Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Şkisini de koyun Bulut Alp güzel olur bence

Ay vallasarı başörtü koyuyorlar ama bizimkilerde hatta teyzemin 6 aylık bebeği var sarılık oldu sürdü biraz koyduğunda işe yaradığını söyledi bana verdi sende koyarsın diye onu yaparım belkiama bk koymakta yani yok artık

Benimde bugün kontrol günümde ama iyice kısalmış rahim ağzı. 6 mm düşmüş yani ultrasonda ben bile gördüm bir parmak buğumu kadar yakın. 2 doz vurulmuştum ciğer geliştirici bir buçuk ay önce. Şimdi 3. Yü vuruldum yarında 4. Vurulucam her an gelecek gibi. Normal doğumu deneyebilirsin dedi. Artık çok yaklaştık korkuyorum biraz ama bir yandan da kurtulmak istiyorum. İnşallah sağ sağlim atlatırız hepimiz

Oy oy maşallah ikinize de Çok az kaldı belli ki kuzum çok yakında evinizde saat başı emzirmeye çalışıyor olacaksın
Emzirmek çok zor bir şey miş yani ememediği için çok uğraştık eve geldiğimden beri bütün kemiklerim ağrıyor çok kasmışım kendimi zorladı beni yaramaz kıss

Ben hiç rüya görmüyorum sadece kızımın adını sare koydugumuzu görmüştüm ertesigun hemen dedim 2. İsim olarak koyalım diye Red cevabi aldim ve işin enteresan tarafı ne biliyor musun sarenin de durunun da anlamı aynı çok oldu ben göreli üstünde durmamistim senin mesajini görene kadar

Çok mantıklı herkes fotoğraf atsın çıktığına dair

Benim de bazen kaşığıma ağrı giriyor ondan mı acaba ayy çok heyecanlı bıze de haber bende yarın gıdıcem doktoruma
Girdim nts'ye. Sekreter sanırım beni ntsye bağlayan kişi. Dümdüz sırt üstü yattım bağlandı. Her yerim ağrıdı. Hiç bilgi de vermedi, ne yapmam gerektiğiyle ilgili. Ntsye giren kızlar, dümdüz sırt üstü mü yattınız? Bir de konuşmak yasak mı? Ben hep konuştum güldüm düdük gibi girdim çıktım, bişi anlamadım. Doktorum nts kağıdıma baktı herşey normal dedi. Şimdi asıl bomba geliyor. Benim normal doğum 23 aralık gösteriyor. Sezeryan istiyorum dedim. 20-24 aralıkta alabiliriz, hazır ol dedi yani 39-40 hafta civarı alacak. Ay ben o zamana doğurmaz miyim? Bana çok geç geldi Tarih. Şuan 35. Haftamdayım ve bebek 3027 Gram. O zamana 4 kiloyu geçer heralde. Kafam çok karıştı gızlaarr.
Çok iyi fikir. Bugün gebe eğitiminde de gördüm. Hiç bir hamile yürüyüş yapmıyormuş. Ben de yapmıyorum. Artık yürürsem Doğurucam gibi geliyor, karnım baya ağırlaştı.

Buzluğa atmakta mantıklı geldi bak hayırlı kolay doğumlarımız olur insallah goguslerimizden sütler fışkırsın bebisler yumulsunevet bi arkadaş yazmış yarin dut kurusu da alıp koyacagim icine

Ben bunu biliyorum Acve hurması da aldım bu yüzden ama başka birinin çiğneyeceğine dair bişey duymadım. Elinle ağzına damağına değdiriyorsun diye duydum sadece çiğnemeyi nerden çıkartmışlar yaaa benim annemin yeni doğanın ağzına tükürmek sözünü çıkarması gibi

Ben konuştum uyudum bazısında telefonla oynadım, kasılmayı çok tetikleyen şeyler olduğunu düşünmüyorum. Sırt üstü ya da yan seni rahat ettirmek için, onda da fark yok dedi bana hem ebe hem doktor.

Ne kadar geç alırsa o kadar iyi bence, suyun muyun gelirse de daha iyi bebonun hazır olduğu zaman almış olur doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…