Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
İlk doğumdan önce peluş bir sabahlık aldım, hala ilk günkü gibi. O günden bugüne hiç değişmeyen tek şey o oldu galiba 😂😂 hastanede hiç giymedim, incecik kısa kollu bir gecelikle takıldım hep ama yine de bir şeyler alırım ben de.
benim de oyle pelus sabahligim var ilk dogumumda almistim hastanede giymek icin hic de gerek olmadi cok sicakti evde de giymedim evde sicak oluyor diye.

Tavuk sote falan yapıyorum işte biberli soğanlı mantarlı falan, ordan alıyorumdur inş vitamin 🤪 ben de balığa bayılmam ama gebelikte en az haftada 1 yemeye çalışıyorum. Çiğ soğan sarımsak patlıcan hepsini severim ama eşinin damak tadını anladım, etçi 🤓 bizi ancak biz anlarız djfkskd
Balık çorbası hiç denedin mi belki daha az bulantı yapar seversin bebeğe de şifa olur. Dil balığından yaparız önce balığı haşlarız. Sonra tencere de soğan sarımsak kızartırız yağda üzerine domates salçası sonra sıcak su karabiber tuz o salçalı su kaynayınca içine çok az pirinç giriyor bi fincan olabilir bi kase lik yapacaksan daha az olabilir bi yemek kaşığı kadar sonradan pilav katılaşıyor ya içinde az koymak gerekiyor. En son haşlanan balıkları da ayıkla içine sal çok lezzetli oluyor. Limon da sık kış ayı iyi gelir. 🥰

Ben kullandım canim doktor yazdı alerjik astım olduğum için iliadin dışında hiç bir sprey burun eti şişligini indirmiyor malesef🫥
iste benimki de alerjik astim once soguk alginligiyla basliyor sonra sinusler sisiyor baska birsey fayda etmiyor banada.. illiadin de oyle bir aciyor ki tek burnuna sık bence ben de oyle yapciam

Ayyy bilmiyordum onu kız bir daha aklımda bulunsun 🫢 dün gittik mağazaya her şeyi parça parça getirecekler bende yavaş yavaş yerleştireceğim onlar çeksin cezasını 2 kere araç sevkiyat planı yapacaklar 2 kere taşıyacaklar eşyaları .. gidip konuşunca halloldu şükür 😬 Salı günü getireceğiz diyorlar ama inşallah öyle olur 😂

Fabrikanın ortağı ben miyim hayırdır bana mı taşınıyoruz yani ben paramı ödemişim ve doğum yapıcam madur ediliyorum hukuki süreç başlatıcam de fabrika taşındı fabrika yerleşti üretimi yapıldı sana geldi kuruldu vakit kaybı olur avukat diye arat başka numarayı
Salı günü getirmezlerse cingar çıkarıcam gerçekten bunları söylediğin de iyi oldu 😬

IMG_20241027_152148.jpg

Bump updateeeee. Kışlıkları çıkarmadan nereye gidebileceğimi test ediyorum sngjf

Salı günü getirmezlerse cingar çıkarıcam gerçekten bunları söylediğin de iyi oldu 😬
Bana bir kere maaş vermediler 2 ay salladılar falan para yok diye bende ozaman iyi niyetimin kaybetmemiştim henüz 😂 en son gittim oturdum çıkmadım ofisten müdür dedi git niye oturuyorsun çok para olsa bölüşcek miyiz dedim bölüşceksek ben ortak oldum buraya gitmiyorum paramı alana kadar dedim 3 saniye geçmedi inan zarfın içinde para geldi üstüne düşmesem 3 kuruş alın Terim'i mındar ettiler 2 ayda sonra aldığım para aynı olmuyor ki eridi yani o günden sonra bitti benim için ☺ bu arada ben avukat değilim fotoğrafçıyım ama böyle şeyler de meslek değişimi oluyor avukatım diyorum 😂😂😂

Kız bugün hiç konuşmadınız mı? Herkeşler nerde? Doğurmadınız dimi? Orangegreysky Orangegreysky canım çok geçmiş olsun, üç gün sonra sağlıkla kedoşunu kucağına al inşallah 😍 sevindim herşeyin yolunda gitmesine 🧿 outoffit outoffit söylediğin kalsiyum bence bana baya iyi geldi, bugün ikinci gün ona rağmen ağrım azaldı gibi. Dün tekerlekli sandalye kullanmaya başlıcam sanıyordum, o kadar kötüydüm, hatta eşime baston mu alsak diyordum 😅 bugün çok daha iyiyim. Sağol kuzum... Ve tüm arkadaşlarım, güzel, sağlıklı, bebiş beklemeli pazar akşamları diliyorum hepinize ❤

Kız bugün hiç konuşmadınız mı? Herkeşler nerde? Doğurmadınız dimi? Orangegreysky Orangegreysky canım çok geçmiş olsun, üç gün sonra sağlıkla kedoşunu kucağına al inşallah 😍 sevindim herşeyin yolunda gitmesine 🧿 outoffit outoffit söylediğin kalsiyum bence bana baya iyi geldi, bugün ikinci gün ona rağmen ağrım azaldı gibi. Dün tekerlekli sandalye kullanmaya başlıcam sanıyordum, o kadar kötüydüm, hatta eşime baston mu alsak diyordum 😅 bugün çok daha iyiyim. Sağol kuzum... Ve tüm arkadaşlarım, güzel, sağlıklı, bebiş beklemeli pazar akşamları diliyorum hepinize ❤
Doğurmadık anam ama Kasım anaları teeek tek doğuruyo onu okuyoruz hep ndfn

X