Kanamanız vs var mı bilmiyorum ama bence çok olumsuz konuşulmuş size. Şu an doğumu konuşmak için zaten çok erken neden bu kadar negatif yaklaşmışlar hiç anlamadım. Benim de plasentam aşağıda detaylıda çıktı. Ama doktorumun söylediği 28.haftadan önce bunun tanısı konulmaz çünkü çok yüksek ihtimalle bu yukarı çıkar. Çoğu gebede bu haftalarda aşağıdadır ama çok az gebede bu doğuma kadar böyle devam eder. Korkulacak bir durum yok günlük hayata devam edebilirsin demişti bana. Hatta ilişkiyi yasaklamadı ama eşim tedbirli olmak adına istemiyor. Hani eğilme kalkma vs bunları hiç yasaklamadı hatta bel ağrım için hamile yogası yap dedi. Ben günlük yaşantıma devam ediyorum, kanamam da olmadı çok şükür. En son gittiğimde de yukarı çıkmaya başladığını söyledi. Ben de öğretmenim ama lisede görev yapıyorum eğil kalk vs olmuyor bizde sizde o kısım sıkıntılı baya. Eğer zorlayacaksa varsa imkan rapor alın tabiki. Riske atmayın asla. Ben sadece doktorların yaklaşımlarını anlamadım asla. Yoğun kanamanız falan varsa haklılar da kanama olmadan bu kadar erken haftada bunları söylemeleri yanlış geldi bana.