Duymuştum mümkün olduğunca normal yapıyorlarmış yurtdisinda ondan galiba bu ısrarYa ben Türkiye’de değilim. Burda beni takip eden doktor doğuma girmeyecek zaten. 40. Haftadayım doğumuma kim girecek doğum nasıl olacak bilmiyorumHastanede karar verilecekmiş doğum şekline ama bebeğin iri olması sezaryen endikasyonu değil yapabilirsin diyor sürekli
Yağğğnii bi şansını deneyebilirsinAy ben de bi lohusa tacı alsam mı diyorum, sonra bazı influencerlara bakıyorum onlar bile saç baş dağınık üstüne taç takmışlar anlamsızckfm ben daha fena olurum herhalde. Hiç almicam galiba
Şans denicem diye çantaya boş eşya koyamam hiç emaaanYağğğnii bi şansını deneyebilirsin
Büyüğe her gören sen kardeşine bakarsın, onunla ilgilenirsin demiyor mu?Yaparız galiba istedigi bir bebek vardı kuzeninden görüp de, almamıştım onu almayı düşünüyorumBüyükle alakalı cok büyük hayallerim var işallah cok sever de bana azcık destek olur gibilerinden öteki cok kıskanıp huysuzlanmasın yeter başka bir beklentim yok
Ya aslında sezaryen oranları da %30 civarı bu ısrara bence çok düşük değil ama insanı bu belirsizlik yoruyor. Türkiye’den doktor arkadaşımla konuşuyorum. Seçme şansın var mı bilmiyorum ama ben riske atmam diyor tam da sizin söylediğiniz gibi. Burda doktora soruyorum. Riske atacak bir durum görmüyorum ben diyor. Allah’a emanetizDuymuştum mümkün olduğunca normal yapıyorlarmış yurtdisinda ondan galiba bu ısrar
ben hastanede ebeyle konuştum son gidişimde. o otel terliklerinden oluyor dedi. ben onları ayağıma geçirene kadaaar. twigy aldım ben de bir tane plastik. hem altını falan rahat temizlerim.Doğuran kızlar, hastanede terliğe gerçekten ihtiyaç var mı? Hastane otel terliği gibi terlik vermiyor mu? Her şeye tamamım da şu terliği çantaya koyasım hiç yok nedense
Orangegreysky sen de o ortamlarda bulundun Kadınların ayaklarına bakmış mıydın canım
ben giymemiştim canım ilkinde. kenardan yırtıp atıyorsun yenisini giyiyorsun. tekrar üstüne çamaşır giymeye uğraşmazsın hemKülot bezin üstüne don giyiyor muyuz? Bilen var mı? Bez yetiyor mu?
Allah analı babalı büyütsünDaha iyiyiz cnm 36+2 2880gr 49 cm oldu
Üşenmeyip alacağım, oralarda rezil olup kendime küfür etmeyim bariben hastanede ebeyle konuştum son gidişimde. o otel terliklerinden oluyor dedi. ben onları ayağıma geçirene kadaaar. twigy aldım ben de bir tane plastik. hem altını falan rahat temizlerim.
Crocs alacaktım ben, sonra dedim benim ayaklarım crocsa layık değil dnfk nerde giycem bi daha evde falan giymem dışarı da çok terlikle çıkan biri değilim, gittim crocs çakması bişi aldım hastanedeyken de giydim gayet rahattıÜşenmeyip alacağım, oralarda rezil olup kendime küfür etmeyim bari
Evet evet, zaten bebek genelde 32yken 35le uyumluydu. Şehir hastanesinde baya korkuttular ama doktorum iri bebek dediSen benden 2 hafta geriydin diye hatırlıyorum benimde o haftalarda 9’lardaydı. Geçmişiz şuan işte. Seninde doktorun aynı şeyleri söylüyor o zaman. Genetikten kaynaklı bu şekilde bizim bebişler, sağlıklı doğsunlarda
Peki istemediğin birşeyi zorla yaptırıyorlar mı desen ben istemiyorum sezeryan olacağım kabul etmiyorlar mıYa aslında sezaryen oranları da %30 civarı bu ısrara bence çok düşük değil ama insanı bu belirsizlik yoruyor. Türkiye’den doktor arkadaşımla konuşuyorum. Seçme şansın var mı bilmiyorum ama ben riske atmam diyor tam da sizin söylediğiniz gibi. Burda doktora soruyorum. Riske atacak bir durum görmüyorum ben diyor. Allah’a emanetiz
Yurtdışında kafa büyüklüğü direk sezaryen aebebi değil sanırım, benim doktorum ingilterede çalışmış öyle demişti. Siz nerdesiniz bilmiyorum ama, bana da sezaryen senin için rahat olur kesik çok olmasın dersen dedi, ama normal doğuma engel demediKaçıncı haftada kafa 10cm’i geçti acaba sizin? Benim doğumum Kasım sonunda normalde. 37+1’de kafa 10cm’i geçmişti. Ağırlığı da 3700gr civarındaydı. Doktorum doğumda 4200 civarı bekliyorum dedi. Ama sezaryen gerekebilir gibi konuşmadık hiç. Kadınlar 4 kg üzeri bebekleri doğurabilirler bu normal bir süreç deyip geçti. Türkiye’de de olmadığım için biraz gerginim. Sizin doktorunuzun özellikle söylediği bir şey oldu mu size?
Ben de terlik sevmez ayak takıntısı olan biri olarak yazın denize giderken giydiğim terliklerim vardı onları giydimCrocs alacaktım ben, sonra dedim benim ayaklarım crocsa layık değil dnfk nerde giycem bi daha evde falan giymem dışarı da çok terlikle çıkan biri değilim, gittim crocs çakması bişi aldım hastanedeyken de giydim gayet rahattı
Bir de evde o terliği temizlemekle uğraşmak istemiyordum ama plastik bir şey bulup dönünce makineye atmak çok mantıklıCrocs alacaktım ben, sonra dedim benim ayaklarım crocsa layık değil dnfk nerde giycem bi daha evde falan giymem dışarı da çok terlikle çıkan biri değilim, gittim crocs çakması bişi aldım hastanedeyken de giydim gayet rahattı
Kalitelidir illaki de giyecek yerin varsa ya bende yokBen de terlik sevmez ayak takıntısı olan biri olarak yazın denize giderken giydiğim terliklerim vardı onları giydimcrocslar da kaliteli ama benim ayaklarımda şirinlerin ayakları gibi duruyor
Ben de crocs sevmiyorum oyuzden sonradan giymem diye dusunuyorum benzeri bisey alirim giyerim sonra da evde giyerim :)Crocs alacaktım ben, sonra dedim benim ayaklarım crocsa layık değil dnfk nerde giycem bi daha evde falan giymem dışarı da çok terlikle çıkan biri değilim, gittim crocs çakması bişi aldım hastanedeyken de giydim gayet rahattı