Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ben de bakmadim henuz yatak . Neye guveniyosam gidemedim hala. Yarin falan bi bakayim olmadi .

Ayaklarimin sisine alistim derken ellerim de shrek gibi ve canim inanilmaz yaniyo napicam ben bunlari ya 😢 hadi yuruyunce ayaklarim biraz iniyo ama ellerim 😞

Yaaaaa.. ben tablolarına bakmıştım hiç görmedim ama yorumlara bakmamıştım. Keşke tabloya girseler de bize de fikir olsa 🥹

Ben bildiren herkesinkini er ya da geç girerim kızlar bu arada, yeterki bildirin doğumunu hafta/gün ve doğum ağırlığı olarak 🥰🥰
Onların başkanları riskli bi gebelik geçirmiş ondan giremedi bi süre, topici editöre düşürmüşler bi başkanları yok. Ondan yazamıyolar 🥹 biz sana güveniyoruz başkanım ndfn

Dün bi sancı girdi ki abuuuu, beyim karşımda derin derin nefes al hüüüp falan yapıyor dngmgk doğurduk sanki. Tek seferlikti çok yürüyorum birkaç gündür (kendi alışkanlığıma göre tabii çok, size göre değildir 😅) ondan mıdır ki geçti sonra

Dün bi sancı girdi ki abuuuu, beyim karşımda derin derin nefes al hüüüp falan yapıyor dngmgk doğurduk sanki. Tek seferlikti çok yürüyorum birkaç gündür (kendi alışkanlığıma göre tabii çok, size göre değildir 😅) ondan mıdır ki geçti sonra
dikkat et çiçeğim benim başıma ne geldiyse götüm yer görmediğinden oldu. kurban olam kımıldamayın lsdkjfls

Kızlar bugün resmen doğuracak gibi hissettim ben ya. Sancı falan olduğundan değil bebek toplandı toplandı aşağı indi sanki. His öyle bir histi ama görünüşte öyle değildi. Şu anda da hala kalça kemiklerimde bile baskı hissediyorum 😕 Sanki bacaklarımın arasından çıkacak gibiydi çocuk o kadar ağırlık hissettim ki ayakta. Tüm gün dışarıdaydım yürüdüm dinlene dinlene de olsa ondan mı oldu onu da bilemedim. Bebek de çok hareketliydi bugün bence son 6-7 saattir hiç uyumadı bile 🥹 Cuma doktora soracağım tamamen mi aşağı döndü kanala mı girdi niye bu kadar değişti, sertleşti tepkileri diye 😕
Hareketi biraz fazlalaştırınca bu haftalarda sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende cumartesi evde durmadım hep dışardaydım gece doğurcam sandım sancı ağrı bel ağrısı akıntı derken çok korktum. Ama sabaha geçti uyuyunca . Ay çok utanarak söylüyorum ama eskiden kesi gibi uyurken şimdi yorulunca horlamaya başlamışım çok utanıyorum bu durumdan da 😬😬 burnum bile yetmiyor gibi 😬😬

Kızlar bu sabah uyandım ve karnımın üstü göğüsümün altında sanki 40-50 tane mekik çekmişim gibi bi ağrı var normal mi dersiniz korkup doktora gitmeli miyim 🥹

Kızlar bu sabah uyandım ve karnımın üstü göğüsümün altında sanki 40-50 tane mekik çekmişim gibi bi ağrı var normal mi dersiniz korkup doktora gitmeli miyim 🥹
Bence gece oraları tekmelemiştir anam ondandır. Hareketleri vs varsa panik yapma bence ama illa da gitcem diyosan git rahat etsin için

Ben de kedoyu görmeye gittim. Öğlen ve akşam yine gidicem. Dün temizlik de yaptık üstüne. Tüm kemiklerim ağrıdı gece bi de işte sancım oldu vücut bu kadar harekete alışık değil galiba dkgk belki öğlen taksiyle giderim 🥹

X