- 12 Temmuz 2022
- 25.020
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.981
- 528
Biraz tatlı yiyorum canım çekince falan demiştim de buradaki kadınlar daha bulantın başlamadı demek ki demişti. Hiç canım tatlı istemiyor tatlının adı bile midemi bulandırıyor şu anEskiden filmlerde düşüp bayılır ya kadınlar hamileyken o haldeyim
Sana yazdıktan sonra bayılıp kalmam :) Ya bir hafta sonra daha iyi olacağımı bilsem alayım hadi bir hafta da daha kötü olmak da var ve sürekli de rapor alamam kiGeçmiş olsun kuzumkusmak da rahatlatmıyor ki kusup rahatlasak. Kız ben de sana dün nasıl anlayacağız bulantımız geçerse fark etmezsek dedim ya, ay bugün bütün gün öğür öğür öğür bi hal oldum. Nazar değirdim resmen. Napıcaz biz ya inşallah vakitlice biter gider. Ben 21.30 gibi içiyorum ilacı kuzum. Dediğin gibi etkisi geçiyo. Sen bi de işe gidiyorsun. Nasıl gidiyorsun ya. Rapor alsana bir hafta falan
Canım ben magnezyum kullanıyorum bu kasılmalara iyi geliyormuş uykuya geçiş için de rahatlatıcı bir etkisi var tabi doktorumdan izin alarak Kullanıyorum doktoru arayıp danışabilirsinBende 8 haftalık 5. Günümdeyim bende de 4 gündür felan var dün geceden beri bacaklarım sancı yapıyor uyumadım sabaha kadar belim ayrılacak sanki bedenimden sizde de oldu mu acaba hiç ben başından beri baş dönmesi alttan ağrı yaşıyorum Bi arada bacağım ağrıdı ama geçmişti
Benim belim hep ağrıyor kuzum bende bel düzleşmesi olduğu için. Çok ayırdına varamıyorum o yüzden alıştım ağrıyaBende 8 haftalık 5. Günümdeyim bende de 4 gündür felan var dün geceden beri bacaklarım sancı yapıyor uyumadım sabaha kadar belim ayrılacak sanki bedenimden sizde de oldu mu acaba hiç ben başından beri baş dönmesi alttan ağrı yaşıyorum Bi arada bacağım ağrıdı ama geçmişti
Yani bana da erken geldi ama doktorum herhalde kontrol amaçlı çağırdı o sırada da tahmini birşey diyecek bence de kesin sonuç alamam çünkü kendi demişti cinsiyete bakarız bidaha ki gelişindeSöylemez canım beni 10 da çağırdı ama erken oluyo büyük oranda bayramdan sonra hepimiz öğrenmiş oluruz
Canım Allah tan çalışmıyorum yoksa abu kafayla işe nasıl gitcem kesin ilaç alırdım neyse öyle böyle benim 6 hafta var sağlamından idare ederiz inşallahSana yazdıktan sonra bayılıp kalmam :) Ya bir hafta sonra daha iyi olacağımı bilsem alayım hadi bir hafta da daha kötü olmak da var ve sürekli de rapor alamam kiBen bana kalsa mayısı komple ücretiz izin olarak geçirmek isterdim ama öyle bir hakkım da yokmuş sanırım. Ben ilacı 11 gibi alıyorum canım tam uyumak üzereyken ona rağmen geçiyor etkisi ama bence bu bulantı işi 8 hafta dolduktan sonra pik yapan bir şey asıl. Yani inşallah seninki hafifler tabi ama gidişata göre sen de daha zirveyi görmedin bence Ay Allah yardımcımız olsun gerçekten :)
Günaydın canım sen de aramıza hoş geldin, hayırlı olsunHoş geldin bulantılargünaydın canım kadınlar
Yeni başladı geçmeyecek gibi arayacağım muhtemelen bide grip oldum geçmeyen öksürük kaldı öksürdükçe alttan kasılma ağrı oluyor tavsiyeniz var mı ne içebilirim bitki çayı vsCanım ben magnezyum kullanıyorum bu kasılmalara iyi geliyormuş uykuya geçiş için de rahatlatıcı bir etkisi var tabi doktorumdan izin alarak Kullanıyorum doktoru arayıp danışabilirsin
Anladım geçmiş olsunBenim belim hep ağrıyor kuzum bende bel düzleşmesi olduğu için. Çok ayırdına varamıyorum o yüzden alıştım ağrıya
Hayırlısı olsun sağlıklı bebek olsun inşallah alttaki ağrı bende de var ya zaten göğüslerim aldı başını gitti uçları sızlıyorYani bana da erken geldi ama doktorum herhalde kontrol amaçlı çağırdı o sırada da tahmini birşey diyecek bence de kesin sonuç alamam çünkü kendi demişti cinsiyete bakarız bidaha ki gelişinde
Cidden şu aralar çalışmamak büyük nimet. 8. - 12. hafta arası da ücretsiz izinden sayılmalıydı bence yani belki son haftalarım bundan daha kolay olacak di mi amaCanım Allah tan çalışmıyorum yoksa abu kafayla işe nasıl gitcem kesin ilaç alırdım neyse öyle böyle benim 6 hafta var sağlamından idare ederiz inşallah
Canım son haftalar da bedenen zor geçiyor nefes alamıyorsun bş an önce doğsa da kurtulsam diyorsunCidden şu aralar çalışmamak büyük nimet. 8. - 12. hafta arası da ücretsiz izinden sayılmalıydı bence yani belki son haftalarım bundan daha kolay olacak di mi ama
Amin benim göğüsler neyse ki rahatsız etmiyor o kadar keşke alttan ağrı olacağına göğüsüm ağrısa daha iyiydi ya hiç dayanılmıyor alttan sancı yaHayırlısı olsun sağlıklı bebek olsun inşallah alttaki ağrı bende de var ya zaten göğüslerim aldı başını gitti uçları sızlıyor
Sabah sütyen takıp dışarı çıkıyorum öğlene kadar sütyen küçük geliyor. Gün içinde meme nasıl büyüyebilir anlamadım ama büyüyorHayırlısı olsun sağlıklı bebek olsun inşallah alttaki ağrı bende de var ya zaten göğüslerim aldı başını gitti uçları sızlıyor
Ayy kıyamam onun tektaş yüzük görüntüsüneee. Hayırlı olsun bebişim seni ilaç kullanman gerekiyordu artık evetGünaydın canım kızlar durum güncellemesi yapıyorum hemen. Dün çok kötü bi geceydi bulantı öksürük burun akıntısı hepsi üst üste geldi az önce doktoruma gittim. Bebeği gördük 2 cm olmuş daha çok minik kalp atışını da az da olsa duyduk gümbür gümbür olmasa da kalp atışı oluşmuşdoktorum kbb ye yönlendirdi augmentin e başlıyorum ne yazık ki yoksa iyileşemezsin dedi mecburen kullanacağım bizde durumlar bu şekilde
Doğrudur valla buradan 7 ay sonrasına bakınca o kadaaar uzak geliyor ki :) Arkadaşım var 7.5 aylık hamile o da şimdi sürekli mide yanmasından, uyku kalitesinin bozulmasından, sürekli yatmak istemekten, yorgunluktan falan şikayet ediyor. Yani bakınca evet bir süre sonra hepsi yeniden tekrarlıyor bu durumda :/ Ama o dönemlere izin var bu dönemlere izin yok işte :)Canım son haftalar da bedenen zor geçiyor nefes alamıyorsun bş an önce doğsa da kurtulsam diyorsun
selam 7 aya kadar herhangi bir hazırlık düşünmüyorum. Daha önceki hamileliğimde yelek başladım karnımda kalbi durunca sökmek için bile dokunamadım.kızlaarr size bir soru aranızda bebiş için herhangi bişey aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?