- 15 Aralık 2023
- 2.019
- 2.590
- 53
- 28
eğer bu kadar doğalcı olsaydım . doktora gitmeyip kendim doğururm evde doğal deseydim doğumda ölecektim yüzde yüz çünkü bebek ters ve plesenta previa işinin ehli doktorlar canımızdır.Ben de ebeye gitmiyorum benim doktorum da hurafelerle yol gostermiyor benimki de bilimle konusuyor. ben de her seyimi koyden alıyorum. tüm ailem koyde yasiyor ama koyde yetişenlere de hangi ilaçlar atılıyor ona bile hakim degiliz. ben doktoruma ve gorustugum diger doktorlara guvenmeyi seçiyorum. Benim de kilom normal,ama ailemde herkeste şeker var maalesef. Başımıza bi şey gelirse de ilk başvuracağım kisiler kendi doktorlarım sonuçta. Canan Karatay' ı bulup dert anlatamicam
aklıma geldi bak şimdi . anlatmadan geçemeyeceğim . benim kuzenimde beni gördüğü her yerde bakkk sakın yükleme yaptırma diyordu . geçen gördü yine yükleme yaptırdım dedim . demediğini bırakmadı çocuk senin yüzünden hasta doğarsa ne yapacaksın diye . he kendisi hamileliği boyunca GÜNDE 2 PAKET sigara içiyordu . onun zararı yok ama bi bardak gazlı içeceğin zararı var . ben hamile kalınca sigarayı bıraktım dediğimde aman kızım ne olacak iç gitsin diyen biri kendisi