Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Atlatırsınız kuzum tedbirleri almışsınız, bişicik olmaz inşallah. Sen şu hastane çantasına işini ne yaptın? Bugün yoklama alacaktım, aydodo sen de mi yapmamıştın çantayı?
Yok anam yapamadim bugun disarda islerim vardi mecbur onlari hallettik , sonra geldim yemek yaptim sonra kalcama o igrenc agri girdi oyle uzaniyorum ihlamur icem bari dedim . Kitap okucam biraz yarin aksam artik halledicem soz valla :)) sen hallettin mi ?

Tamam yarın akşam yine sorarım ben bitirdim çok şükür. Son dakika maşa, çikolata, diş fırçası falan atıcam içine bitti gitti. Bu hafta da izinliyim, evdeyım, biraz evi temizler bol bol yatarım diye düşünüyorum. Baya ağırlaştım ben artık. Kaburgalarım falan çocukla tokuşuyor sanırım. Göğsümde kemik ağrısı oluyor. Yarın doktor kontrolüm var, bakalım doğum tarihi söyleyecek mi merak ediyorum.

Bende spinal oldum. Evet sallanma eklemeleri hissediyosun zaten bunu konusmustu benimle hissedeceksin ama acı olmayacak diye. Ben normal için gitmiştim tabi kendimi sezeryana hiç hazirlamadigim için ameliyat odasında tedirgin oldum keşke tamamen bayiltsaydiniz beni dedim hatta ama o zaman çok ağrı ile uyanirdin böylesi en rahatı olacak falan dediler. Yani sezeryan olacağınız kesinse biraz kendinjzi sezeryana hazırlamak iyi olacaktır ben direk normal doğuma hazırlamıştım kendimi 40. Hafta da suni sancı ile de deneyip gelmeyince sabaha mecbur sezeryan olsun dedim.

Atlatırsınız kuzum tedbirleri almışsınız, bişicik olmaz inşallah. Sen şu hastane çantasına işini ne yaptın? Bugün yoklama alacaktım, aydodo sen de mi yapmamıştın çantayı?
Evet henüz yapmadım ama bebek kıyafetleri utulendı sadece emzık,bıberon vs kaldı bırde eksık kalan şeyleri aldım onlarda gelsın haftaya hazır çantam

Cikolata almadim daha onu da yarin siparis mi versem acaba erir mi onu dusunuyorum ben melodiden alip kendim yapistiricam etiketlerini hazir belkiyorlar. Bende carsamba isi birakiyorum artik yeter valla ben de cok agirlastim canimi yakiyo esek sipasi artik . Bi de nefesim yetmiyor hicbiseye

Buz aküsüyle gönderiyorlarmış, erimez canım. Ben de oradan alacağım. Mağazasına gittik ama üstü etiketsiz yoktu orada, sadece online satılıyormuş o. Etiketi nasıl yaptın?

Ben dışarda da gıyıyorum bunları götürecek hastaneye sılerım ıyıce bırkac güne bir şey olmaz o kadar para etmez zaten boşa para verme benımkılerde çakma

Eklentiler

• IMG_4992.jpeg
    144,7 KB · Görüntüleme: 35
Evet henüz yapmadım ama bebek kıyafetleri utulendı sadece emzık,bıberon vs kaldı bırde eksık kalan şeyleri aldım onlarda gelsın haftaya hazır çantam
Tamam kuzum. Zoru bitmiş. Biberonları bir akşam bile yaparsın. Çantaya yerleştirmek kalır sadece, bu hafta bitsin inşallah, artık hepimiz hazır olalım, bebişlerim sağı solu belli değil
Al bence, ben Ekim'de sipariş vermiştim, erimeden geldi. Elit markaydı. Az kaldı artık, herşey elimizin altında olsun.

Doğru haklısın arada geçen haftadan berı kasığıma ağrı giriyor arada salı randevum var bakalım inş sancı falan cıkkmaz

Ben de nidicard'dan sonra çok çarpıntı yaşıyorum ya kalbim yoruldu valla. Doktor olabilir dediği için önemsemedim ama geçse keşke
bir aydır kullanıyorum içtiğimde yarım saat içinde çarpıntı yapıyor ve yüzüm kızarıyor sıcak basıyor. Ama sorun yok kullandıkça vücut alışıyor azalıyor. 6 tane kullanmaya devam mı günde

Kuzum sanki bana bugünlük verdi sadece 4 tane kullandım daha devam etme dedi mi emin değilim ya sen sorunca şimdi aklıma geldi. sanki ebeye sordum en son bana reçeteyi verirken, 3-9-3-9 diye 4 saat verdi ben de 4 kere kullanıp bırakıcam diye düşündüm ama emin değilim şimdi

Kalbimi biri eline alıp buruyor sanki ölüyorum sandım valla.

Evet evet aynı şekilde benimde sallanıyorum kalbimin çarpıntısından. Korkuyorum aslında bunu bir anda bıraktıracak 37. Haftada sanırım onun bir zararı olur mu bilmiyorum. 6 tane bir günde çok fazla geliyor gözüme ama bilmiyorum. 10 mg ama kuvvetli baya

Eşim hatırladı ya tamam doktor ben normalde bu ilacı dışarı vermiyorum ama dozunu bitirelim 4 tane daha al dedi başka kullan demedi. Evet ağır gerçekten hiç sevmedim

benim doktorum seçme olmuyor dedi, sadece sezaryeni seçebilirsin en güvenilir spinaldir dedi, gerekmedikçe genel anestezi de yapmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…