- 2 Ocak 2021
- 4.082
- 4.182
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 4 sene once almistim ilk cocuguma english home cok da nemnun kaldim simdi de yenidogana kullanicam ama az buyuyunce.Kızlar kışlık battaniye alanınız varsa bi link atar mısınız? kac tane battaniye aldım annem hiç birini beğenmiyor ve kışlık olduğunu düşünmüyor
Ay onu diycektim 40 ta falan doğurdu sanırım erkek bebeğiheyecanlı oluyor zaman yaklaştıkçaPeppycooky’de doğurmuş. Takip ettiğim bütün fenomenler doğurmuş oldu. İnstagramım yataşjuno’da yatan bebiş storyleri ile dolu şuan
Onların başkanları riskli bi gebelik geçirmiş ondan giremedi bi süre, topici editöre düşürmüşler bi başkanları yok. Ondan yazamıyolar biz sana güveniyoruz başkanım ndfnYaaaaa.. ben tablolarına bakmıştım hiç görmedim ama yorumlara bakmamıştım. Keşke tabloya girseler de bize de fikir olsa
Ben bildiren herkesinkini er ya da geç girerim kızlar bu arada, yeterki bildirin doğumunu hafta/gün ve doğum ağırlığı olarak
Ay bu sabahta aglayacak bisey buldum izledim videosunu Allahim bize de nasip etsin saglikli sihhatli dogum yapmayiAy onu diycektim 40 ta falan doğurdu sanırım erkek bebeğiheyecanlı oluyor zaman yaklaştıkça
Aynı ya benimkinin ayakları sağda bir tekme attı sabah öyle canım yandı ki korkuyorum suyunu patlatacak diye o kadar sert tekmesiBenim yaramaz kızım koca koca tekmelemeye başladı ve artık her tekmede sancı mı tekme mi diye korkar oldum. Kafayı yicem bu gidişle
dikkat et çiçeğim benim başıma ne geldiyse götüm yer görmediğinden oldu. kurban olam kımıldamayın lsdkjflsDün bi sancı girdi ki abuuuu, beyim karşımda derin derin nefes al hüüüp falan yapıyor dngmgk doğurduk sanki. Tek seferlikti çok yürüyorum birkaç gündür (kendi alışkanlığıma göre tabii çok, size göre değildir ) ondan mıdır ki geçti sonra
Hareketi biraz fazlalaştırınca bu haftalarda sanırım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz. Bende cumartesi evde durmadım hep dışardaydım gece doğurcam sandım sancı ağrı bel ağrısı akıntı derken çok korktum. Ama sabaha geçti uyuyunca . Ay çok utanarak söylüyorum ama eskiden kesi gibi uyurken şimdi yorulunca horlamaya başlamışım çok utanıyorum bu durumdan da burnum bile yetmiyor gibiKızlar bugün resmen doğuracak gibi hissettim ben ya. Sancı falan olduğundan değil bebek toplandı toplandı aşağı indi sanki. His öyle bir histi ama görünüşte öyle değildi. Şu anda da hala kalça kemiklerimde bile baskı hissediyorum Sanki bacaklarımın arasından çıkacak gibiydi çocuk o kadar ağırlık hissettim ki ayakta. Tüm gün dışarıdaydım yürüdüm dinlene dinlene de olsa ondan mı oldu onu da bilemedim. Bebek de çok hareketliydi bugün bence son 6-7 saattir hiç uyumadı bile Cuma doktora soracağım tamamen mi aşağı döndü kanala mı girdi niye bu kadar değişti, sertleşti tepkileri diye
Olacak ben inanıyorum kabul edeceklerraporumu verip gayri resmi olarak evden çalışma pazarlığı yapmak için işe geldim patron hala gelmedi.çok gerginim evden çalışmayı kabul etmezlerse doğumdan sonra erkenden dönmem lazım
Komple doğuruyoruz paniğine başladık kdfkjn için rahat edecekse git yavrum.Kızlar bu sabah uyandım ve karnımın üstü göğüsümün altında sanki 40-50 tane mekik çekmişim gibi bi ağrı var normal mi dersiniz korkup doktora gitmeli miyim
Bence gece oraları tekmelemiştir anam ondandır. Hareketleri vs varsa panik yapma bence ama illa da gitcem diyosan git rahat etsin içinKızlar bu sabah uyandım ve karnımın üstü göğüsümün altında sanki 40-50 tane mekik çekmişim gibi bi ağrı var normal mi dersiniz korkup doktora gitmeli miyim
Kahvaltı yapıp uzanayım geçmezse gideyim ayKomple doğuruyoruz paniğine başladık kdfkjn için rahat edecekse git yavrum.
Akşama kadar biraz bekleyeyim olmazsa gideyim diyorum yerinde durmuyor olmuş olabilir belki de üstüne yatmısımdırBence gece oraları tekmelemiştir anam ondandır. Hareketleri vs varsa panik yapma bence ama illa da gitcem diyosan git rahat etsin için
Aynen accuk dinleniver geçmezse gitAkşama kadar biraz bekleyeyim olmazsa gideyim diyorum yerinde durmuyor olmuş olabilir belki de üstüne yatmısımdır