Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Ben de her zaman pişmiş ve çiğ kıyma bulunduruyorum, çok iş görüyor bence. İlik suyunu da dondurucuda yer kaplamamasi için küçük kavanozlara kaynar kaynar doldurup konserveliyorum, sonra buzdolabına. Dondurucudaki kadar dayanmaz ama yine de fena performans göstermiyor.

Orangegreysky Orangegreysky Senin çılgın kayınvaliden yok mu, kendine neden iş arıyorsun kuzum? 😂
Kafayı kedodan uzaklaştırmaya çalışıyorum ya yapacağımdan da değil he. Hiç buzluk hazırlığı yapan biri olmadım, bi kere annemin yanına gidecektim beyime ben yokken pişirir yer diye börek koydum aynı gün bitirmiş hepsini, o gün bugündür bıraktım bi şeyler koymayı dngjfj

olabilir o sekilde ben bugun biraz egildim oturdum yere hediyeleri paketledim sonra sandalyeye ciktim dolabin ustune yerlestirdim onlari ilerleyen zamanlarda yapamam diye yaptim yaklasan dogum gunleri yilbasi hediyeleri hepsini yaptim ama simdi de alt kisimda baski hissediyorum cok fazla. yatip dinlenmek lazim belki de
Yat yat, hiç zorlama kendini. İlk hamileliğimde yine kendimi çok yorduğum bir zaman eşim bir şey olsa iyi ki yapmışım, değdi diyecek misin demişti, böyle zamanlarda hep onu hatırlıyorum. Hiçbiri değmiyor. Senin annen de gelecek hem.

Sandalyeye çıkmak mı? Rica ediyorum artık bırakalım böyle adrenalin dolu işleri, ister eşimiz yapsın, ister kalsın.

Yok canım ne darlaması, evladindir soracaksın tabii ki. Hiç bekleme, için rahat etsin. En kötü hamileyim ben tamam mı! dersin 😂
Aradılar şimdi biraz biraz kendine gelmeye başlamış, küvözdeymiş. Şu anlık sıkıntı yok ama biz hep kötüsünü düşündüğümüz için bi 12 saati geçirmesini beklicez demiş. 24 saat açık bi veteriner de değil gece nasıl geçecek bakalım bana 🥹 yarın da pazar geç açıyolar inşallah rahat atlatır geceyi

Kafayı kedodan uzaklaştırmaya çalışıyorum ya yapacağımdan da değil he. Hiç buzluk hazırlığı yapan biri olmadım, bi kere annemin yanına gidecektim beyime ben yokken pişirir yer diye börek koydum aynı gün bitirmiş hepsini, o gün bugündür bıraktım bi şeyler koymayı dngjfj
Cevap yazmadı mı veteriner? Kliniği arasana sekreter falan açar, ona sorarsın olmadı.

Evde başka çocuğun da olunca, onun da doğum günü yakın olunca, analıq, yapıyorsun 🥲

Yat yat, hiç zorlama kendini. İlk hamileliğimde yine kendimi çok yorduğum bir zaman eşim bir şey olsa iyi ki yapmışım, değdi diyecek misin demişti, böyle zamanlarda hep onu hatırlıyorum. Hiçbiri değmiyor. Senin annen de gelecek hem.

Sandalyeye çıkmak mı? Rica ediyorum artık bırakalım böyle adrenalin dolu işleri, ister eşimiz yapsın, ister kalsın.
esim cocugu aldi hayvanat bahcesine goturdu ordan da eski kresinden tanistigimiz oyun arkadasi var onlarin evine. aslinda cocugu goturerek bana baya bir iyilik yapmis oldu evde tek kaldim rahat edeyim diye ama ben bos durmadim iste. o sandalyeye iki uc kez cikip inmek zaten mahvetti beni bir daha yapmam asla

esim cocugu aldi hayvanat bahcesine goturdu ordan da eski kresinden tanistigimiz oyun arkadasi var onlarin evine. aslinda cocugu goturerek bana baya bir iyilik yapmis oldu evde tek kaldim rahat edeyim diye ama ben bos durmadim iste. o sandalyeye iki uc kez cikip inmek zaten mahvetti beni bir daha yapmam asla
Ne güzel eşin çocuğunuzla mis gibi ilgileniyor, kendini maceraya atmadan tadını çıkar azıcık 🩷

kizlar su kitabi okuyorum simdi cevirisini buldum turkiyede var, ben burda kutuphaneden aldim tavsiye uzerine. sevdim kitabi sizinle de paylasayim dedim..
normalde okudugum ilk ebeveynlik kitabi denilebilir aslinda gereksiz gorurdum (deneyimlerimizden ogrenmek daha guzel gelirdi) ama guzelmis ya sevdim kitabi

Eklentiler

• IMG_3545.jpeg
    IMG_3545.jpeg
    96,6 KB · Görüntüleme: 29
Aradılar şimdi biraz biraz kendine gelmeye başlamış, küvözdeymiş. Şu anlık sıkıntı yok ama biz hep kötüsünü düşündüğümüz için bi 12 saati geçirmesini beklicez demiş. 24 saat açık bi veteriner de değil gece nasıl geçecek bakalım bana 🥹 yarın da pazar geç açıyolar inşallah rahat atlatır geceyi
Ay kedi küvözü de mi varmış ya😢 inşallah hiçbişi olmaz, dayanıklı hayvanlar onlar eskisinden çok daha iyi olur umarım, sen iyiyi düşün hep 🥲

Ay kedi küvözü de mi varmış ya😢 inşallah hiçbişi olmaz, dayanıklı hayvanlar onlar eskisinden çok daha iyi olur umarım, sen iyiyi düşün hep 🥲
Ben senelik küvöz hakkımı kullandım ya bebom küvözsüz gelecek inşallah, pozitif yönden bakalım 🥹 he çıktığında gördüm ısısını yükseltmeye çalışıyolardı 🙏🏿

Ben de 2 paket (40-50'li) 1 numero aldım yeter, stok koyacak yerim de yok zaten napcam onları
Ben yanlışlıkla stok yaptım 1 numara -görmeden 2şer tane almışım- yemin ederim dolabından iki raf gitti. Evi düzenledik dolap yaptırdık eşim de bir ton sleepy yüzey temizlik havlusu almış mesela diyor ki yemin edelim bi daha stok yapmamaya evde yer yok ahfkdkd umarım kullanır bezlerin hepsini, kullanmazsa arkadaşım hamile 5 ay var aramızda ona veririm gerçi

Ben yanlışlıkla stok yaptım 1 numara -görmeden 2şer tane almışım- yemin ederim dolabından iki raf gitti. Evi düzenledik dolap yaptırdık eşim de bir ton sleepy yüzey temizlik havlusu almış mesela diyor ki yemin edelim bi daha stok yapmamaya evde yer yok ahfkdkd umarım kullanır bezlerin hepsini, kullanmazsa arkadaşım hamile 5 ay var aramızda ona veririm gerçi
Ben de ıslak mendilleri bezleri pamukları çekmeceye koydum 2 çekmece gitti yav, üzüldüm dngn iyi bari arkadaşınla aran yakınmış ya boşa gitmez seninkiler

Leydiyz buzluk hazırlığı yapan vardı doğum sonrası için. Neler yaptınız?
Ben yazdan patlıcan kızartıp atmıştım, dolmalık biber attım, kv’dem fasülye yaptı buzluk için yine. Palamut buldukça alıp atıyorum hala. İzine yeni çıktım bu hafta kızartmalık ve yemeklik köfte yapacağım hatta içli köfte de denemek istiyorum mutfak şefi ile kolay oluyor dediler hemen çıkartıp airfry’da pişirmesi güzel olabilir. Onun dışında aklımda börek ve poğaça yapmakta var bakalım 😊 Buradan güzel fikirler de çıkabilir her hafta azar azar ne yapabilirsem yapacağım benim kocam hiçbir kış sebzesini yemiyor çünkü 😭

Yemek seçen erkolardan nefrett
Ben yazdan patlıcan kızartıp atmıştım, dolmalık biber attım, kv’dem fasülye yaptı buzluk için yine. Palamut buldukça alıp atıyorum hala. İzine yeni çıktım bu hafta kızartmalık ve yemeklik köfte yapacağım hatta içli köfte de denemek istiyorum mutfak şefi ile kolay oluyor dediler hemen çıkartıp airfry’da pişirmesi güzel olabilir. Onun dışında aklımda börek ve poğaça yapmakta var bakalım 😊 Buradan güzel fikirler de çıkabilir her hafta azar azar ne yapabilirsem yapacağım benim kocam hiçbir kış sebzesini yemiyor çünkü 😭

Pazara gidiyorum karnabahar, pırasa, brokoli, lahana, kereviz, ıspanak, kabak ile bakışıyoruz herkesin elleri dolu iki poşet ben meyve ve patates alıp eve geri geliyorum 😅
Aa yok artık. Gazlamak gibi olmasın ama hamile halinle, ileride lohusa halinle sen eşini mi nazlayacaksın bir de? Sen hamilesin, mis gibi ye sebzeni keyfine bak şekerim, yemeyen makarna haşlasın yesin.

X