Benim de akşamları vücudum yanıyor gibi oluyor, doktorum da sen 9 ay menapozda gibi olacağın için normal, kanaman olmadığı sürece geri kalan her şey normal dedi, biraz relax bi hoca :)Az uyuyunca geçiyor halsizlikten mi çıkıyor anlamadım sağ ol canımcım
benn yaptırmıştım bayramdaKızlar kalıcı oje yaptıran var mı aranızda bu süreçte?
Nasıl bir yorum cinsiyet miBenimkini biri yorumlayabilir mi acaba
Evet cinsiyet ilki 5. Haftaya ait olması lazım 2. Ultrason 7. Haftaya aitNasıl bir yorum cinsiyet mi
Canım bu hurafeye göre erkekEvet cinsiyet ilki 5. Haftaya ait olması lazım 2. Ultrason 7. Haftaya ait
Yaa ciddi mi peki hurefe neye göre yani diyor anlıyorlarCanım bu hurafeye göre erkek
Kese uzunlamasına ise erkek yuvarlak ise kız olduğu söyleniyoYaa ciddi mi peki hurefe neye göre yani diyor anlıyorlar
Anladım teşekkürlerKese uzunlamasına ise erkek yuvarlak ise kız olduğu söyleniyo
Ayyy evet canım bende de şiddetli bir baş dönmesiHoş geldin bulantılargünaydın canım kadınlar
Kaç haftalık oluyo erken olabilir cinsiyet içinAnladım teşekkürler20 mayıs gidicem bakalım tutacak mı yazarım size
Günaydın acaba kaçıncı haftadasınızHoş geldin bulantılargünaydın canım kadınlar
Ya evde de Bi sürü iş var inanır mısın kim yapcak üffffHoş geldin bulantılargünaydın canım kadınlar
6+2 canım geçtiğimiz haftalarda hiç bulantım yoktu şimdi ufak ufak başladı. Öyle gideyim kusayım bulantısı değil de midem sürekli ağzımda gibiGünaydın acaba kaçıncı haftadasınız
BANA da erken geldi ama anlamadım doktorum 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde 2 gün sonra 11. Haftaya giriş yapacam yani 10. Hafta sonu gidicemKaç haftalık oluyo erken olabilir cinsiyet için
Aynı durumdayım. Biz taşınalı 2 ay oldu herhalde hala masanın üstünde ıvır zıvırlar duruyor toplanmamışız bileYa evde de Bi sürü iş var inanır mısın kim yapcak üffff
Söylemez canım beni 10 da çağırdı ama erken oluyo büyük oranda bayramdan sonra hepimiz öğrenmiş oluruzBANA da erken geldi ama anlamadım doktorum 3 hafta sonra gel dedi gittiğimde 2 gün sonra 11. Haftaya giriş yapacam yani 10. Hafta sonu gidicem
Eskiden filmlerde düşüp bayılır ya kadınlar hamileyken o haldeyimAynı durumdayım. Biz taşınalı 2 ay oldu herhalde hala masanın üstünde ıvır zıvırlar duruyor toplanmamışız bile
Bende 8 haftalık 5. Günümdeyim bende de 4 gündür felan var dün geceden beri bacaklarım sancı yapıyor uyumadım sabaha kadar belim ayrılacak sanki bedenimden sizde de oldu mu acaba hiç ben başından beri baş dönmesi alttan ağrı yaşıyorum Bi arada bacağım ağrıdı ama geçmişti6+2 canım geçtiğimiz haftalarda hiç bulantım yoktu şimdi ufak ufak başladı. Öyle gideyim kusayım bulantısı değil de midem sürekli ağzımda gibi
Sizin ki erken başlamış ama bende iştah hiç yoktu muhtemelen yersem bende kusardımBende 8 haftalık 5. Günümdeyim bende de 4 gündür felan var dün geceden beri bacaklarım sancı yapıyor uyumadım sabaha kadar belim ayrılacak sanki bedenimden sizde de oldu mu acaba hiç ben başından beri baş dönmesi alttan ağrı yaşıyorum Bi arada bacağım ağrıdı ama geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?