Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Doğa güzel bir isim bence :) akıl vermek gibi olmasın ama Elisa gibi isimler bana zorlama gibi geliyor biraz. Eliz de çok güzel bir isim ona benziyor :)

D derya32 bende alttan muayene edilince sancım ve kasılmam artıyor. Aynı şekilde doktordan çıkıp doğuruyorum sanmıştım ama normalmiş sancılar düzenli mi onu takip etmek lazımmış.

Bu konuyla ilgili kaynak çıkarsa karşına bana da atabilir misin eşime göndereyim

S sem123 elisa yı kulağına okursunuz rüyanda gördüğün için ama neden bilmiyorum banada Kumraladamavituna1 gibi zorlama isim geliyor. Çok fazla duymaya başladık. Ben doğa isimlerini çok seviyorum. Benim ismim yağmur mesela asla eskimiyor. Oğluma Bulut koyabiliriz diye düşündük ama tam karar vermedik. Doğa ismi de eskimeyecek seneler sonra bile güzel kalacak bir isim. Ama en iyisini siz bilirsiniz tabi
Benim sevdiğim kız isimleri doğa, nehir, ırmak, derin… kızım olsa bunlardan birini düşünürdüm sanırım

Doğa güzel bir isim bence :) akıl vermek gibi olmasın ama Elisa gibi isimler bana zorlama gibi geliyor biraz. Eliz de çok güzel bir isim ona benziyor :)
elisa veya doğa ismini hiiiçç düşünmemiştik nasıl oldu da rüyama girdi biz de anlamadık büyük ihtimalle kulağına Gökçen olarak okutacağız. Çünkü şuan karar verdiğimiz ismini ben seçtim onda da eşimin istediği bir isim olsun istiyorum. Sonuçta eşimin rüyasında gördüğü bi isim o da olur diye düşünüyoruz

Şimdi hareket etti biliyor musun çok teşekkür ederim doktorum 10 tane hareketini say mutlaka diyor da o ben de stres yapıyor dediğini mutlaka yapıcam teşekkür ederim

Ayy hem de nasıl geçen dolabı kuran adamları izlicem diye bas bas bağırdı en son adamlar yıldı tamam izlesin girsin odaya dediler sdkjflskj
Ya bayılıyorumm şu meraklarınaa canımm kedolar
Yani mesela benim raporu muhasebeci girmiş aylık yatsın diye ama sgk kabul etmiyor bebek doğum tarihi bekliyor yatmazsa bi gidin dedi sgk ya sorunca böyle dediler bende 15 ekimde ayrılmıştım.yani atıyorum 28inde doğacak 1 hafta 10 güne yatacak sanırım e devlette rapor görünüyor benimde ama ödeme yok benimde kendi banka hesabım tanımlı. Doğumdan sonrada doğum sonrası yatıcak bence 2 seferde yatıcak benim

Şimdi hareket etti biliyor musun çok teşekkür ederim doktorum 10 tane hareketini say mutlaka diyor da o ben de stres yapıyor dediğini mutlaka yapıcam teşekkür ederim
Bence de bu hareket sayma olayı strese sokuyor dediğiniz gibi. Benim doktorum günde 10 hareket yeterli diyor, genel olarak hareket varsa hiç saymıyorum ben. Bazı günler daha sakin oluyor bu arada, benim bebo öğlen 3e kadar falan çok az hareket ediyor sonra başlıyor, dün hep dışardaydım hıçkırık dışında hareket hissetmedim. Gece yatağa girince hareketlendi. Doktorum 2-3 saat hareket yoksa tatlı yiyip sol tarafına yat, öyle de olmazsa yüksek sesle müzik aç demişti.

Kızlar yine ben anesteziyle görüştüm tüm tektikler tamam doktor haftaya salı gel gün belirleyelim dedi 39 a kadar tutmak istiyorum dedi bebetomu haftaya salı 38 oluyorum zaten bennnce perşembe alıcak ama heyecanlanmam için demedi uçuklarımıda güldü zaten yine ne bu korku diyo ahh bi de bana sor ahmetcim demek isterdim

Anne olunca anlarsın deseydin

Yaaa anladım canım. Baktığında çok saçma yani. Bebek doğumundan onlara ne erken doğana erken geç doğurana geç vermek de ne demek oluyor, bu kazanılmış bir hak sonuçta. Garip. Yarın ben de bir İK’ya sorayım belki aynı durum vardır. Normal zamanda rapor aldığımda maaştan evvel rapor yatıyordu, maaş kesintili yatıyordu daha sonradan.

Bu konuyla ilgili kaynak çıkarsa karşına bana da atabilir misin eşime göndereyim
Bulabilirsem tekrardan göndereyim canım, ben hamile değilken hamile bir arkadaşıma göndermiştim. yani rüyayı hem görmek hem de hatırlamak ilginç oldu benim için. Çok rüya görüyorum bir gecede 3-5 bağımsız bölüm en az. Sadece bu aklımda. Bu da biraz geç geldi aklıma hatta. Anlam yükledim Oldu mu sizde de?

D derya32 bende alttan muayene edilince sancım ve kasılmam artıyor. Aynı şekilde doktordan çıkıp doğuruyorum sanmıştım ama normalmiş sancılar düzenli mi onu takip etmek lazımmış.
Ya aslında hiç acımadı alttan bakınca zaten oyle catı muayenesi de yapmadı cok hafifti doktorun eli anlamadım bile nerdeyse. Psikolojik olmuş olabilir benimki ya da yokluyor hafiften bilmiyorum. Cok hafif adet sancısı gibi takip edicem kendimi artık bu hafta mecbur makat geliş bebeği durduk yere kanala sokup da iş acmayalım basımıza

Anne olunca anlarsın deseydin
erkek doktorum ancakk eşinden anlar anlarsa o da erkekler heep raahat biliyosun
Tabiki yine sor kuzum daha iyi bilgilendirirler seni aman ne normalde bu normal olsun

Ben de ilk isminin Ömer olması için biraz üstelerim ama sanmıyorum ki işe yarasın. Eşimin bir kuzeni var işe yaramazın teki, çok sorumsuz ve sülaleyi bıktıran bir tip direkt o geliyor aklına. Ben o niyetle koymam oysa ki. Hz Ömer gibi adaletli olsun, adil olsun, herkesin hakkını gözetsin niyetiyle koymayı düşünürdüm. Öte yandan Ömer Arda olarak da kulağa pek hoş gelmiyor gibi tamamlamıyor birbirini sanki. Yani kulağına ikisini okutup kimliğe sadece Arda yazdıralım diyorum ama dur bakalım kabul edecek mi… Ben bunu biraz daha ilmi bilgisine güvendiğim birilerine de soracağım ya onlar nasıl yorumlayacak bakalım.
Bak aynısını siz de yaşamışsınız ama çözüme kavuşmuş sizinki. Tabi ikinci ismi de bir an önce bulmakta yarar var artık İsimsiz gezer bebiş bir müddet yoksa. Bulut ismi senle birlikte zikredildiğinde manidar belki ama tek başına da içinize siniyor mu ona bakın mesela. Bulut diye seslenmek, Bulut ve soyadı yan yana kullanılınca? Öyleyken de kulağınıza hoş geliyorsa neden olmasın Benim eşiminki Erdi, bebişinki Arda ikisini birbirine uydurduk biraz da ama Arda tek başına içime sinmese koyalım demezdim ona uyuyor diye

Kulagına okutabilirsiniz aslında Allah katında konmuş olur işte ya ben de bir sey duymuştum cocukların kimsenin bilmediği bir göbek adı gibi bir adı olsun olur da büyü müyü yapılırsa adına başka bir ismi daha oldugu için turmasın diye. Yani bilmiyorum sacma hurafe gibi de gelebilir de denemekten zarar cıkmaz diye düşünüyorum Ömer Asafı dillendirmediyseniz kulagına okuyup kimseye söylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…