Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 73 41,2%
  • erkek

OY: 92 52,0%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,4%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    177
Yorulmuşun anam ayrıca dinlenince geçti mi ağrın

ya cok ilginc elimle kafasini tutuyorum tam vajina ustunde cok az mesafe kalmis agri sizi yok baski var asiri derecede. aslinda plesanta yukarda olsa sanki cok kolay dogacakmis gibi hissediyorum zaten hazir orda asagida ve mesafede kisa geliyor bana 6 kasimda detayli ultrasonum o zaman kadar oyle kalir umarim :)
ilk dogumumda asagi inmemisti bebegim tamamen yukardaydi bu cok farkli ilerliyor su an
senin yasadiklarini uzun suredir yasiyorum ben seninde asagi inmeye baslamistir

Evet senin ki çok hassasmış ben kanama vs yaşamadım. Rahim filmi zamanı biraz yaşadım o zorluğu. Evet benim ki aşılama o alet sadece rahatsız ediyordu beni neyse ki fazla acı ağrı yapmadı bende. Yüklemeyi de hiç hissetmedim zaten hemen bitti

Buzluk kaplı video hastasıyım ben de çok hoşuma gidiyolar kdjf hangisinden aldın?
Bizim evin porsiyonlarına ve dondurucunun boyutlarına en uygun şu oluyordu, bundan aldım. A101'de tanesi 50 TL ama, oradan aldım böyle bir planımız olduğu için bu süreçte birkaç farklı boy ve çeşitte kap da aldık ama dediğim gibi bize en uygun bu oluyor. Bundan da aldık ama boyutları bize çok küçük kaldı, henüz içine bir şey koyamadım.

Bana da bebek aşağıda dediğinde hareketi azaltayım mı diye sordum özellikle, yok devam dedi. Bu doktorlar ne yapmaya çalışıyorlar?
Bende bilmiyorum ki yine dediğim gibi ikisini farklı aralıkla ile söyledi. Yani bebek aşağıda gezme dolaşma değil. Karından Ultrason anında bakarken bebeğin aşağı da olduğunu gördü demek bana direkt gezme dolaşma ayakta fazla durma dedi. Sonra alttan bakınca bebek Rahim ağzına yakın dedi. Yine bana göre bebek aşağı da diye bu cümleyi kurdu. Yada son aylar diye genel tavsiye de olabilir. Yine de en güzeli olabildiği kadar yatmak. Bedenimiz sancı yaşıyor, çatımız kendini doğuma hazırlıyor gevşetiyor ee bizde hareket edersek yoğunluk yaşarsak erken doğuma yönelik birşeye sebep olabiliriz Allah korusun. Son aylar sonuçta

Meleni Home 32 Parça Mikrodalga ve Difrize Uygun Saklama Kabı - 2x2400ml 6x1170ml 12x600ml 12x240ml Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben de şunlara yükseldiydim bi videoda görüp ama kısalar biraz galiba yükseklik olarak

Buzluk kaplı video hastasıyım ben de çok hoşuma gidiyolar kdjf hangisinden aldın?
Ben bunları kullanıyorum, memnunum şu an ama ufaklar. 2 litre olanlardan alacağım şimdi

İlkinde doktor bana dedi ki, ilk hamileliklerde aşağı inme pek görmeyiz, sonrakilerde iner. Acaba ondan mı bu defa böyle aşağıda hissediyoruz?

Bulaşık makinesinde yıkanabilir ibaresini gördüm bana yeto

Şu minnoşluğu görünce kendimizi baskül ailesi gibi hissediyorum

İlkinde doktor bana dedi ki, ilk hamileliklerde aşağı inme pek görmeyiz, sonrakilerde iner. Acaba ondan mı bu defa böyle aşağıda hissediyoruz?
olabilir o sekilde ben bugun biraz egildim oturdum yere hediyeleri paketledim sonra sandalyeye ciktim dolabin ustune yerlestirdim onlari ilerleyen zamanlarda yapamam diye yaptim yaklasan dogum gunleri yilbasi hediyeleri hepsini yaptim ama simdi de alt kisimda baski hissediyorum cok fazla. yatip dinlenmek lazim belki de

Ben de her zaman pişmiş ve çiğ kıyma bulunduruyorum, çok iş görüyor bence. İlik suyunu da dondurucuda yer kaplamamasi için küçük kavanozlara kaynar kaynar doldurup konserveliyorum, sonra buzdolabına. Dondurucudaki kadar dayanmaz ama yine de fena performans göstermiyor.

Orangegreysky Senin çılgın kayınvaliden yok mu, kendine neden iş arıyorsun kuzum?

ben de boyle hissediyorum bebek de plesanta da rahim agzina yakin detayli ultrasonum var 6 kasimda o zamana kadar bebek de ben de sabredebilsek keske :) ben de artik cogunlukla yatmayi dusunuyorum ayakta surekli egil kalk zorliyor evde merdivenli inip cikmak cok etkiliyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…