İnşallah herşey yolundadır canım kendini strese sokmamaya çalış bebiş de etkileniyor biliyorsun iyi düşünelim iyi olsunYani aile hekimi, ebe ve benim kendi jinekoloğum değere bakıp bu böyle diyemediler ya. Ben kendim terslik olduğunu anlayıp başka hastaneye gidip test yaptırdım, yarın da doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır.
Kaç hafta olarak gözüküyordu şuan 2-4 gün arası bebiş de gözükür merak etme normalde zaten 1500 e kadar falan diyorlar kese gözükmesi içinde bak kesen gözükmüş alttan muayne ettiler demiArkadaşlar kesenin içinde bebek ne zaman hangi değerde görünür bugün kesemizi gördük çok şükür ama bebek yoktu doktor daha erken dedi bana da erken geldi ama ne zaman göreceğimi mersk ettim dün betam 979 dü bugün de keseyi görmeye gittik
Ben de sizi merak etmiştim cok sevindim keseyi gördüğünüze 1 hafta sonra falan bebek de gözükür sanırım.Arkadaşlar kesenin içinde bebek ne zaman hangi değerde görünür bugün kesemizi gördük çok şükür ama bebek yoktu doktor daha erken dedi bana da erken geldi ama ne zaman göreceğimi mersk ettim dün betam 979 dü bugün de keseyi görmeye gittik
Çok güzel artmış canım sonucun evet cumartesi keseyi görürsün büyük ihtimalle senin kaç haftalıktı28 mart: 45
30 mart: 110
2 nisan:310
3 nisan:582 kızlar beta artışları nasıl sizce doktorum cumartesi sabah gelirseniz keseyi görebiliriz muhtemelen dedi
Bugünde vermiştim kan testi 887 çıktı çok şükür canım. Bende geç yumurtlama olduğu için tam olarak ne kadar olduğunu bilemiyorum ki yaÇok güzel artmış canım sonucun evet cumartesi keseyi görürsün büyük ihtimalle senin kaç haftalıktı
Evet vajinal ultrason ile baktı doktorKaç hafta olarak gözüküyordu şuan 2-4 gün arası bebiş de gözükür merak etme normalde zaten 1500 e kadar falan diyorlar kese gözükmesi içinde bak kesen gözükmüş alttan muayne ettiler demi
Ay maşallah maşallah kuzucuğun değeri çok güzel artıyor gözün aydın diyorumBugünde vermiştim kan testi 887 çıktı çok şükür canım. Bende geç yumurtlama olduğu için tam olarak ne kadar olduğunu bilemiyorum ki ya
O da beni korkutuyor işteEvet vajinal ultrason ile baktı doktor
Korkma canım yumurta işlemine bakar gibi bastırmıyorlar çok hafif bakıyor acımadı hiçO da beni korkutuyor işte
çok teşekkür ederiiimm :) eveett keseyi göreceğiz muhtemelen kalp atışı bayramdan sonraya kalırrAy maşallah maşallah kuzucuğun değeri çok güzel artıyor gözün aydın diyorumben sana o zaman cumartesi gittiğinde herşeyi söyler doktor
Bu değerde keseyi görebilmeniz bile çok çok iyi. Zaten kese yeni oluşmuş bebek de gozukecektir rahat olunArkadaşlar kesenin içinde bebek ne zaman hangi değerde görünür bugün kesemizi gördük çok şükür ama bebek yoktu doktor daha erken dedi bana da erken geldi ama ne zaman göreceğimi mersk ettim dün betam 979 dü bugün de keseyi görmeye gittik
Ay ben şimdi şunu merak ediyorum normalde özele gidiyorum yarına devlete randevu aldım tahlillerimi orda yaptırayım diye betam da 53 daha sonra 174 en son değerim salı günü 528 çıkmıştı yarın gittiğimde benim de gözükür o zaman demi baktırsam mı acaba kararsız kaldımKorkma canım yumurta işlemine bakar gibi bastırmıyorlar çok hafif bakıyor acımadı hiç
Ay haber ver bize de hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah burdaçok teşekkür ederiiimm :) eveett keseyi göreceğiz muhtemelen kalp atışı bayramdan sonraya kalırr
tabi kii :) amiin inşallaahhAy haber ver bize de hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah burda
Değerlerin güzel artmış bence sağlıkla büyüsün inşallah , güzel haberlerini bekliyoruzçok teşekkür ederiiimm :) eveett keseyi göreceğiz muhtemelen kalp atışı bayramdan sonraya kalırr
amiinn inşallaahh :)Değerlerin güzel artmış bence sağlıkla büyüsün inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz
Görünebilir canım baktırabilirsinAy ben şimdi şunu merak ediyorum normalde özele gidiyorum yarına devlete randevu aldım tahlillerimi orda yaptırayım diye betam da 53 daha sonra 174 en son değerim salı günü 528 çıkmıştı yarın gittiğimde benim de gözükür o zaman demi baktırsam mı acaba kararsız kaldım
doktorunuz uzun yol konusunda herhangi birşey söyledi miHanımlar dün gece özellikle karın ağrısıyla uyandım uykumdan adet olacakmışım gibi ağrılarım var karnımda belim de daha önce de vardı ama git gide şiddetleniyor korkmalımıyım dün keseyide gördük ama uzun yola da çıkmıştık o beni tedirgin etti yoksa bu ağrılar normal mi