- 11 Şubat 2011
- 1.185
- 646
39 yaşındayım. hem kan sulandırıcı iğne hem ecoprin kullanıyorum. ama benim Lupus antikoagülan testim pozitifti, ondan verdi, yaşla ilgili bir şey demedi doktorkizlar aramizda benim gibi 40 yas hamile olan var mi? ya da o yaslar civari.. bu gidisimde doktor durduk yere aspirin yazdi bana kullanmam icin, sebebini sordugumda yastan dolayi oldugunu soykedi, kan sulandirici gorevi gorur, yuksek tansiyonu ve prelampskiyi onler dedi- gebelik zehirlenmesiymis.
iyi de benim hep dusuk tansiyonum var hem hamilelik oncesi hem hamilelikte hatta tum olcumlerde oyle 9-5. 8-5 falan cikiyor hic hayatim boyunca yukselmeyi gec normal bile olmadi dedim.
ayrica plesanta asagi konumlu bir kanama olsa kan sulandirici kullanmak iyi olurmu dedim net cevap alamadim.
sadece yaştan dolayı diyip durdu, ne pıhtılasma sorunum var ne tansiyon ne birsey
aklıma takıldı sizlere de sırf yastan dolayı asprin onerdi mi acaba doktorlar güya 35 yas ustune hatta 40 yasa oneriliyormus
tansiyonum benim de hep düşüktür. onunla çok alakalı değil sanırım kan sulandırıcılar