2. Gün ise rahat uyumak için kotexin bezlerinden kullanırım. Gece gündüz hiç durmaz benim reglken korku bambaşka boyutta. O yüzden direk beze geçiş yapmak mantıklı gelmişti bi de onun stresini yaşamamak için. Neyse bi de gece pedi koyayım o zaman her ne kadar bana az gelse de
Ay gerçekten öyleBunu dinleyen çocuk uyumaz aksine uyanırannenin daha güzel söylediğine eminim