2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 89 40,3%
  • erkek

OY: 114 51,6%
  • ikiz kız

OY: 3 1,4%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 9 4,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    221
Umarım artmaz canım, ilaç etkili bi ilaçmış ona ve bebişine güven hiç bişey olmaz inşallah tekrar kontrolün ne zaman olacak.

6+5 kalp atışı

Benim kesemde boyle bende medicanada yaptirdim ultrason 6+2 yolk sactan bahsetti mi sende ben yolk sac bile yok dedigimde birazcik kizdi internetten bakip geliyosunuz bu gebelik bos degil dedi haftaya hepsi gorunur dedi
Merhaba benimde böyle görsel ekliyorum bana yorum yapar mısınız? Ben 6+5 görünüyorum. Ama geç döllenme olabilir bilemiyorum kese boyutu 18.42 mm . Ama içinde bebek görünmedi. 1 hafta bekle aç gel eğer bebeği göremezsek alıcaz dedi. Fikir olsun bana nolur yazın…

Canım kese boyutu iyi gibi ama tabi doktor ne derse o bu haftalarda biraz geri olabiliyormuş ya başka Bi doktora daha gidin bence bugün ben iki doktora gittim birincisi kese küçük kalp atışı zayıf düşük riski var dedi içim rahat etmedi daha sonra tekrar ilk gittiğim doktora gttim olumsuz hiçbişey demedi bu daha tecrübeli bir doktor

İki doktorun cihazları farklı biri sadece küçük Bi kese görürken diğeri embriyoyu bile gördü

120 dedi ama kese hiç büyümemiş canım çok nu kafamı karıştırdı bir hafta sonra tekrar gideceğim kalp atışı var ama büyük ihtimalle yeni başlamış kanama alanı da var dedi
Hadi inşallah önümüzdeki hafta bu endişelerin hepsi geride kalır, güzel haberler alırsınız canım Kanama alanı için progesteron verdi mi?

edahandro bugün akşam yemeğinden sonra yine çok şiddetli kusma oldu bende Gerçekten de bulantı hapının tesiri akşam 8e 9a kadar ancak dayanıyor canım

Umarım artmaz canım, ilaç etkili bi ilaçmış ona ve bebişine güven hiç bişey olmaz inşallah tekrar kontrolün ne zaman olacak.
Rutin kontrolüm 20 mayısta . Ama işte bi aksilik olursa hemen gel dedi . Kontrole gittiğimde 10 haftalık olacak Allah nasip ederse . Evet ilaç güzel içip dinleneceğim gerisi takdiri ilahi

edahandro bugün akşam yemeğinden sonra yine çok şiddetli kusma oldu bende Gerçekten de bulantı hapının tesiri akşam 8e 9a kadar ancak dayanıyor canım
Geçmiş olsun kuzum kusmak da rahatlatmıyor ki kusup rahatlasak. Kız ben de sana dün nasıl anlayacağız bulantımız geçerse fark etmezsek dedim ya, ay bugün bütün gün öğür öğür öğür bi hal oldum. Nazar değirdim resmen. Napıcaz biz ya inşallah vakitlice biter gider. Ben 21.30 gibi içiyorum ilacı kuzum. Dediğin gibi etkisi geçiyo. Sen bi de işe gidiyorsun. Nasıl gidiyorsun ya. Rapor alsana bir hafta falan

Benimkini biri yorumlayabilir mi acaba

Eklentiler

• 20240416_150850.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 44
  • 17150487131785124410721265474205.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…