- 26 Şubat 2024
- 4.821
- 4.635
Benim anam da çok çatlamış, benim de çatlağım çok. Pehlivan gibi yağlanıyorumBen şu alt baldırıma sinir oldum insanın alt baldırı çatlar mı ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim anam da çok çatlamış, benim de çatlağım çok. Pehlivan gibi yağlanıyorumBen şu alt baldırıma sinir oldum insanın alt baldırı çatlar mı ya
Kalbim çıtçatlar
Yani elimizden geleni yapıyoruz artık da gerisi rabbimin takdiri herhal dkgkf her gün yağlanmıyorum yalan yok ama 2 günde 1 her yerime sürükleniyorum yine çatlamış napim dahaBenim anam da çok çatlamış, benim de çatlağım çok. Pehlivan gibi yağlanıyorum
yok canım, yalan falan söyleyip uğraşma. zaten çeken sizsiniz acıyı, başkaları yorum yapma cürettini bulamasınlar bi zahmet.Evet biz kabullenip birçok şeyi yola devam etmeyi düşünüyorduk kıyamıyorduk. Perşembe cuma hastanede yazılan rapor ile cumartesi doktorumuza gittik ve raporda yazılanlara he evet dedi geçti ekstra birşey eklemedi. Pazartesi ve salı gittiğimiz doktorlar ekstra 4 tane daha buglu ekledi. Doktorların kararı en başından beri netti biz kabullenmemiştik, pazartesi salı söylenen o bulgunun bir tanesi zaten doktorların net olan kararının bizim içinde net olması gerektiğini söylediler. Ama dediğin gibi biz kendi doktorumuza gittiğimizde o önemli bir bulguyu bile görmedi -raporda yazanları bile görmekte zorşandı- ve biz o durumda devam etme kararı almıştık doktorların tespitlerine rahmen. Başka doktorlara gitmesek bu kesinleşmeyecekti ve biz bir çok aile gibi bunu doğumda öğrenecektik çok zor çoook. Çevremdeki herkes şuan 1 doktora bundan sonra asla gitmem diyor. Bu doktoru öneren arkadaşım kendini suçluyor keşke önermeseydim diye. Kv hala olayın ciddiyetinin farkında değil hep sağlıksız diyorlar doguyor sağlıklı çıkıyor allahtan ümit kesilmez diyor. Herkesten cok biz istiyoruz dünyaya gelsin ama herkese konusmak ne kadar basit onu görüyoruz bu süreçtede. Bi arkadaş bana demişti ki doktor kararıyla bile alındıgını soyleme kalbi durdu alındı diyin çevredekiler hep konusur. Bunu mu yapsam acaba bilemiyorum. Yalan söylemekte hic tarzım değil ama laf anlatmakta yoruyor.
Benim değişti ya önceden saat 22.00gibi uykum gelir uyurdum şimdi geç saatlere kadar uyuyamıyorum sabahta erkenden uyanıyorum ama bulantım ya da kusmam yok prilam kullanmıyorumKızlar uykunuzda bir değişiklik oldu mu? Ben 1-2 gibi yatıyorum -2 prilam içiyorum- sabah 6da zınk diye kalkıp 9-10 gibi tekrar uyuyorum muhtemelen Prilam’ın etkisinden, bazen 3 tane de içiyorum kusmalarım devam ettiği için. 5.ayda uyku değişiklikleri olurmuş size de sorayım dedim
2 günde bir az anam, hepsinde günde 2 yazıyor. Yine sen bilirsin tabi o ayrı, üşengeçsen Badger al o gerçekten çok uzun süre nemli tutuyorYani elimizden geleni yapıyoruz artık da gerisi rabbimin takdiri herhal dkgkf her gün yağlanmıyorum yalan yok ama 2 günde 1 her yerime sürükleniyorum yine çatlamış napim daha
Günde 2 ben çişe gitmeye üşeniyorum yav krem yağ mağ no no no2 günde bir az anam, hepsinde günde 2 yazıyor. Yine sen bilirsin tabi o ayrı, üşengeçsen Badger al o gerçekten çok uzun süre nemli tutuyor
10 gündür falan gece yatmamak için bahaneler üretiyorum resmen. sabah 5, 6 en geç 6:30 gibi ayaktayım. ne oluyor anlamadımBenim değişti ya önceden saat 22.00gibi uykum gelir uyurdum şimdi geç saatlere kadar uyuyamıyorum sabahta erkenden uyanıyorum ama bulantım ya da kusmam yok prilam kullanmıyorum
Herkes aynı demek ki yav10 gündür falan gece yatmamak için bahaneler üretiyorum resmen. sabah 5, 6 en geç 6:30 gibi ayaktayım. ne oluyor anlamadım
ilk 12 hafta için progesteron yükseldiği için uykusuzluk yapar demişti doktorumun yanındaki hemşire ama 20+’larda neden olur, hiçbi fikrim yok.Herkes aynı demek ki yav
senin alt baldırın çatladı diye her defasında orama da sürüyorum kremi ibret oldun alemeBen şu alt baldırıma sinir oldum insanın alt baldırı çatlar mı ya
Ay ben de almadım ki, verilenin üstüne +1 almıştım herhalde o çatlağı gördüğümde belki almamıştım da hatırlamıyorum. Ama alma verme hepsi etkili ya biz verme dönemini çok önemsemedik galibasenin alt baldırın çatladı diye her defasında orama da sürüyorum kremi ibret oldun aleme
şaka maka çok enteresan ya bi kilo alımı da yok öyle aşırı
olabilir canikom birden kilo vermek de çatlak yapıyor diyorlarAy ben de almadım ki, verilenin üstüne +1 almıştım herhalde o çatlağı gördüğümde belki almamıştım da hatırlamıyorum. Ama alma verme hepsi etkili ya biz verme dönemini çok önemsemedik galiba
Şeye şaşırmıştım bebeğin mesanesinin dolu olması gözükmüştüo kadar bakılabiliyorBu detaylı adı üstünde detaylı evet ama ben bu kadar detaylı görüneceğini bilmiyordum ya, çok şaşırtıcı geldi bana. Mağaramdan yeni çıkmış gibiyim fkfk
Olsun oğluş ilerde gelinimi bana tercih ederse "bak bak bu çatlakların sebebi sensin" diye duygu sömürüsü yaparımolabilir canikom birden kilo vermek de çatlak yapıyor diyorlar
Benim raporda da mesane dolu diyordu ben de benim mesanem sandım halbuki öncesinde asistan özellikle söyledi idrara sıkışık olmamak gerekiyor isterseniz bi gidin tuvalete diye. Sonradan anladım benim mesanem değil o diye dkfkfkŞeye şaşırmıştım bebeğin mesanesinin dolu olması gözükmüştüo kadar bakılabiliyor
Ben yağlanıyorum ama göbüşüm hemen çatladı neredeyse 3 aylıkken olacağı varsa olur diyerek yağlanıyorum yine gece yatmadanYani elimizden geleni yapıyoruz artık da gerisi rabbimin takdiri herhal dkgkf her gün yağlanmıyorum yalan yok ama 2 günde 1 her yerime sürükleniyorum yine çatlamış napim daha
ay cidden ilginç ama ya baya minik organlar bile gözüküyor pipisinin boyutu şekli normal mi diyede baktı o da normaldi garip bir teknoloji gerçektenBenim raporda da mesane dolu diyordu ben de benim mesanem sandım halbuki öncesinde asistan özellikle söyledi idrara sıkışık olmamak gerekiyor isterseniz bi gidin tuvalete diye. Sonradan anladım benim mesanem değil o diye dkfkfk
Ben de kalbe çok şaşırmıştım atan bi şey var ekranda ve 4 ocağına kadar görülüyor. Küçük dili hakkında bir yorum yaptı doktor. 2024te hala teknolojiye şaşırıyor olmak garip ama şaşırtıcı yine deay cidden ilginç ama ya baya minik organlar bile gözüküyor pipisinin boyutu şekli normal mi diyede baktı o da normaldi garip bir teknoloji gerçekten