Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnternet üzerinden mi ? Biraz ayrıntı verebilir misin ?Arkadaslar merhaba ben bugun emzirmeye hazirlik egitimine katildim herkese tavsiye ederim.
Online bir eğitim miydi,nerede katıldın canımArkadaslar merhaba ben bugun emzirmeye hazirlik egitimine katildim herkese tavsiye ederim.
Ben 19.haftadayım hala aşağıda, kasıklarımda. Dışardan göremiyorum hiçBiraz once buldum hanimefendiyi gobegimin orada sert dedim ordadir durttum sen misin beni durten durmuyo hahaha.
Ben de 2 kere gordum yakalayamiyorum elim orda olunca da goremiyorum ama cok komikti esim diyoki biraz muzik dinlet bakalim hareket edecek mi ? Actim bi horon bi pitladi ama hersey durtunce basladi asil.Ben 19.haftadayım hala aşağıda, kasıklarımda. Dışardan göremiyorum hiç
Böbreklerde çıkan sorunlar çok geçici oluyor canım ya onu dert etme hiç. Yaptırmadım ben 4lü, ikiliden daha düşük güvenirliği, hiç kafa karıştırmak istemedimKızlar bende dün detaylı ultrasona girdim. Böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi diğer herşey normal. Bide bebek 10 gün önden gidiyor. 4 lü test yaptırmış mıydınız birde sizler
İnşallah canım. Erkek bebeklerde olabiliyormuş genelde. Doğumdan sonra yakın bir zamanda sünneti önermişler hep. Başka ters bir durum söylemedi. İnşallah sağlıklı olsunlar başka hiç bişey istememBöbreklerde çıkan sorunlar çok geçici oluyor canım ya onu dert etme hiç. Yaptırmadım ben 4lü, ikiliden daha düşük güvenirliği, hiç kafa karıştırmak istemedim
Zaten çatlayacaksak kremlerin bir etkisi olmuyormuş kuzum. Kremler bizi iyi hissettirmek, kaşıntı ve derideki gerilme hissini azaltmak içinmiş. Doktorum da hamilelik uygulaması da aynı şeyi söylüyor valla. Ben ergenlikte zayıfken bile çatlamıştım, o sebeple çatlarsam şaşırmayacağım ❤Ben yağlanıyorum ama göbüşüm hemen çatladı neredeyse 3 aylıkken olacağı varsa olur diyerek yağlanıyorum yine gece yatmadan
Erkek mi canım?Kızlar bende dün detaylı ultrasona girdim. Böbreklerinde genişleme olduğunu söyledi diğer herşey normal. Bide bebek 10 gün önden gidiyor. 4 lü test yaptırmış mıydınız birde sizler
Bu da benim kizin ayagi digeri nerede allah bilir ilk kafasindaydi jimlastikci yapicam ben onuBöbreklerde çıkan sorunlar çok geçici oluyor canım ya onu dert etme hiç. Yaptırmadım ben 4lü, ikiliden daha düşük güvenirliği, hiç kafa karıştırmak istemedim
Geleceğin olimpiyatçısı beeeeBu da benim kizin ayagi digeri nerede allah bilir ilk kafasindaydi jimlastikci yapicam ben onu
22’den sonra gerçekten bir anda kesildi benim bulantılar. Prilam da almıyorum 4-5 gündür. En kötü benimki gibi olsun inşallah canım.19+1’im, dün gece 2ye kadar kustum anam. Son 6 gün
Ay insallah son haftadır artık kusa kusa deli oldunuz19+1’im, dün gece 2ye kadar kustum anam. Son 6 gün
Prilam aşırı güzel uyutuyormuş özellikle içtikten 4-5 saat sonra komaya sokuyordu sanki beni duş dünyayla bağlantım kalmadı. Bıraktıktan sonra uyku kalitem direkt yerlerde. Her gece uyanıp 3-4 gibi bir saat uyumadan durup geri yatıyorum sabahın köründe yine ayaktayım. Doktor bağımlılık yapar bir yerde bırak Prilam’ı derken ne demek istediğini şimdi anladım. Bulantı için olmasa uyku için kullanmak istiyor insan vallaKızlar uykunuzda bir değişiklik oldu mu? Ben 1-2 gibi yatıyorum -2 prilam içiyorum- sabah 6da zınk diye kalkıp 9-10 gibi tekrar uyuyorum muhtemelen Prilam’ın etkisinden, bazen 3 tane de içiyorum kusmalarım devam ettiği için. 5.ayda uyku değişiklikleri olurmuş size de sorayım dedim
Ben babyjem aldım ebebekten, katlanmıyor o yüzden alıp götüreyim misafirliğe falan çok kolay olmaz ama rahat duruyor, Yataş juno'nun aynısı neredeyseSelamlaar , reflü yatağı alan var mı aramızda acaba? Ne aldınız? Ne önerdiler ? gibi sorularım var
Ya bi de kafama ölçü konusu takıldı , ölçülere 53x38x9 cm yazıyor, bebek zaten 50 cm doğacaksa , küçük olmaz mı bu yataklarBen babyjem aldım ebebekten, katlanmıyor o yüzden alıp götüreyim misafirliğe falan çok kolay olmaz ama rahat duruyor, Yataş juno'nun aynısı neredeyse
Sanki benimkinde 70 cm yazıyordu canım ya ama emin değilimYa bi de kafama ölçü konusu takıldı , ölçülere 53x38x9 cm yazıyor, bebek zaten 50 cm doğacaksa , küçük olmaz mı bu yataklar