Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben ilk defa gördüm rüyamda canım bilemiyorum ki. Hatta acaba bişeyin etkisinde mi kaldım diyorum. Bebeği bir kez daha görmüştüm sanki bu ikinci oldu ama ilk defa ismi vardı bunda. Her iki isim de zikredildi rüyada neyse ki. Sadece Ömer Asaf denmedi Arda da kullanıldı. Ama dediğim gibi ilmi bilgisine güvendiğim birilerine sormak niyetindeyim.

Canım aynısını ben de okumuştum. Ömer Asaf’ı rüyamda görmesem bile bir ikinci isim kulağına okutma niyetindeydim onu düşünüyorduk hatta ne olsa diye. Bir anda bu rüya işi çıktı ortaya bugün. Ben eşime biraz daha baskı yapayım bakalım bu konuda. Sizden başka kimseyle paylaşmadım. Herkes Arda bilsin biz önüne bir de Ömer koyalım kulağına ikisini de oku kimliğe Arda yazdıralım diyeceğim

kızlar geldim hastaneden . Kızımın damar yolunu falan da çıkarmışlar . 2 kere emzirdim bugün . İlk defa kucağıma aldım mükemmel bir şey tarif edemem asla . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . tez vakitte evimize de getiririz inşallah . Doktor hala gün vermedi az kaldı diyip duruyor . Güzel emdi ama iki emiyor uyuyakalıyor o emdikten sonra sütüm daha çok gelmeye başladı . Her gün gidip emzirecekmişim yarın 10 da gene kızımla randevum var

Doga guzel anlami da guzel. Elisa ismi yurtdisinda yasarsa kolaylik saglar ona. Gokcen ise tam tersi

Ne güzel haberler maşallah Eve gelmesi de yakındır Daha eve gelsin, sen biraz daha rahatla, sürekli emsin sütler ne oluyor o zaman görürsün bundan sonrası yokuş aşağı inşallah

36 haftalık tam 2.700 gram +/- işte başı döndü her an gelebilir açılma sabit nts de sancı yok ama kasılma gözle görülür hemşire doktor hepsi gördü ntsyi gören bebem gram tepki vermiyor lastiği açtığımız an toplanıyor şaka gibi

benden baska nstye girmeyen kalmadi beni niye cagirmiyorlar anlamadim. dogururken mi bakacaklar acaba. iki hafta sonraki randevum belli o da nst degil, ondan sonra da dogururum herhalde
hala soruyorlar yok sezaryen mi vajinal mi ya once bir bak catima uygun mu soyle nstye sok ne bileyim bana soruyorlar ben ne diyeyim mudahale etmemenin de bokunu cikarmislar

Çok teşekkürler. Benimki de durdu durdu yeni hareketlendi. Yine hareket olmazsa burda okuduklarımın hepsini yaparım

benim 3 miniğim var. tam da tüt dökme zamanları
hep götürdüğüm yer kapandı. eşime dedim sen bi bakar ol bu konuya, bir kereliğine yaptıralım doğum öncesi diye. çünkü bebeğin yanına gitmek istediklerinde durdurmak istemiyorum

Sağlıkla kucağına al inşallah istedikleri zaman istedikleri şekilde geliyorlar hiç bişi yapamıyoruz :) kızın da iyi ki doğmuş . Sağlıklı yaşları olsun ailesiylee kardeşiylee

Kuzum naçizane eğer kısaltacaksanız da çok beklemeden yaptırın, hem bebek hem tüy stresi peş peşe gelmesin araya biraz zaman girse daha iyi

Benim de bazen kaşığıma ağrı giriyor ondan mı acaba ayy çok heyecanlı bıze de haber bende yarın gıdıcem doktoruma

hayırlısı olsun canım her şey su gibi çok sağlıklı bir şekilde gerçekleşir umarım

Kızlar bizde iki isim arasında gidip geliyoruz. Bulut mu yoksa Alp mi olsa diye kararsız kalıyoruz soyadı Gürkar olacak. Alp i istememin sebebi bizim için isviçrenin başka bir anlamı var. Alplerde dilek dilemiştik oğlumuz olsun diye, ama bulut ismi de yağmura bana uyuyor. Sizce hangisi olsun? İki isim istemiyoruz. Görüşlerinizi merak ediyorum yastık diktircem isme karar verirsem
Bulut Gürakar mı? Alp Gürakar mı?

Alp Gürakar diyorum

Alp'in anısı olduğu için çok tatlı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…