Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Ben çok araştırdım çevremde de bebeği olan çok var dalın market için uni baby kokusu kötü çamaşırda kalışı dediler. E bebekten de sipariş verirsen online siveno vs al yumuşatıcı tercih edersen de dalın açık pembe kapaklı olan bahar esintisi mi neydi onu dedi herkes bana markette alışverişte hep herkese de sordum ben öyle aldım yani

Ayyyy ben yapamam ya kesin yapamam asiri panik biriyim eskiden cok cesaretli ve merakliydim oyle seylere ama anksiyete yasadim uzun sure otdan copeden korkuyorum artik bisekilde cikcak ama bakalim nasil olcak yanimda biri olmali benim çene calcak yada dikkatimi dagitcak tlfnumu verirlermi acaba ya ozmn olabilir

L limon5101 evet canım yasamadan bilemeyiz. Bir de ben bu konuyu araştırdım biraz. Mesela kulüpte bir kadın üç kez doğum yapmıs. İlkinde genel anestezi olmuş. Zor ayılması diye ikincide spinal olmuş çok rahat etmiş, ikinci rahat oldu diye üçüncüde de spinal olmuş. Ama üçüncü spinal berbat geçmiş. Yani bu kişinin o an ki ruh haline, anesteziyi uygulayan kişiye, doktorun elinin hafifliğine vs vs bir çok şeye bağlı bence. Her doğum her beden farklı…tıpkı hamilelik gibi.

Ben de onlineda siveno aldım cano da acil lazımdı, roxy toz aldım. Kalanları için yine siveno alırım

Ay bide beni sanci icin yatirdiklarinda kizin biri dogurdu sondayi oda da takdi hemsireler götürmeden kizi direk uyusdurmadan ay ben napim ya nerelere gidem hshhshshs

Evet katiliyorum bizim gelin ilk oglunda spinal oldu panik tutunca bayiltmislar ikincisinde genel anestezi isdedi simdi der bana belden olma diye hem belimin agrisi gecmedi hala belimde agri kaldi dee hem genel daha iyi der yani isde heekesin deneyim farkli ama ben panigimden dolayi sadece yapabilcemi sanmiyorum

Ay bide beni sanci icin yatirdiklarinda kizin biri dogurdu sondayi oda da takdi hemsireler götürmeden kizi direk uyusdurmadan ay ben napim ya nerelere gidem hshhshshs
Bence sonda için uyuşturma gerekmiyor uyuşturma yapıyorlar mı normal de bilmiyorum. Benim annem entübe olmuştu yoğun bakımda kaldı belden aşağısını hissetmedi bi süre, hastane de kalırken ona direkt değişim yapıyorlardı sondayı acaba o hissetmiyor diye mi rahatsız olmadı veya hemşire ondan mı direkt taktı veya hiçbir zaman uyuşturma yapılmıyor mu orasını bilemem işte

L limon5101 benimde geçen sene bir arkadaşım doğum yaptı. Başka arkadaşımız dedi ki sakın yapma belde ağrı kalır bende kaldı falan. Bu arkadaş spinal oldu, bir sene fizik tedaviye gitti düzenli. Bel ağrısı geçmedi. Ama işte herkeste olacak diye bişey değil. Kimilerinde hiç bir sorun olmuyor kimilerinde kalıyor. (Belki spinalden değil hamilelikte kalan bel ağrısıda olabiliyor) ama en önemlisi bebeğin sağlığı ve bizim ruh sağlığımız. Bende arada spinal olayım diyorum doktor rahatlatıyor falan ama sonra tekrar kaygım başlıyor ondan bilemiyorum genel anesteziye daha yakınım şuan.

Allah yardımcın olsun bol bol dua et hiç birşey Olmaz çabucak geçer gider

Bel ağrısı gerçekten bende de oluştu ama genel de ayılıp kendine gelmek zor ya ben hemen bebeği kucağıma almak isterim

Sezaryenden sonraki gün öğlen çıkarttılar beni . İlk gün önlükle kaldım akşam üzeri pijamalarımı giydirdiler . Sondayı da akşam üzeri çıkarttılar . Odanın içinde yürüyebildim sadece koridora çıkamadım süslü lohusa takımımı kimselere gösteremeden kimsenin lohusa kombinini görmeden de çıkışımı verdiler. Gerçi bende idrar ve gaz çıkışı olduğu için hemen çıktım . O ilk titreme olayı da gerçekten üşümekten değildi heralde anlamadım , yarım saat sonra geçti derin nefes aldım verdim sakinleştim sanki . Bir de hastaneler gerçekten çok sıcak . Ama siz yine de süslü bir çorap alın . Ayaklarınız üşümesin

Süslü lohusa takımını bize gösterirsin, o da mı dert Bebikler nasıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…