- 26 Şubat 2024
- 4.821
- 4.636
Ben de bir saat diye biliyordum, randevu alırken sordum 40 dakika dedi asistan. Raporlama vs max 1 saati buluyormuşO zaman harika herkes bir saat diyince üzülmüştüm açıkçası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bir saat diye biliyordum, randevu alırken sordum 40 dakika dedi asistan. Raporlama vs max 1 saati buluyormuşO zaman harika herkes bir saat diyince üzülmüştüm açıkçası
Yaa gerçekten mi ama sonuçlar hemen çıkmıyordur kesin sabah alınan bile bazen akşama doğru çıkıyorsağlık ocakları şeker yüklemesi yapıyormuş kızlar haberiniz olsun
Yarım saat sürdü benim canım bebek duruşu iyiyse çabuk bakıyorlar değilse bir iki sarsıyorlar yada karnını yamultuyor en olmadık git çikolata ye yürüyüş yap tekrar gel diyorlar yoksa normalde çabuk biten bir şeyO zaman harika herkes bir saat diyince üzülmüştüm açıkçası
Benim kızımın da öyleydi hatta 4.5 olabilir dediler suni sancıyla başlatalım riske atmayalım dediler doğumu öyle başlattılar sonuç 4 kilo doğdu yanılma payları çok oluyor. Bebek kilolu diye şeker çıkmayabilir. 4 kilo kızım ama hiç şekerim olmadı.Tontik olabilir de olmayabilir de soylenenlerin %20 altı ya da üstü çıkabiliyor. Benim 38. Haftada 3900 görünüyordu kızım hatta doktor emin olmak için radyologa gönderdi. O da aynisini söyledi 2800de doğabilir 4500 da gelebilir dedi. Sonuç 3 kilo doğdu
Bende de tam yarım saat sürdü 10:30da girdim 11'de çıktım, rapor da 2 dkda falan hazırlandı öyle çok sürmedi. Zorlaması bebitoO zaman harika herkes bir saat diyince üzülmüştüm açıkçası
O kadar etkiler mi yaSadece şeker değil ki meyvede de şeker var pilavda da şeker var bazı yiyeceklerde maalesef var normalde tatlıcı değilimdir bende de çikolataya aşırı düşüyorum bu ara
Evet, gebelik şekeri tanısı aldığınızda hepsi yasaklanıyor. O yüzden bi uzmanla çalışmak önemli bence, allah korusun öyle bir durum çıkarsa yallah diyetisyene giderim benO kadar etkiler mi ya
Öncesinde tarih verilmediyse gidip bir sor canım bence.Bana tarih verilmişti yine de önce doktoruma girdim bana gelmene gerek yok ama elimizde aşı var mı şuan bilmiyorum dedi bende bana bu tarihte gel dedi diyince o zaman aşıyı hazırlamıştır dedi.Her yerde aynı mıdır bilmiyorum amaHanımlar tetanoz için randevu almaya gerek var mı sağlık ocağından? Doktoru görecek miyiz yani yoksa direkt gebe izleme mi gidiliyor
O zaman ben aç kalırım artık zaten birşey yemiyorum 22+6 oldum eksi 1 kilo ile devam ediyorum inşallah çıkmaz bende bugün baya susadım ağzım kurudu korktum şekerden denEvet, gebelik şekeri tanısı aldığınızda hepsi yasaklanıyor. O yüzden bi uzmanla çalışmak önemli bence, allah korusun öyle bir durum çıkarsa yallah diyetisyene giderim ben
Seninki de guzel ben yetiskin icin olanini almistim benim aldiklarim cok kaliteli ciktiBen de bunu eklemiştimmm Trendyolda baya indirime girmişti
ESTÄ° 12 Adet - AhÅap Görünümlü Ãocuk Ve Bebek Elbise ,kıyafet Askısı Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben de şunu aldım 2 tane seninki daha iyiymiş
Benim ki şöyle oldu zaten kendileri aradılar direkt hemşire odasına gel dediler eğer ki o gün kan vericekseniz aynı zaman da o sizin yerinize doktorun yanına gidiyor barkod alıyor veya Bi kere bana sende gel demişlerdi sonra kan almaya geçince beni alıyorlar hemen, ikinci doz da ise tahlil vermediğim için doktorun yanına gitmedim direkt hemşire odasına gittim vurdu eve döndüm bazen diyorum gitmişken ilaçta yazdırayım benim aile hekimi yazmıyor kaydını labavotuarda olarak açmışım vs diyor başka gün gel yazayım diyor bende o yüzden kendim hiç uğramıyorum yanına ekstraHanımlar tetanoz için randevu almaya gerek var mı sağlık ocağından? Doktoru görecek miyiz yani yoksa direkt gebe izleme mi gidiliyor
BANA en çok beyin ve kalp tuhaf gelmişti baya uzun dakikalarca ona baktılar şekli de görünce çene sanmıştım sanki çene kapanıp açılıyor doktor kalbi demişti yanlış hatırlamıyorsam beyni de olabilirBu detaylı adı üstünde detaylı evet ama ben bu kadar detaylı görüneceğini bilmiyordum ya, çok şaşırtıcı geldi bana. Mağaramdan yeni çıkmış gibiyim fkfk
Ben daha uyku tulumu almadım kuzum. Dış kundak almıştım. Uyku tulumunda eller içerde oluyor bildiğim kadarıyla. Hareket edip kendini uyandırmasın diye OrangegreyskyBunlarda elleri içerde serbest olmuyor mu bende bilmiyorum
prilam veya vitaminler de ağız kuruluğu yapıyor bence bende de oluyorO zaman ben aç kalırım artık zaten birşey yemiyorum 22+6 oldum eksi 1 kilo ile devam ediyorum inşallah çıkmaz bende bugün baya susadım ağzım kurudu korktum şekerden den
Prilam kullanmadım hiç vitamin kullanıyorum fakat çok nadir oldu ben üç ay biter bitmez başladım vitaminlere olmuyordu bilmiyorum bazen belki de şekeri kaçırıyorum ondan olabilirprilam veya vitaminler de ağız kuruluğu yapıyor bence bende de oluyor
sağlık ocağında şekerine baktır istersen sabah aç karnına baktıklarını söylemiştiPrilam kullanmadım hiç vitamin kullanıyorum fakat çok nadir oldu ben üç ay biter bitmez başladım vitaminlere olmuyordu bilmiyorum bazen belki de şekeri kaçırıyorum ondan olabilir
Ben salı günü gideceğim şeker yüklemesi için eğer sizin daha sonraysa haber ederim. Ama ücretsiz olduğuna eminim. Detaylıya ben eğitim araştırmada girdim o yüzden özele ücret ödemedim. Öyle bir saat falan sürmedi 15 dk ancak. Doktor da radyologtu ama deneyimli bir doktor o yüzden güvendim açıkcası.Bende hastaneyi aradım fiyat ve tss karşılıyor mu diye sordum ikisini de yanıtlamadılar sigortaya ulaşmakta işkence olduğu için canım kızlar sizlere sormak istedim zaten detaylı beni sarstı fiyat olarak şekere de vermek istemiyorum yani tssnin anlamı kalmaz zaten bunu da karşılamazsa