- 22 Eylül 2022
- 1.389
- 1.234
- 25
Şkisini de koyun Bulut Alp güzel olur benceKızlar bizde iki isim arasında gidip geliyoruz. Bulut mu yoksa Alp mi olsa diye kararsız kalıyoruz soyadı Gürkar olacak. Alp i istememin sebebi bizim için isviçrenin başka bir anlamı var. Alplerde dilek dilemiştik oğlumuz olsun diye, ama bulut ismi de yağmura bana uyuyor. Sizce hangisi olsun? İki isim istemiyoruz. Görüşlerinizi merak ediyorum yastık diktircem isme karar verirsem
Bulut Gürakar mı? Alp Gürakar mı?
Koca tarafına sövmek bile aynı djdjdjd derin uyku diye bişey kalmadı acaba doğurduktan sonra da böyle mi gidecek çocuk bilmem kaç yaşına kadar uyuyamıcaksın dedikleri durum tam olarak bu mu
Tabii kiCanikom bana geçen gün emzirmeyle ilgili bir blog önermiştin kaydetmeyi unutmuşum çok pardon, tekrar atabilir misin S secondchance
Ay vallawtf desem ban yemem inşallah
Annem beşiğine sarı kırmızı tülbent bağlarız falan dediğinde bile ay yok anne kaldı mı öyle şeyler demiştimSarı sarılık olmasın/çabuk iyileşsin diyeymiş, kırmızı da al basması için ♀ Biz daha bunları aşamazken b*kunu saklamak kaçıncı seviye acaba
Birde Ömer asaf genel olarak çok yaramaz oluyor. Öğretmenlik yaptım gerçekten Ömer asafların neredeyse hepsi hareketliydiKaldım iki arada bir derede. Arda da herkesin işine çok sindi. Kimse Ömer Asaf’ı beğenmez de artık
Ahahahha öyle mi bak bunu bilmiyordumBirde Ömer asaf genel olarak çok yaramaz oluyor. Öğretmenlik yaptım gerçekten Ömer asafların neredeyse hepsi hareketliydi
Ardalar hep aktivitelerde oluyor tiyatro koro futbol kulübü hep böyle şeylerde mutlaka Arda denk geldi.Ahahahha öyle mi bak bunu bilmiyordumArda’lar uslu mu peki ?
Emzirmek çok zor bir şey miş yani ememediği için çok uğraştık eve geldiğimden beri bütün kemiklerim ağrıyor çok kasmışım kendimiOy oy maşallah ikinize deÇok az kaldı belli ki kuzum çok yakında evinizde saat başı emzirmeye çalışıyor olacaksın
Ben hiç rüya görmüyorum sadece kızımın adını sare koydugumuzu görmüştüm ertesigun hemen dedim 2. İsim olarak koyalım diye Red cevabi aldimBulabilirsem tekrardan göndereyim canım, ben hamile değilken hamile bir arkadaşıma göndermiştim. yani rüyayı hem görmek hem de hatırlamak ilginç oldu benim için. Çok rüya görüyorum bir gecede 3-5 bağımsız bölüm en az. Sadece bu aklımda. Bu da biraz geç geldi aklıma hatta. Anlam yükledimOldu mu sizde de?
Çok mantıklıYok olmaz, göz göre göre kimsenin depresyona girmesine müsaade etmeyelim, el birliğiyle birbirimizi gazlayalım. Normal şartlar altında ev kuşu olmaktan farklı oluyor, gerçek bir ihtiyaç. Biz ilk çocukta bunların negatif sonuçlarını yaşadığımız için eşim hafta sonu hava aşırı soğuk denk gelirse gerekirse hafta içi izin alır seni çıkarırım diyor. Ağzımız yandı çünkü, sizin de yanmasına izin vermeyeceğimedahandro nun çanta yoklaması aldığı gibi herkesten her gün dışarı çıkma fotosu isterim gerekirse
Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldümBenim de bazen kaşığıma ağrı giriyor ondan mı acabaayy çok heyecanlı bıze de haber bende yarın gıdıcem doktoruma
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.Yok olmaz, göz göre göre kimsenin depresyona girmesine müsaade etmeyelim, el birliğiyle birbirimizi gazlayalım. Normal şartlar altında ev kuşu olmaktan farklı oluyor, gerçek bir ihtiyaç. Biz ilk çocukta bunların negatif sonuçlarını yaşadığımız için eşim hafta sonu hava aşırı soğuk denk gelirse gerekirse hafta içi izin alır seni çıkarırım diyor. Ağzımız yandı çünkü, sizin de yanmasına izin vermeyeceğimedahandro nun çanta yoklaması aldığı gibi herkesten her gün dışarı çıkma fotosu isterim gerekirse
Buzluğa atmakta mantıklı geldi bakAynı güne sezaryen tarihi verdi bana da doktorum. İnşallah kolaylıkla geçiririzBen çoğunluk kuru sarı kayısı biraz da tat versin diye gün kurusu atarak yaptım şeker eklemedim ekstra. Kaynatıp mikserden geçirdim kilitli poşetlerle buzluğa attım. Kabızlık ve süt açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Haricinde dut kurusu çayını ya da kompostosunu da öneriyorlar.
Ben bunu biliyorum Acve hurması da aldım bu yüzden ama başka birinin çiğneyeceğine dair bişey duymadım. Elinle ağzına damağına değdiriyorsun diye duydum sadeceAhahahha kız vallahi sesli güldüm Allah seni napmasın
Ya bir de bir sünnet varmış, bunu ben de okumuştum. Ağzı dualı biri biraz hurma çiğneyip yenidoğan bebeğin damağına değdiriyormuş. Ağzı tatlansın tatlı dilli olsun gibi. Yani sünnetse diye çok yorum yapmayı doğru bulmuyorum ama bunu da bana söyleyen söyleyene. Bir de ben değil de başkası verecek yani çiğneyip. Nasıl razı olabilirim dedim onca hastalık riski varken
Ben konuştum uyudum bazısında telefonla oynadım, kasılmayı çok tetikleyen şeyler olduğunu düşünmüyorum. Sırt üstü ya da yan seni rahat ettirmek için, onda da fark yok dedi bana hem ebe hem doktor.Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldümdüdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Ne kadar geç alırsa o kadar iyi bence, suyun muyun gelirse de daha iyi bebonun hazır olduğu zaman almış olur doktorunGirdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldümdüdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.
Ay bi korktum ya. Suyum gelirse sancı çekersemNe kadar geç alırsa o kadar iyi bence, suyun muyun gelirse de daha iyi bebonun hazır olduğu zaman almış olur doktorun
Benim de öyle oluyor gün içinde aşağıya çok iniyor. Gittim bugün kafa aşağıya döndü geliyor gelmekte olan artık az kaldıBana göbeğim biraz inmiş gibi geliyor yaboşluk oluşmuş üstte ayy