- 8 Nisan 2022
- 1.535
- 997
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani aile hekimi, ebe ve benim kendi jinekoloğum değere bakıp bu böyle diyemediler ya. Ben kendim terslik olduğunu anlayıp başka hastaneye gidip test yaptırdım, yarın da doktora gideceğim inşallah her şey yolundadır.Sağlık ocağı tahlillerinde problem çıkabiliyor burda çok okudum öyle problem yaşayan sağlık ocağı konusunda ne yapmayı düşünüyorsun
Kızlar sabah Sağlık ocağında 1315 çıktı az önce verdiğim test 47000 çıktı, kimyasal ya da dış gebelik olabilir mi ? SAT a göre 5+3 günlük olması la
bundan önceki değeriniz neydi ve kaç gün önceydi?Kimyasal da o kadar yüksek çıkmaz değer onu biliyorum. 47000 çok yüksek değil mi ya sağlık ocağında yanlışlık vardır zaten iki tahlilin aynı olması mümkün değil 4700 değil demi kız yanlış basmadın bir sıfıra
Benimde son verdiğim beta 1315 çıkmıştı acaba üst değer mi dahiliyeye girmiştim troid için kan verirken betama da bakar mısınız demiştim o şekilde öğrenmiştimPazartesi ve bugün 1315 çıktı, ama bu değer doğru değilmiş bu referansın üst değeriymiş iki değer de birebir aynı olunca kan verdiğim yere sordum, oradaki ebe değer düşmemiş sonuçta dedi. Kendi jinekoloğum da maalesef sağlıklı gebelik değil dedi. İçim rahat etmedi başka bir yerde kan tahlili verdim ve değer 47.000 çıktı yarın doktora gideceğim. Bakalım hayırlısı inşallah
Ay evet bence öyle, doktorum da sonradan aaaa ben dikkat etmemişim 1315 üst değer dedi. Ben bir sürü gerildiğimle kaldım. Bir de ailem bilmiyordu onlara ağlayarak kimyasalmış diye anlattım ve ailem hamile olduğumu öyle öğrendi, sevinemediler. Sonradan tabii aaa öyle değilmiş dedim ama neyse. Bu tabii her yerde değil, bazı cihazlarda üst değermiş.Benimde son verdiğim beta 1315 çıkmıştı acaba üst değer mi dahiliyeye girmiştim troid için kan verirken betama da bakar mısınız demiştim o şekilde öğrenmiştim
Ay evet bence öyle, doktorum da sonradan aaaa ben dikkat etmemişim 1315 üst değer dedi. Ben bir sürü gerildiğimle kaldım. Bir de ailem bilmiyordu onlara ağlayarak kimyasalmış diye anlattım ve ailem hamile olduğumu öyle öğrendi, sevinemediler. Sonradan tabii aaa öyle değilmiş dedim ama neyse. Bu tabii her yerde değil, bazı cihazlarda üst değermiş.
Çok şükür ki sağlıklı bebişin sende mutlu ol bebişe yansımasın bu durum sağlıkla büyüsün inşallahAy evet bence öyle, doktorum da sonradan aaaa ben dikkat etmemişim 1315 üst değer dedi. Ben bir sürü gerildiğimle kaldım. Bir de ailem bilmiyordu onlara ağlayarak kimyasalmış diye anlattım ve ailem hamile olduğumu öyle öğrendi, sevinemediler. Sonradan tabii aaa öyle değilmiş dedim ama neyse. Bu tabii her yerde değil, bazı cihazlarda üst değermiş.
Gününüze göre 47000 bana normal geldi. Benim de 4+3 te 3250 cıkmıştı her iki günde 2 katına cıktıgını düşünürsek sizin gününüzde benzer beta degerlerinde olur diye düşünüyorum ama ben daha baktırmadım artık bugün 5+0 ım. İnşallah her sey güzel ve yolunda ilerler hepimiz içinPazartesi ve bugün 1315 çıktı, ama bu değer doğru değilmiş bu referansın üst değeriymiş iki değer de birebir aynı olunca kan verdiğim yere sordum, oradaki ebe değer düşmemiş sonuçta dedi. Kendi jinekoloğum da maalesef sağlıklı gebelik değil dedi. İçim rahat etmedi başka bir yerde kan tahlili verdim ve değer 47.000 çıktı yarın doktora gideceğim. Bakalım hayırlısı inşallah
Bana normal geldi ama 2 gün sonra tekrar baktırmanız lazım önemli olan artış miktarıKızlar adete 2 gun kala yani yumurtlamada 11 gun sonra beta hcg 37.7 cıktı normal mi boyle olup sağlıklı ilerleyen varnı
Olabilir açıkçası, siz başka tahlil verdiniz mi ?
bundan sonra hiç vermedim öncesinde 2 kere vermiştim . Bu değerimi pazartesi günü gördüm cumaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz 4+5 olacak o günOlabilir açıkçası, siz başka tahlil verdiniz mi ?
İnşallah görürsünüz, hayırla, sağlıkla gelsinbundan sonra hiç vermedim öncesinde 2 kere vermiştim . Bu değerimi pazartesi günü gördüm cumaya randevum var inşallah keseyi görebiliriz 4+5 olacak o gün
İnşallah , amin hayırla sağlıkla büyüsünler Sizin randevunuz yarın mı bu betayla keseyi görürsün galibaİnşallah görürsünüz, hayırla, sağlıkla gelsin
Evet yarın, güne göre görmem diye düşünüyordum ama değere göre görürüm diye düşündüm. Karından bakılsın istiyorum çünkü.İnşallah , amin hayırla sağlıkla büyüsünler Sizin randevunuz yarın mı bu betayla keseyi görürsün galiba
İnşallahİnşallah benim sadece kasıklarımda ara ara batmalar oluyor bir de göğüslerim de hafif bir acı var onun dışında hiçbir belirtim yok. Öncekinde de aynı belirtilerim olmuştu. Bakalım bu sefer kucağımıza almak nasip olur inşallah
Hayırla neticelensin inşallahHayır Malesef yapamadım oturduğum yere yakın eczane yoktu gidemedim. Yarın yapacağım inşallah
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahEvet yarın, güne göre görmem diye düşünüyordum ama değere göre görürüm diye düşündüm. Karından bakılsın istiyorum çünkü.
Ay yarın bize de haber ver canım mutlaka. Beta bir anda yükseliyor demek kiYok değil 47000 sağlık ocağında öyle gözüküyormuş üst sınırmış ve doktorumda bunu fark etmedi ta ki ben gidip başka hastanede test yaptırana kadar aaa evet ben fark etmemişim o üst sınırmış dedi son test sonucunu görünce. Yarın ultrasonda göreyim inşallah rahatlayacağım.