- 21 Aralık 2022
- 107
- 80
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıkıntı olmayacağını söyledi. Bugün ki HCG sonucumda böyle 1000 den büyüktür diyor ama keşke sonuç tam yazsaydı böyle iki katı artıp artmadığını anlamıyorumdoktorunuz uzun yol konusunda herhangi birşey söyledi mi
Ben bunu bir düşeneyim canım o zamanGörünebilir canım baktırabilirsin
Kasık ağrısını normal karşılıyorlar canım doktoruna söylersen duphaston diye bir ilaç veriyorHanımlar dün gece özellikle karın ağrısıyla uyandım uykumdan adet olacakmışım gibi ağrılarım var karnımda belim de daha önce de vardı ama git gide şiddetleniyor korkmalımıyım dün keseyide gördük ama uzun yola da çıkmıştık o beni tedirgin etti yoksa bu ağrılar normal mi
Şükür güzel haberlerini aldık canım 1 hafta önden ya da 1 hafta ilerden olunca normal diyorlar zaten sağlıkla duyarsın inşallah kalp atışınıdaSabah doktora gittim ve keseyi gördük. Tahminimizden biraz daha büyük dedi, yani SAT a göre 2-3 gün daha önde gidiyor olabilir betan da yüksek dedi. Şu an için her şey yolunda. Bayram ertesi kalp atışını görmek için yeniden gideceğiz inşallah.
Progestan kullanıyorum zaten canım sabah akşam fitil ve iğne olarakKasık ağrısını normal karşılıyorlar canım doktoruna söylersen duphaston diye bir ilaç veriyor
O zaman hiçbirşey olmaz korkma canımProgestan kullanıyorum zaten canım sabah akşam fitil ve iğne olarak
Çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah bende görebilirimSabah doktora gittim ve keseyi gördük. Tahminimizden biraz daha büyük dedi, yani SAT a göre 2-3 gün daha önde gidiyor olabilir betan da yüksek dedi. Şu an için her şey yolunda. Bayram ertesi kalp atışını görmek için yeniden gideceğiz inşallah.
İnşallah hayırla, sağlıkla gelsinler inşallah.Çok sevindim canım darısı yarın bana inşallah bende görebilirim
Hayırla, sağlıkla inşallahŞükür güzel haberlerini aldık canım 1 hafta önden ya da 1 hafta ilerden olunca normal diyorlar zaten sağlıkla duyarsın inşallah kalp atışınıda
Çok sevindim sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bende bugun ilk muayene oldum dayanamadım 5 +3 çıktık keseyi vajinadan gördü 1938 cıkmıstı 2 nisanda betam kalp atısı için bayramdan sonra gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz alalım kucagımıza inşallah
Evet kesinlikle başka yerde de test verin dün bu yüzden sıkıntı var sandım.Arkadaşlar devlet hastanesi 1000 betaya kadar mı ölçüyor bugün betam ›1000 böyle çıktı
Gözün aydın canımKızlar bende bugun ilk muayene oldum dayanamadım 5 +3 çıktık keseyi vajinadan gördü 1938 cıkmıstı 2 nisanda betam kalp atısı için bayramdan sonra gel dedi rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimiz alalım kucagımıza inşallah
Nerede vereyim özelde miEvet kesinlikle başka yerde de test verin dün bu yüzden sıkıntı var sandım.
Bugun gittim kadın doğuma 1 nisanda 36 gelen değer bugun 190 geldi doktor güzel yükselmiş dedi 2 gun sonra birdaha vericemBana normal geldi ama 2 gün sonra tekrar baktırmanız lazım önemli olan artış miktarı
Gözünüz aydın sağlıcakla geçen bir süreç olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahAy bende bu gruba dahil oldum cok mutluyum 2 kimyasal dan sonra yine sonra değerim yukseldi bu ay
Teşekkür ederim Allah razı olsunGözünüz aydın sağlıcakla geçen bir süreç olur sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah