Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
2 hafta kadar önce bile doğuran oldu ya o biraz küvözde kaldı ama diğerleri minnak minnak evlerine döndüler diye anladım, gelişiyolar demek ki
Maşallah herkes evladını sağlıkla kucağına alsın ve evine götürsün o zaman bizim içinde geliyor gelmekte olan biz de kasıma giriyoruz

kızlar bu göbüşler son ana kadar büyüyor mu yoksa bi haftadan sonra sabit mi kalcak artık boyutu? çok şiş hissediyor olabilirim daha ne kadar büyüyebilir
deneyimli annişler aydınlatsın

doğurana kadar ve doğumdan sonra uzun bir süre insan görmek istemiyom yaaaa hele daha önce doğum yapmış birilerini hiççç elalemin arkadaşlarının çatlaklarını falan dinledim bugün üç saat Allah kurtarsınlar falan herkes negatif ayol
ikinci çocuğu baba ben olacaksam yaparım gibi

iste benimki de alerjik astim once soguk alginligiyla basliyor sonra sinusler sisiyor baska birsey fayda etmiyor banada.. illiadin de oyle bir aciyor ki tek burnuna sık bence ben de oyle yapciam
Benim gecti çok şükür ama baya hırpaladı iyilesene kadar kortizon buhar antibiyotik iliadin alerji ilacı her sey kullanmak zorunda kaldım sinüslerim de aşırı doluydu. Ama göğüs doktorum reçete etti hepsini. Ne olur ne olmaz sen yine de doktoruna danış

Kızlar kışlık battaniye alanınız varsa bi link atar mısınız? kac tane battaniye aldım annem hiç birini beğenmiyor ve kışlık olduğunu düşünmüyor

Kuzum çok sevindim iyi olmana birkaç günde daha iyi olacaksın demek ki kalsiyum seviyen düşmüş kemiklerin eklemlerin ağrı yapmaya başlamış artık. Sen yine hemen bırakma biraz depoların dolsun. Doktorum günde 1 öneriyordu onu bana yanı sıra multivitamin, magnezyum falan içsen de fazla olmaz demişti.
Biz Bugün yarım gün evle uğraştık 4ten sonra da hep dışarıdaydık. Süpürge almak istiyorum dik duran şarjlı süpürge iki gün ona bakındık. O mu bu mu derken popüler kültürün de etkisiyle Dyson aldık Bu arada Kent Park’taki Dyson resmen çarşamba pazarıydı ya zannedersin bedava dağıtılıyor Allahım o saç şekillendiriciler falan kapış kapış gidiyor inanılır gibi değildi..Bebek yatağını da Yatsan, Yataş, İşbir hepsine baktık. İşbir beğenmiştim zaten Yataş’ın da Dreamy ve Milky Comfy çok güzellerdi. Yatsan 9-10 bin bandında çok pahalı geldi açıkçası. Ama diğer markaların da stokları yok sıfırdan üretilecek bir aydan önce gelmez dediler. Utanmasam teşhiri verin bana diyecektim bıktım bir yerden sonra Sonra tam otoparka inerken Çilek Odası’nın önünden geçiyorduk bir sorayım bakalım yatak var mı dedim. Varmış hazırda da. Bambu içerikli orta sert omurga destekli vs. Aldık artık onu da. Yataştan da bambu alez aldım düşünen olursa çok güzel çok beğendim yataşın alezini. Kısacası ben iki gündür dışarıda bunlarla uğraşıyordum eve gelince de evin işleri. Ondan pek giremedim canımm

iste benimki de alerjik astim once soguk alginligiyla basliyor sonra sinusler sisiyor baska birsey fayda etmiyor banada.. illiadin de oyle bir aciyor ki tek burnuna sık bence ben de oyle yapciam
İlliadin iksir gibi bir sprey yaaa burun ameliyatı olana kadar beni de o kadar çok idare etmişti ki.. Ama 5 günden daha uzun kullanımı önerilmiyor sanırım. Ben çaresizlikten o dönem daha uzun kullanmıştım sonra onsuz yaşayamayacağımdan emin olunca gidip ameliyat oldum

Kızlar kışlık battaniye alanınız varsa bi link atar mısınız? kac tane battaniye aldım annem hiç birini beğenmiyor ve kışlık olduğunu düşünmüyor
Bebek için mi canım? Ben kendim hiç almadım da annem ve kayınvalidem almışlar bir sürü. Annen bayağı kalın polar battaniyeleri kast ediyor olabilir belki kışlık derken. Çok da gerek yok bence yaa nerede o kadar üşüyecek bebek.. ben pofuduk dış kundak almıştım owli’nin mesela onun içine koyarım dışarı çıkarken bebek arabasını da örterim normal bebek arabası battaniyesiyle yeterli diye düşünmüştüm. Üşüyeceğini sanmıyorum.

Doğurmadık anam ama Kasım anaları teeek tek doğuruyo onu okuyoruz hep ndfn
Yaaaaa.. ben tablolarına bakmıştım hiç görmedim ama yorumlara bakmamıştım. Keşke tabloya girseler de bize de fikir olsa

Ben bildiren herkesinkini er ya da geç girerim kızlar bu arada, yeterki bildirin doğumunu hafta/gün ve doğum ağırlığı olarak

Ben bunları aldım, ikisi hediye geldi kaliteleri çok iyi

Aynı durumda ben de yatak baktım ya. Park yatağa yatak seçmek ne zormuş. Çilek öyle hemen veriyorsa bi de ona bakayım bari. Gelir hemen diye düşünüyordum ama gelmez diyosan bi şüphe duydum ben de. Neden bu kadar geç kaldığıma kızıp durdum kendime. Tatilleri görünce hepimiz son gaz son eksikleri halletmeye başlamışız herhalde. Ben de 2 gündür onu al bunu al evde aldıklarımı düzenle hemen belim ayrıldı valla. Bi de üstüne eşimle birbirimizi yedik. Şu gün bitmedi resmen

Yok yavrum 3-4 marka gezdim bak hiçbirinin stoklarında yok. Yani bu Ankara içi midir ülke geneli midir onu bilemiyorum. Ama herhalde stokta olsa İstanbul’dan, Kayseri’den şuradan buradan gelmesi de zor olmazdı, bana stok yok demezlerdi diye düşünüyorum. Yeni üretilecek o gelecek dediler. Ortalama 1 ay dediler. Bu 45 gün de olabilir 20 gün de. Göze alamadım. Aslında beşikle beraber yatak gelmişti bana. Mobilya anne yanı beşik almıştım ben. Ama yatak o kadar yumuşak ki minder gibi. Asla yenidoğana uygun değil. Bu sert omurga destekli bir şey. Sadece kalın değil onlar kadar. İşbir’in bobo modeli, Yataş’ın dreamy, Milky modelleri falan kalın çift yönlü. Gelgelelim ellerinde yok. Bence de Çilek Odası’na bi bakın iyi olur.

Sona yaklaştıkça işler azalacağı yerden çoğalıyor gibi geliyor insana ama yaptıkça bir uçtan bitiyor kuzucum gerilmeyin bugün şunu halledeceğiz yarın bunu halledeceğiz diye plan yapın, plana sadık kalmaya çalışın hallolur inşallah. Mesela benim yarın kendi gardrobumuzun yazlık kışlık ayrımına girme niyetim var. Kendime 3 gün süre veriyorum bu işin bitmesi için

Kızlar bugün resmen doğuracak gibi hissettim ben ya. Sancı falan olduğundan değil bebek toplandı toplandı aşağı indi sanki. His öyle bir histi ama görünüşte öyle değildi. Şu anda da hala kalça kemiklerimde bile baskı hissediyorum Sanki bacaklarımın arasından çıkacak gibiydi çocuk o kadar ağırlık hissettim ki ayakta. Tüm gün dışarıdaydım yürüdüm dinlene dinlene de olsa ondan mı oldu onu da bilemedim. Bebek de çok hareketliydi bugün bence son 6-7 saattir hiç uyumadı bile Cuma doktora soracağım tamamen mi aşağı döndü kanala mı girdi niye bu kadar değişti, sertleşti tepkileri diye

Bende yatak komple yok ya doğsa yatacak yeri yok bebemin. Dediğin modelleri bi sorayım mağazaya sipariş edince daha hızlı gelir falan dedi kadın ama göre alabilir miyim bilmiyorum
Ha gayret diye diye bitmedi valla işler ya. Alıncak da bitmiyor nedir böyle. Kolay gelsin canım sana da bu zorlu yolda başarıcağına eminim valla kocam konusunda da ben mi hamileyim o mu bilmiyorum. Belim ağrısa onun da ağrıyor. Sinirim bozulsa onun da bozuluyor. Gerçekten dilimi de tutamaz oldum zaten

Ayakta çok kalınca normal ya. Doktor çok su iç dedi sertleşmelere. Hatta şöyle diyim gün içinde fazla yorulup gerilince 2 ltye yakın su içerek yat dedi. Olmadı ılık duş falan al dedi. Ama hareketler çok sert evet ben bazen sarsılıyorum bir de bir kaç gündür uyuyorken sıçrayarak uyanıyor ben de sıçrıyorum her seferinde bi de bu çıktı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…