Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
ben de daha iyi gibiyim ahahah valla ben daha hastane çantası falan da hazırlamadım beşiği de kuramadım. zaman çok hızlı geçiyor. yarın 35 hafta oluyorum. 12 aralıkta doğum var
Çanta hazırlama kontrolcüsüne yakalanma bak bugün çantayı halletsen toplasan yarım saat sürüyor eşyaları hazırsa en azından kıyafetlerinizi ben de foto çekiminde giyeceklerini falan yıkamadım. Kocam beyim gitmiş gs storedan bir tane daha hastane çıkışı almış neymiş fotoyu onunla çektircekmişiz. Ben boşuna mı isimli tulum yaptırdım kv de bi hastane çıkışı aldı güya bakalım bebiş hastaneden neyle çıkacak bütün valiz düzenim değişti 15 tane takımla gidicem hastaneye herhalde djdjdj

Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sezeryan ve tüp baglama aynı anda yapılmıştır ameliyat uzun sürdü mü bende tüplerimi baglatacam merak ediyorum bu süreci
Evet canım 1 saati biraz geçti ama ben anlamadım keyifliydi sohbet ede ede gülerek gecti benim

Saf zeytinyagi icmek de ise yariyor diyorlardi ama mideni bulandirirmi? Armut ye kiz o da ise yarar.

ben de daha iyi gibiyim ahahah valla ben daha hastane çantası falan da hazırlamadım beşiği de kuramadım. zaman çok hızlı geçiyor. yarın 35 hafta oluyorum. 12 aralıkta doğum var
Bende bi bebisin cantasi hazir henuz kendime sira gelmedi , utuleyip koyucam onlari da insallah. Bu cuma kontrol var 35+6 oluyor zamani tutamiyorum kiz sanki kosuyor simdide dogum korkusunu bastiran baska bir korku yuklendi. 2 saatte bir kalk emzir uykusuzluk ki uykuya duskunlugum de yoktur ama uzun sureli uykusuzluk herkesi perisan eder . Guzel guzel dusunmek lazim . Neyse yarin isyerinde son gunum bundan sonra baska seylere kanalize olucam insallah:)

Kayınvalidem bu alez çok terletir bebeği diyor ya, siz ne diyosunuz? İşbir'deki su geçirmez olanı almıştım baya pamuk pamuk sanki

Doğum korkusunu bastıran başka korkuların olması muhteşem en azından bastırabiliyorsun djdjdjdjd şimdi ne kadar rahat uyuyorsun? Ben genelde 2 saatte bir ayaktayım ve 2de yatıp 8de güne başlar oldum. Çalışmayınca nasıl olurum bilmem gerçi ama. Vücut böyle böyle alışıyor sanırım diyorum. Uykusuzluğa alışıyor herkes biz de alışırız bence dinimiz amin

ya bana ebe çok sakin bi liste verdi ona uyacağım sanırım gsli hastane çıkışı fikrini benimki duymaz inş amin

evet çok zor ilk zamanlar sürekli uyanmak gündüz zombi gibi falan amaaa geçici olduğunu bilmek rahatlatıyor. bana hep bu daha ne ki ilerde daha zor diyorlardı çok kötü bi ruh halindeydim ama sonra baktım ki hep bi öncekinden kolay oluyor ya da bünyemiz alışıyor. şimdi 6 yaşında çocuğum var ve farklı zorlukları var ama sistem oturdu yani yıllarca 2 saatte bir uyanmayacaksın. hatta sarılık tehlikesi geçtikten sonra tüm gece emzirmeyen arkadaşlarım var. bebek de uyuyor. gittikçe kolaylaşacak yarın bugünden zor olmayacak diye düşünürüz

Yok anam deliksiz en son ne zmaan uyumustum hatirlamiyorum dakika basi cis molasi ama ayni sey degil tabiki yani bence

I love tecrubeli analar

Bu arada prime uyeligi olanlar kitaplar da 2 tane kitaba %50 indirim var. Ben 1-2 tane aldim uyguna geldi bayagi . Bi suru kitabi oldu kizimin ama kitapligini alamadim hala. Benim kitaplikta da yer kalmadi

ben daha baslamadim onlara gobegeme surdugum kremi gogus ucuma da suruyorum arasira iz birakmiyor
Göbeğime sürdüğüm pijamanın göbek kısmında iz bırakmıyor benimkinde de ama sadece göbeğe sürün yazıyodu ondan direkt göğüs ucu kremi sürmeye başladım ben. Bi de gümüş kapağa da başlicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…